58

Анонимен

преди 10 месеца

Ми отивай !

57

канибал

преди 10 месеца

тоя дърт.а.к от снимката дето иска война, като стане такава ще хукне през 9 та в десета държава гъ. зЪ да си спасява, ама сега подстрекава.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Нямаме право да кажем какво мислим за украинците и за украйна нито за македонците , въпреки че те ни охулват. ДБ като предложи и парламента прие да махнеме ветото и се вижда че е грешка ДБ защо мълчи защо поне не се извини и Герб мълчи. Нямаме право да кажем и за еврото и за влизането в Еврозоната. Защо не приемат Чехия Полша Унгария и Румъния че тогава да натискат и да натикват България за еврото, ние сме против.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Няма как да приема и да уважавам бг управляващите защото те се отнасят неуважително към българския народ , не се интересуват от неговото мнение и работят за интересите на други страни като САЩ и Украйна най вече.

54

Анонимен

преди 10 месеца

И в Гърция хората са разединени на тая тема но управляващите се отнасят уважително към гръцкия народ въпреки различните мнения както и към руския народ. Нашите беге управляеащи се отнасят неуважително към бг народа и към руския народ който е охулван не само за войната и много преди това без вина.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Загубите са единството на българския народ , който на темата дали да даваме оръжия и друга военна помощ на украйна е разединен повече от всякога. Смятам че по голямата част от хората са против но властта не отчита този факт .

52

Анонимен

преди 10 месеца

Загубите са единствено за Българският народ . Печелят малко време корумпираните политици. Скоро чичо Сам ще им прибере скътаното в Офшорките. И да мажете и да лижете парите ще ви се отнемат. Жалкото е че са откраднати от Българският народ но никога няма да се върнат. Ще послужат на новите господари.

51

Ще помагаме....

преди 10 месеца

....само на България. Крайно време е Няма Русия няма Украйна а само БЪЛГАРИЯ за българите

50

Анонимен

преди 10 месеца

Жалко че имах добро мнение за този Радев но ме разочарова яко. Аз го съжалявах когато подаде оставка заради онази катастрофа и беше грубо заменен от един недостоен не умен прростакес но не е трябвало да го съжалявам.

49

Анонимен

преди 10 месеца

ами помагай си валентин радев на таз американска колония украйна, на мен все ми е тая за украйна и не ми е никаква за да помагам

48

Анонимен

преди 10 месеца

Я се кротнете да отмине пък ще помагаме после, като започнем от бедните в БГ!!

47

Анонимен

преди 10 месеца

Айде бегай помагай. Аз не искам. Някой да помага на Грузия 2008-***? Войната приключи бързо и сега между Грузия и Русия няма проблеми. Дори Грузия отказва да се включва в санкциите срещу Русия, нищо, че кадидатства за ЕС и е прозападно ориентирана. Е, по тази причина някои"доброжелатели"се опитаха да спретнат там"майдан", ама не им се получи.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не помагаме на НАТО а официалното директно на Украйна?!? Каква е целта?!?

45

Анонимен

преди 10 месеца

Тоест направо вече си го казват.....

44

Анонимен

преди 10 месеца

Защо да е официално?!? Не официално по-малко помощ ли е?!? Тоест вкарване във война се търси!!!

43

Анонимен

преди 10 месеца

Тоест официално да се включим във война?!? Враг на народа!!!!

42

Гост

преди 10 месеца

До 2 и 4 На думи лесно се казва "браво", я направо тръгвайте, заедно с този на снимката за Украйна и дайте своя принос на първа линия. Тогава вече може да пишете "браво".

41

Финансист

преди 10 месеца

*** си беше, такъв си и остана. *** като другите. Не може да си намери шапката, а взел да дава съвети какво трябва да се прави. Благодаря на Господ, за дарбата, която ми е дал. Такива като този ги познавам отдалеч. Нямат акъл за себе си, но искат хората да ги слушат. Сега не е 1984 г., еничарю. С такива експерти по отбрана, които са били министри на вътрешните работи, нищо добро не очаква Българията ни. Честита 2023 г.

40

Ефрейтор

преди 10 месеца

На този му казвахме енибар, когато беше млад лейтенант в поделението на УБО-то им в Ловеч. Скрий се, бе ***. Може да си търсиш и ти членската книжка от БКП, като лидера ти от Банкя. С мутри като тези, какво да очакват хората, освен простотии. Помагайте на когото искате, но на вас просто няма кои да ви помагат. Така е с доносниците. Все си намират майсторите накрая.

39

Откъдя на къдя?

преди 10 месеца

Май ще пада и това правителство!