10

Анонимен

преди 10 месеца

Варненското крайбрежие е ЗЕЛЕНО !!!

9

баба мара

преди 10 месеца

категорично съм против даването на компенсации на бълг алчни земеделци да синосят отговорността на алчността сега убедихте ли че не мислите по изборите

8

Христо Христов

преди 10 месеца

До 1. Ми вземи мотика и почвай да копаш, вместо да ревеш!

7

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС гестапо налива милиарди на Украйна уж щели да ги върнат )гадове украински вън от България ,миналата година бяха безплатно по скъпите хотели на сл.браг и Варна ,сега товдтщиъридват като туристи ,хотелите да пълни с украйнцк ,горките да ги оплаче )Вън фашистите от България и техните слуги тук

6

Анонимен

преди 10 месеца

"330 милиона евро за 22 държави членки - Белгия, Чехия, Дания, Германия, Естония, Ирландия, Гърция, Испания, Франция, Хърватия, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Австрия, Португалия, Словения, Финландия и Швеция. АЛООО, ГАРГАМЕЛЪТ ЗАЩО НЕ ВИЖДАМ БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ СПИСЪК???

5

Анонимен

преди 10 месеца

Тия 430 млн евра са за целия ЕС, а не само за България. За БГ ще са напр 1/20 от тях. При това НЕ ЗА РАБОТЕЩИТЕ, А ЗА Т.НАР."БИЗНЕСМЕНИТЕ-ЗЕМЕДЕЛЦИ". С две думи - подкупват местните феодали, за да им играят по свирката.

4

БизнесЯкоСмеВКириза

преди 10 месеца

Кулаците пак ше намажат филията с мас за сметка на народа

3

ББ

преди 10 месеца

те не достигат до работещите и го знаете от ЕСССР,корумпиращият ви доган-борисов прибира всичко!разпуснете позорният съюз...избивате хора като хитлер...с манипулаций по путин!!!еС е корумпирана и мафиотска...работеща с престъпници ограбващи Народите си!...и милиони мислят и виждат като мен...просто се страхуват!!!скоро ще ви потърсят отговорност,справка Историята...СП 1 и 2 ви остави без...газ!скоро и с храните,САЩ не им помагайте този път!!!гАспадаря им путин да ги нахрани с...рубли!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Дреме ми *** мура. Доматите ще са пак скъпи. Спонсорират ги за нови коки и печалби. После....били "бизнесмени" и "успели". Не по-зле са от държавните служители като мрънкане. Моклуци са.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Пак на кулаците пари за народа пак нищо