17

...

преди 10 месеца

Всички от Зарата знаят, че водача на колате в виновен. За да спести 300-400 метра каране, сега ще е е дай боже 20 години в панделата.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Един беше спрял до мен на светофара, не го знам с Харлей ли беше но цялата ми кола се тресеше от него, доста досадни и замърсяват със шум понеже града им е писта но винаги стигат само го гробищата.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Факт е, на това място си трябва светофар със сигурност! Или най-малко кръгово. Само за хората от другите градове да посоча, че там освен от сравнително малкия краен квартал зора, от там се излиза и от МЕТРО магазина, който е единствен в Стара Загора, че и целия регион! Така че мястото не е за подценяване.

14

абе

преди 10 месеца

значи държавата е виновна на мотокарачите че не им е осигурила специални пътища , хахаха ! е кой ви е виновен че пилите гуми бе и се мислите за безсмъртни ? ами не сте . загиналия бил професионален шофьор , и тва кво значи ? резултата е виден . за какво протестирате , за това че се забивате в дървета и коли ? ай сик,,,,

13

Анонимен

преди 10 месеца

Добре ама напишете поне кой не спря на STOP-a , колата или мотора.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 10. А защо е необходимо шумно да ускоряваш ? Гърбицата е сложена за да караш по-бавно а не за красота. Дано ги наслагат през 30 метра, че най-накрая да мирнете.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 7. Като не спазваш законите не ме интересува окачването ти

10

Анонимен

преди 10 месеца

Там найстина плаче за светофар или кръгово ако излизаш от квартал Зора трябва да гледаш и в двете посоки да не те връхлети някой движението е интензивно и да се включиш в него си е риск да се молиш дано намали

9

Анонимен

преди 10 месеца

През легналите полицаи е добре да се минава с под 30 км/ч, скорост, която осигурява доста хубаво замърсяване, както и доста шум от ускорението след гърбицата, освен, че и с 20 да минеш, пак ти се прецаква окачването. Това за джигитите си го... знаеш какво

8

Съдията Дред

преди 10 месеца

До Анонимен .... Ти ли ще ми плащаш окачването на колата? И защо мислиш че окачването ти ще се повреди ако караш бавно и внимателно през "легналите полицаи"? Ахааа, ти си джигит и обичаш да летиш с 140 през града и разни такива препятствия само ще повреждат скъпоценния ти "нов внос" тараляшникк ? Пич, напиши ми името си да поднеса съболезнованията си когато чета за теб в бюлетините на КАТ. А това за "дисциплинирането" с глоби е виц на който всички се смеят... освен наивниците като тебе.

7

Анонимен

преди 10 месеца

"Легнали полицаи" на всеки 100 метра -> Ти ли ще ми плащаш окачването на колата? Айде заври си легналите полицаи в ЛГБТ-то. Камери слагайте и събирайте глобите. Тъкмо да снимат и за без Го и за без колан - да се дисциплинира Гaньо.

6

Съдията Дред

преди 10 месеца

"Легнали полицаи" на всеки 100 метра. стеснения на пътя и всякакви други подобни препятствия пречещи на шофьорите и мотористи да карат с висока скорост в района на населеното място КАКТО Е ВЪВ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ ..... и няма нужда от несъбираеми свръхвисоки глоби и неефективни полицейски патрули ... лесно е . Като му се откачи 2-3 пъти задния мост на джигита и направи дупка в тавана на колата си с глава сам ще се откаже да кара бързо . Ще бъдат спасени ХИЛЯДИ ....

5

Анонимен

преди 10 месеца

Веселинов нищо няма да направи, общината е затънала в дългове

4

Анонимен

преди 10 месеца

Лека му пръст на момчето.Сега извън конкретния случай искам да попитам до кога държавата в частност МВР ще се правият на глухи коли мотори карат с 20,30 или 50 км. а бръмчат така че ти иде незнам кой път да хванеш, колко е сложно в патрулната кола да бъде снабдена с шумомер и когато бъде засечен лек автомобил или мотор с преправени аспуси превишаващи нормалните предполагам 70 децибела да бъде спиране от движение и глобяван за нарушаване на спокойствието на останалите. Както е в всички нормални.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Основният въпрос е: Карали ли са колата и моторът с до 50 км в час, с колкото трябва да карат в града?

2

Пистарките са

преди 10 месеца

За писти не за пътищата и за града

1

Анонимен

преди 10 месеца

Кой е виновен колата или матора