15

Бай Дрън

преди 11 месеца

А е стават издънки пт време на време.Иначе бизнеса си върви-и тоя с мигрантите и другия с наркотиците. Паричните потоци се управляват добре, ние сме на власт. Някой да е чул скоро да са хванати наркотици? Няма и да чуе.

14

Александър

преди 11 месеца

Ако тръгна без документи и ме спре полиция?! В бежански център ли ша *** водят? Обичам пържоли и студена бира!

13

Някой

преди 11 месеца

В бяла държава не се усъмнила хаха айде паричките са важни. Трафика да върви. Сега вземате пари, западните държави мълчат, но един ден дружно ще ревете като изчезнем и завещаете всичко на тези даром. Меркел и Шолц ще са им новите богове. Казвайте ги по-рано тези неща който планувате като войни, мигранти и всеобща катастрофа да си прави човек сметка на живота да ражда или не и т.н. Нека всеки избера как да живее в живота който поднасяте като отговорни за това.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Бе те нашите мигранти са по-опасни..те са ни превзели отвътре!

11

?!

преди 11 месеца

Първата пръчка магазинерката изумява с наглост и простотия...

10

Анонимен

преди 11 месеца

Ето Хазарската мафиозка политика тъпкане в европа на бежанци до безкрай докато бъде ликвидиран последният европеец

9

Анонимен

преди 11 месеца

Такива които си дават къщите под наем на нелегални мигранти трябва да им отнемат имота. Това си е направо участие в трафик. Всеки който си дава имота под наем знае много добре на кого го дава и трябва да си го наглежда. Всякакво оправдание че не знае не важи.

8

хи-хи-хииии......

преди 11 месеца

Като мамуните у зоопарка........!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Шенген ще влезем, ама някой друг път!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Нали веднъж ви разказах тук за жена, чиято майка е била в Германия за доста време. Съседите й се обадили на дъщерята, за да питат дали апартаментът на майката е даден под наем, защото от няколко дена там влизали и излизали "близкоизточни физиономии". Оказало се, че тези хора са "бежанци", които още в родината си получили телефон на човек, за когото им казали, че той в София настанява хора като тях. Обадили се, дали предплата за три месеца и той ги настанил в чуждото жилище. После изчезнал.

5

ама моля ти се

преди 11 месеца

как ще се усъмниш,важен е алъш-вериша да върви,българската алчност е безгранична,като вселената

4

И

преди 11 месеца

Какво от това....и аз да съм и аз няма да ги предам. Хора търсещи свобода. Оня ден на плажа имаше. Пак семейства с деца. Такава радост и щастие беше, явно за първи път виждаха море. Българите забравиха как се криеха като мишки из цяла Европа и САЩ. Минаваха нелегално граници, че никъде не ги искаха. Сега тумруци разни на важни се правят. *** с капаци.

3

Анонимен

преди 11 месеца

на територия с дюнерджийница на всеки ъгъл и чалга у всяка кола не е учудващо що са избрали бг

2

Анонимен

преди 11 месеца

Плащат долари и марки :)))

1

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро и във вашия град, двор, етаж. Приготвяйте корана, че това ви мислят за територийката. Те вече си гърмят от жипки и ги пускат, карат със 120 градско и т.н. ...нема проблеми :)))