56

Стига бе !

преди 10 месеца

Сега от какво ще умират хората ? За Ковида се напънаха и извадиха ваксина за 3-месеца ! Рака е масов убиец и от него *** много повече отколкото от ковид защо разработките не се ,разсекретят,, и всички който се занимават със проблема не се информират и финансират щом има реален успех ,а не някакъев шанс само ! Иначе колко му е едно,колективче, някак си да изчезне във суматохата и всичко да потъне някъде !

55

Анонимен

преди 10 месеца

До Додо Липсата на познания не е заболяване и се лекува с четене, но умствения недоимък и простащината са нещо друго.

54

Изведнъж някой се

преди 10 месеца

сети, че броя на загиналите от рак е десетки пъти по-голям от броя на загиналите от ковид, ама файда. След като настроихте целия свят срещу ваксините, които скалъпихте за 3 месеца, за да заработите някое друго милиардче. Кой ще повярва от тук насетне? Това е такава щета нанесена на човечеството, каквато не може да се изчисли просто. Медии, "елит", корпорации - всичките просмукани от корупция на най-високо ниво. какво може да се очаква от тях? Нищо освен да ни затрият в опита си да правят пари!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Тумори, Рак, всичко се лекува, но за неинформирания човек, ваксината (колкото и опасна да е тя) е за предпочитане, особенно с малко повечко рекламка ! А хората които разбират от радиовълни , ще знаят колко се облъчва човешкия мозък, а продуктите които приличат на храна, колко натравят организма...

52

Анонимен

преди 10 месеца

Я да видим тука мед експертите как ше я приемат тази ваксина. Дали пак ще е от лошите? Дали ще я откажат, за да не ги чипират? Какво ли ще стане, толкова е непредвидима реакцията на простият и необразован българин

51

Анон

преди 10 месеца

Това от ваксините за Covit ли е? Или е същата, но с друго име. Вътре има ли чипове? Ще ловим ли пак сателитна ТВ? Само да няма 5G, че ми смущава сигналите от космоса!

50

Д@КастрирамеПаситто

преди 10 месеца

Краварете "кацнаха" на Луната, та едно лещарство срещу рак ли няма да направят!?Колко народ изтребиха по света, правейки си с милиони хора по Света експерименти и екстраменти - все с добри намерения и за "благото" на човечеството. Примери много: Ирак,Либия,Афганистан, Югославия!?Да не забравяме Хирушима ,Наагасаки,Корея и Виетнам !.

49

Shark

преди 10 месеца

До Един. И какъв е напредъка на Запада конкретно в борбата с рака? Точно никакъв и то съвсем умишлено! Значи за няколко месеца съчиниха ваксина против ковид, а десетилетия наред не желаят да направят ваксина против рак. Въпросът е ЗАЩО? Отговорът е ясен!

48

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ще има автоимунни заболявания, като от ковид ваксините!

47

Урсулата ни набоде

преди 10 месеца

Всички ни забучи с карфици в своя голям атлас!! Изсъхнали насекоми, това сме ние!

46

Милиони окапаха

преди 10 месеца

Падаха на талази! Никой не забеляза, никой не видя. Всички бяха заети да преживят зелените хартийки в устите си! А ситуацията продължава. Смъртността е увеличена с 10-15%.

45

Анонимен

преди 10 месеца

А "ваксина" против кариес, зъбобол или зъбен камък не са ли измислили? Явно не! Язък, тамън мислех да си сложа една с минимум два бустера... Дано маркетинговия отдел на Биг Фарма вземе коментара ми под внимание и бързо се преориентира за да не ме изпуснат като клиент...

44

Баба Гица

преди 10 месеца

Заголвайте рамо и не питайте много много какво ще ви набоцкат недоУчените. Те си търсят лабораторни миш ки. Влезте в позицията на тези симпатични малки, бели бозайници, които даряват живота си за благото на човечеството, за намаляване на въглеродния ви отпечатък до 0 и т.н. позитивни и желани ефекти. Смаляването не означава ликвидиране. Никоя химия не може да свърши работата ВИ да се грижите и помагате на тялото си да се самоизлекува. Ние сме тук, защото природата ни е дала всичко да сме живи.

43

Paz

преди 10 месеца

Тоя пък как се изхвърли...да ти имам прогреса

42

Един

преди 10 месеца

Някой да ми обясни как тези открития и прогрес като цяло се случва в западния свят, а не в Русия и Китай? Последните 2 май само копират напредъка на Запада и то по жалък начин. Бих желал к0пейките тук, които не са малко да ми го обяснят това.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Фарма-мафия!

40

Paz

преди 10 месеца

Космонавтее....все пак затова те уважавам...поне им се пробваш.

39

Аз

преди 10 месеца

За съжаление, Ковид операцията, която си присвои думата "ваксина", изкллючително много орони имиджа, на това иначе добро изобретение, наречено ваксина... но да се надяваме че ще видим някоя революционна генна терапия скоро, за да сложи карай на тоя ужас наречен рак..

38

Труд

преди 10 месеца

След ковида вече не вярвам на новите ваксини. Търгашите изместиха медиците.

37

До космонавт

преди 10 месеца

Това обяснение, все едно го е написал някой шизофреник. Ако това е мисълта, която тече в главата ти, по-добре е да спреш да се напъваш. Мисловната дейност не ти се отдава. И не си никакъв космонавт. За тях е задължително да са в добро здраве, а ти имаш психически отклонения.Не смятам да ти давам обяснения. Ти така или иначе няма да схванеш.