488

wseki

преди 10 месеца

Този Денков е настанен продажник, който не заслужава доверие. Хората не го познават, а това, че го показват външните медийни служби го идентифицира като наемен агент-провокатор.

487

Крайно време

преди 10 месеца

е Росен Желязков да озапти Манол Велев и компанията му, защото ние сме свидетели как обиждат, отправят неприлични жестове и мн.други грозни прояви на претендиращите за промяна . Това ли е промяната! Манол Велев-син на Божана Апостолова - Голям срам !!!!

486

Mногознайко

преди 10 месеца

Денков, брат, сдадеш ли правителството и отидете ли на нови избори, ПП и ДБ са приключили политическата кариера. Край, това беше. Най голямата ви грешка беше че се сдружихте с крадците от ГЕРБ. Аз лично ви симпатизирах но край, никога няма да ви простя, никога. Историята помни още такива партийки, от колоси станаха джуджета, СДС, НДСВ, ИТН, и др. Помни Денков, уж си умен човек, българина помни, помни много и е яко озлобен, към цялата политическа каста.

485

Анонимен

преди 10 месеца

Точно така, Денков. Време да се казват директно нещата.

484

До Зозо

преди 10 месеца

Измитай се към САЩ за да не мърсиш България

483

Анонимен

преди 10 месеца

От съвременна гледна точка нашите известни възрожденци са били русофоби. Тогава са наричали себе си патриоти. А днешните боядисали се с това име от гледна точка на истинските възрожденци са всъщност родоотстъпници. Как са ги наричали такива тогава преди повече от сто години. Подскажете

482

Анонимен

преди 10 месеца

Денков е позор! Антибългарин, слуга на чужди интереси.

481

Анонимен

преди 10 месеца

Ясно, саботажниците в управление ще обвинат Възраждане за успехите на саботажа дето се извършва от това влечуго денков и куклата...

480

Анонимен

преди 10 месеца

Старата песен на нов глас. Тъмночервения кандидат за кмет на ПП искал София да бъдел град на бъдещето. Те бившите номенклатурчици все така ни говореха за светлото бъдеще, та и тоя нали е от такъв произход. Не разбрахте ли, че хората вярват в светлото настояще. Не вървите. Но пасаран. Отивайте нейде там към Венецуела да си говорите в бъдеще време. Там е рай за вас тъмно-червените.

479

Магелан

преди 10 месеца

Най после тази заспала прокуратура да реагира що годе на време и да се забрани със закон тази нацистка русофилска партия.А Самия Копейкин и повечето негови лакей да бъдат съдени за пропаганда и насилие в полза на един военен престъпник Путинохитлер обвинен в избиване на мирни граждани деца,жени и старци.

478

Сони

преди 10 месеца

Единственото което шества по тъпити медии са вашите продажни муцуни ,..и пълната дезимформация на хората..пълна лумпенизация до последния гражданин... ако нямаме сходни идеи и виждания като на Кокорчо ,киро и Христо сме кумонисти ,путинисти и тн....ако виждаме че европейските ценности са кухи пак сме путинисти.... демокрация цари

477

Анонимен

преди 10 месеца

Време е герберите да се отрекат от фашистите, Боко тиквата никога не е бил подстрекател на гражданско напрежение. На следващите избори половината гербери ще гласуват за Възраждане, защото герб се *** и се саботира с коалицията с тези аматьори.

476

Анонимен

преди 10 месеца

Този Денков си повярва много рано. Народът ще се ядоса и ще излезе по улиците. Един симпатизант на Възраждане може да пребие поне 4-5 евроатлантика. Това са едни полухора, *** и биологичен ***.

475

Териториален

преди 10 месеца

Ако Герб свали ПП, зарязвам Копейкин и ще гласувам за Баце ! Само ги разкарай!!!!

474

Хабибито

преди 10 месеца

1:3 е съотношението в българския народ, само казвам....

473

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност фашистите са новата коалиция ГЕРБ -ппдб. Смениха Гешев, забраняват партии, цензурират медии, заканват се да свалят Радев... То направо е жалко, че западните ни господари направиха това в Украйна, а сега едно към едно го правят и у нас. След като измрат украинците ще трябва свежа плът, познайте откъде ще дойде!

472

Анонимен

преди 10 месеца

Костя ще си намери майстора много скоро Много шум за нищо ще го оберат вече е ненужен на никой

471

Анонимен

преди 10 месеца

Гелосания Цончо въобще не е мека китка :) Какъв да е като си е :)

470

Анонимен

преди 10 месеца

Имахме Болен Сидеров но Копейката направо изтрещя съд и затвор и пълна забрана за рашиската партия

469

Анонимен

преди 10 месеца

Гекона да откъсне опашката си и да бяга под някой камък.