24

Анонимен

преди 11 месеца

Лена парапета /по паспорт Бориславова/, обезмисли парламентаризма?! Според нея, ПП,ДБ са се били "договорили", ГЕРБ винаги да натискат бутона "за", за всичко, което излезе от нефелното правителство ПП,ДБ, в което обсъждане не са участвали и нямат нито един министър, освен външния Габриел. Това го имаше при бай Тошо, каквото каже той/БКП, това ставаше.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Плаващото мнозинство е нещо нормално за парламентаризма. Всяка партия подкрепя, или не подкрепя дадено решение на правителството. Това че някои партии са подкрепили даден проектозакон, не озночава, че имат една и съща програма и че са в коалиция. Но, плаваща позиция, каквото имат ПП,ДБ ги разобличава, като некоректни играчи, които искат да измамата първата политическа сила, с чиито гласове бе сформирано правителството им. ГЕРБ подкрепиха редовното правителство, но не и подкрепа за всичко.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Ха,ха, ПП,ДБ искат да променят държавата, но по техния си начин. Сиреч, ГЕРБ-СДС само да гласуват "за"?! Къде го има това нещо? В демокрацията сигурно, не е. ГЕРБ никога не са се договаряли с ПП,ДБ, или обещавали, че ще гласуват със "за", за всяко предложение на ПП,ДБ.Това са измишльотините на мижавата адвокатка и любителка на парапети, Лена Бориславова.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Този откъде го изкопаха ПП - да не би Лена да излезе в майчинство и лактация? Този ли вече ще прави компания на Киро на парапета! Хитро - поне няма да излиза в майчинство! Или ще хвърлят чоп с Киро, кой да излезе?

20

Анонимен

преди 11 месеца

Ристьо Иванов заработи стаж за пенЦия с приказки за съдебна реформа, тия от ПП-то ще изкарат с приказки за промяна. Е, какво промениха досега? Ама с приказките не спират.

19

Д-рГълъбова помагай!

преди 11 месеца

И къде точно е записано в "некоалиционното" споразувение,. че 69 депутати от ГЕРБ не могат да имат различно мнение от това на 36 депутати от ПП? А в следващия парламент с 80 депутата от ГЕРБ и 20 от ПП, какъв ли "ултиматум" ще им хрумне на ПП. Некви напольоновци май са ги извършвали от 4-ти километър!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Народее?Много търпиш!Как търпиш?С парцалите те ядат тия кучета еврогейци а ти спиш!

17

Темерут

преди 11 месеца

Какъв е тоя бе, който смята, че като са му харизали властта, трябва да им се подчинява и цялото Народно Събрание? Толкова са се самозабравили, че даже и не се усещат, какво отвращение предизвиква тяхната наглост! Добре.че е Борисов да ги вкарва в някакви релси, че иначе психичните отклонения ще станат необратими! Властта не е за всеки, особено за такива дето са си повярвали!

16

Анонимен

преди 11 месеца

В ПП всичките са на чашка

15

Доктора от Банкя

преди 11 месеца

Бацето си има служебно паламентарно правителство с академик за премиер. Аааа, и парапет си има с 200...

14

Зозо

преди 11 месеца

Хахахахаааа, имаше една реклама - "Пич, объркал си рейса" :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Та и ППДБ-тата вече изгоряха. Боко не го бърка нищо. Ще подкрепя кабинета до край, а в същото време ще си гласуват с ДПС и Копейката, каквото им е кеф :)))))))))))

13

Наблюдател

преди 11 месеца

Точно така г-н Иванов! Кажете че ГЕРБ са европейско сдружение, а ние сме територия на ФАШ и вие сте нейни представители.

12

В.

преди 11 месеца

Спомням си много изцепки на управляващи страната, но да предложиш план за разполагане на батерии за милиарди надхвърля най-смелите мечти. Такива хора трябва да управляват криво ляво най-много фургон за сръбска скара.

11

toti

преди 11 месеца

Абе тия КРАДЦИ от ГЕРБ няма да ви оставят на мира,никва Европейска партия не са а една партенка миризлива и крадлива!!1До края на седмицата всичко ХУБАВО КОЕТО ВИДЯ НАРОДА ОТИВА НА КИНО !!!После да го ,,Светия духат/

10

Анонимен

преди 11 месеца

Кой е Тоз за сефте го виждам

9

Аматьор

преди 11 месеца

Управлението на държава не е като да продаваш сухо кисело мляко на Джокович и Опра Уинфри. Мамините Шарлатанчета ги мързи да бачкат и се оглеждат как няиой да им свърши работата а те да оберат сухото. Типичен пример са Ристю и Бай Танас дето само акъл дават и взимат по 3-5 заплати без да са свършили за 5стотинки работа.

8

коко

преди 11 месеца

Някой дето е на хранилка към керп раздва пръстчета на долу.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Тези предатели трябва да бъдат блокирани докато си подадат оставките.

6

Аноним

преди 11 месеца

ИВАНОВ НЕСИ ЛИ ПРЕКАЛЕНО НАХАЛЕН ТОВА ВАШЕТО Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ ИЗБИРАТЕЛИТЕ С 36 ДЕПУТАТА СТЕ ИВАНОВ

5

коко

преди 11 месеца

Да И ГЕРП СА крадци като всички .