61

DEVVV

преди 10 месеца

Код създава поредица от битове на базата на съществуваща информация, няма разум и страх от дърпане на щепсела, защото не може да мисли. Всички простотии, които се пишат за AI са и ще бъдат маркетинг. Досега не съм чул AI да е отнела работата на някого, но хората да : ) .

60

Анонимен

преди 11 месеца

Ще го унищожи,но добрата новина е,че така нареченото "човечество" няма да разбере това!Между другото,това унищожение вече е започнало и можете да го видите,ако се взрете в собствените си деца...стига да сте в състояние за това!Вие,самите вие,вече сте го започнали,като превърнахте ,заради собственото си удобство,собствените си деца в придатъци на смартфоните и подобните им устройства - постепенно настъпва мъртвешка детска тишина и само милиони безизразни детски лица,втренчени в екраните.!!!!

59

Анонимен

преди 11 месеца

До дано 70 - Еш па тоа ...

58

дано

преди 11 месеца

хората вече са сериозна заплаха . Благодарение на нас за последните 100 години са изчезнали над 4000 вида.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Имайки предвид, че Байдън на практика е изкуствен интелект,много е вероятно човееството да има огромни проблеми, включително човечеството в България. И то съсем скоро.

56

В.

преди 11 месеца

Да възприемаш свръх-интелигентността извън и над живата природа е декларация на новия вид извратен фашизъм. Теориите за дигиталния пол, ковид мерките, зелената сделка, златния милиард съставляват елементи от тази идеология.

55

Спецов

преди 11 месеца

Като извадя голямата тояга ще ви кажа каква е опасността от тоя ИИ, кой го прави тоя алгоритъм, марсианците ли? А Кокорчовци шъ ва прая!

54

Делфийски оракул

преди 11 месеца

Или ще, или не ще...

53

Анонимен

преди 11 месеца

Ами въпросът е кой човек седи зад изкуствения интелект и за какво иска да го използва, пример с ядрената енергия, САЩ правят ядрена бомба и я пускат над Япония, руснаците пък докопвайки се до същата технология правят първата ядрена електроцентрала, една и съща технология, но различни хора я ползват и различен резултат.

52

Анонимен

преди 11 месеца

трансхуманизъм..

51

КаскетЯ

преди 11 месеца

За България няма нищо страшно, Изкуствения интелект е опасен само за хората с интелект!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Хахаха, нима някой може да се смята за грамотен, без значение колко дипломи има, ако се сравнява с АИ. Който може да има "в главата", буквално всичкото знание на планетата? За нещо с такива възможности буквално всички сме неграмотни.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Ще унищожи една огромна част от малограмотните, а останалите ще се наложи да се образоват.Другата група човеци които ще си заминат са русофилчетата и Възрожденците нео-нацита, те са по подразбиране *** и варвари, но има изключения от време на време

48

Анонимен

преди 11 месеца

Отговор на заглавието. Де тоя късмет. Земя без нито един човек. Напълно чиста природа. Нищо извратено, което да иска скъпоплатени от околните операции за "смяна" на пола.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Аз съм бавно развиващ мога да правя столове маси и всичко от дърво.Определено ми изглеждате много, много зле до такава степен зле, че лепилото ми свърши от мъки. Марш на психиатър не психолог повтарям психиатър.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Не помня името на групата, но група програмисти преди време бяха пуснали AI да шета свободно из нета с единствената задача да намери начин унищожи човечеството. Та поуката е, че когато психопати създават изкуствен интелект, всичко е възможно.

45

bl

преди 11 месеца

Да обясня! Ако в работата ви се налага да задавате въпроси в StackOverflow, то вашето ниво е по-ниско от това на посредствен програмист и напълно закономерно ще бъдете изместен от, така наречения изкуствен интелект.Човек, наричащ себе си "специалист" или "професионалист", отговаря на въпроси в StackOverflow, а не ги задава.

44

до 55

преди 11 месеца

Успешните квантови прототипи са факт. Макар резултатите все още да не успяват да покрият всички тестове, има достатъчен брой потвърдени съвпадения. Така е било и при разработката на първите изчислителни машини. Хората по нивите са се смеели на упоритите младежи и са казвали "Това никога няма да стане, ела да блъскаш с метално сечиво в земята, иначе гладен ще ходиш". Е, тогава някои от тях наистина са останали гладни, но после набрахме много плодове от тази технология.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Има всякакви откачалки, даже има айтита толкова загубени и невежи, не всички де, че вярват в ейай и квантови компютри и цифровизация, ходат на конференции и слушат с часове някой дeбилник с тишрътка и по шортс да си показва космите по краката и да им прави презентации да ги омайва по темата да им говори rлупости, айде обикновен човек може да се върже на пропагандата, но айти да вярва на всички тези глyпости, ейай, квантови компютри... това си е срамота.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Почти всеки ден само за унищожение пишете, в ред ли сте ? Колкото до тия ИИта един чук върши работа !