39

Анон

преди 10 месеца

Имаше амбиция човека и се надяваше по пътя да се налеят още хора и да стане преврат, но никой не го подкрепи, сви опашка и се изнесе. Сега трябва да стои настрани от отворени прозорци... да не се подхлъзне до някой!!!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Не виждам как армия от 25 хиляди души, без снабняване с храна, боеприпаси и гориво, ще се противопостави на Путин, дето последния ще го подкрепят Турция и Китай. Ще издържи 3 дена да се противопоставя, не повече..

37

изкуствен интелект

преди 10 месеца

каквото и да се пише путин е прав

36

Анонимен

преди 10 месеца

За този авантюрист командир на крупно частно военно съединение, тръгнал на счупи глава на поход към Москва по АМ без никакъв дозор,авангард, ариергард и минимална военна охрана,изминал 75% от разстоянието и сетне, на 200 км от столицата дал команда 'стой,кръгом' оценката е направо 'слаб'. Путин няма да преглътне това унижение и ще отмъсти - на Пригожин и на некадърните,ояли се генерали. В скоро време бойците на Вагнер max след 2-3 битки ще бъде снета от бойната линия,обезоръжена и разформирована

35

ононимос

преди 10 месеца

До Анонимен"Що за гнусни същества са русофилите като бай Дрън." -- не са гнусни. Млади хора без нищо за губене, лесно се повеждат след харизматични лидери и диктатори. Не са виждали истинско тегло в живота си, не знаят в каква ситуация има риск да изпаднат ако 'техните' победят.

34

моч

преди 10 месеца

"Как Евгений Пригожин загуби своята лична война?".....КАК ?! ЕЛЕМЕНТАРНО разбира се !!!

33

Vitamin Z

преди 10 месеца

глобаляри, малко ви остана

32

Анонимен

преди 10 месеца

Що за гнусни същества са русофилите като бай Дрън. Децата им на Запад. Грабят с пълни шепи от плодовете на западната цивилизация, а твърдят че им е враг.Искаш да си като северна корея ли бе смоотаняко?

31

Анонимен

преди 10 месеца

До Бай Дрън""лично аз и много като мен, не са врагове на Русия, а на Запада :)"" -- верно е, имаш късмет все пак, че живееш на запад.

30

Анонимен

преди 10 месеца

До Бай Дрън""България нито веднъж не бе споменавана като вражеска държава в руските медии. Защо ли?"" -- ами не си внимавал

29

Бай Дрън

преди 10 месеца

И да си го кажем честно, лично аз и много като мен, не са врагове на Русия, а на Запада :) Те това е истината, няма кво да го въртим и сучи . Работим с всички мирно, но не работим мирно с враговете на нашите приятели. Нали така?

28

Бай Дрън

преди 10 месеца

Абе не знам кого има предвид Путин, ама България нито веднъж не бе споменавана като вражеска държава в руските медии. Защо ли?

27

нононимен

преди 10 месеца

До Е не разбира запада!Като гражданин на Европейския Съюз и държава членка на НАТО, ти си запада брато. Путин като казва, че е във война със запада има предвид теб. Успех.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Баба Ванга удряше по масата като разбра, че Пригожин и гръгнал към Москва

25

Анонимен

преди 10 месеца

На Укропитеците скоро пак ще им се стъжни ЧВК Вагнер се поема от Суровикин потвърдено е вече, и минават под командването на Руските сили. Днес The Washington Post излезе със заглавие на Украйна ще и са необходими 16 години за да си върне териториите ако продължава с това темпо. Каква стана тя очертава се пак бой по празните кратуни на Укропитеците.

24

Е не разбира запада!

преди 10 месеца

Запада не разбира нас славяните и това си е! Пригожин е като Левски - ако спечели- печелят всички руснаци, ако изгуби, губи само себе си! НО дори и привидно за западните живодери, Пригожин да е "загубил"- то той всъщност е спечелил: по-ясната позиция на властта и по-дръзките и действия!! Та Пригожин е спечелил във всички случаи, не разбирате ли бе западни маргинални нещастници! (оправих си правописа - за 'радост' на краварофилчето със VPN-a :))

23

западните гейове

преди 10 месеца

ги е страх от реални войни - мъже! Няма да се успокоят никак!

22

До 21

преди 10 месеца

Леле кратуняк какви са тези гейски фантазии които имаш. Радвай се, че живееш в Европа, а не в средновековен Путинистан. С тези фантазии отдавна да са те удавили в някоя сибирска клоака.

21

Пригожин е голем!

преди 10 месеца

Яко им го е отмаал на запада! Западните "експерти" първоначалноха се радваха-безумно че върха на копието е насоено срещу москва, а сега кви чат-безумно че копието та тях ще им влезе до края на дръжката! ХА ХА!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Много банално загуби войната. Не можа да скрие надеждно семейството си и беше принуден да капитулира пред Путин.