41

Мен

преди 10 месеца

Много добре знаеш за какво говоря а също и се вижда от всички какво се случва - твоята любима кметица скуби 100 лева, те не стигат, скуби още 100, пак не стигат, продължава се докато се случи нещо - на десеторна до трийсеторна цена. И всяка генерализация е грешна, включително и тази. Та така за твоите твърдения, че си наблюдавал всички българи как точно си "управлявали заплатите", кой купувал ракия и кой майонеза.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Така е, Душко, с коментар 44. Ама на теб като ти дадат тия пари от народа и като ти седнат отгоре добре познатите ни българя мафиоти за босове и ти турят ромлетата и българетата за майсторчета и падизпълнителчета, ти ще успееш ли да сториш нещата, които тя успя с такъв материал от шефове и работници. Нали те наблюдавам 47 години българино, заплатата си не знаеш как да управляваш. И 20лв да имаш за цигари, хляб, ракия и майонеза ще ги дадеш.

39

Мен

преди 10 месеца

До долните, дето се превъзнясат по кметицата - очевидно трябва да ви бъде напомнено, че кмета прави само едно нещо - харчи нашите пари. Всеки може да го направи, нали не си мислите, че тая коза е двигателя на нещата, които са се случили ? Били са парите - нашите пари и тези на децата ни. Кметовете само слагат своя грозен подпис и печат под диктата на техните собственици - в случая със самоковския картоф това е тиквеното семе.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Не се сърдете на Фандъкова, тя е милиони километри над средния български чиляк. Сърдете се на материала, който управляваше жената. Сиреч, на вас се сърдете нескопосаници български, добре наречени навремето от Тато "лош материал". Фандъкова в исторически план ще се нареди до кметовете сторили чудеса за столицата ни в условията на лош човешки и технически материал. Ще излезе кметицата чудо за всичко, което успя.

37

Анонимен

преди 10 месеца

От Йорданка Фандъкова по-добър и успешен кмет с реални резултати и безчет промени и развитие на столицата България не бе виждала от десетки години и ще е трудно да може да види в бъдеще някой, който да успее да я стигне поне.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Направете кметица някой мужик от ЛГБТ контингента.

35

Един Българин

преди 10 месеца

А за предното нареждане пред 2г колко милиона плати и после ги санкционира с 834000лв? Колко под масата че да спечели изборите ту-лупа?

34

Анонимен

преди 10 месеца

До 34Най-справедливо е в Сливенския затвор да замине доживотен

33

Анонимен

преди 10 месеца

Жендари, не искам да съм груб с вас ама скоро ще разберете, че и от Данче-то и по зле може, хехе просто материала става по-зле, не е научен да работи здраво и е по схемите и измамите, честито!

32

Ал Фънди

преди 10 месеца

а къде се дадоха данъците ни - айде заминавай в канавката, тоя град стана на *** заради теб и герболяшките ти феодали

31

Дедо

преди 10 месеца

Праскайте един асфалт и да се свършва тая драма..

30

Анонимен

преди 10 месеца

Пита се кой ги е избрал те да нареждат,пардон-рушат паветата.Навремето танкове минаваха безпроблемно и без щети.

29

Готин

преди 10 месеца

Ако към днешна дата се поръчат нови павета на мястото на счупените, то единичната бройка би струвала не по малко от 25 лева и то при положение, че се поръчат минимум 200 000 броя. Сега питам каква ще санкцията за счупените павета!?

28

Анонимен

преди 10 месеца

Фандъкова добута до пенсия, като кмет.

27

Издънкова

преди 10 месеца

Срок на ремонта до есента, че вече няма да съм кмет, трябва да остане време за харчене в тоя живот!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на Фандъка, най-добрият кмет на София от царско време насам.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Редно е да се измисли нещо с тези жълти павета. Столична община да купи земята където някога е бил рудника в Австрия и възобнови дейността му. Инак не става, паветата се трошат, пък нито Австро-Унгария, нито фирмата от която царя ги е поръчал тези павета същестуват.

24

КойЩеПлатиСчупените

преди 10 месеца

и съсипани при безобразното редене уникални жълти павета? Вече не се произвеждат такива, тайната на технологията е загубена.Това, за което се парадира, че било установено относно тази технология е всъщност метод на производство на нещо, което прилича на някогашните жилти павета.Затова автентичните са уникални и безценни.След като тук вече не е останал никой, който да знае как се борави с тях, защо не извикаха специалист от Виена, за да ръководи той ремонта и да ги опази? Щеше да излезе по-евтино

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Гледали са единствено в ДЖОБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Значи кметицата твърди, че индийците, които редиха паветата по този смешен и неграмотен начин, са работили безплатно? Тя вярва ли си? Или иска да ни каже, че някой им е платил отджоба сии сега ще ги накара да дойдат безплатно да си поправят безобразията? Или неизвестният плащач щеим плати за втори път, за даредят паветата по друг начин? А бе, някой за мaлoyмнu ли ни мисли?