7

Анонимен

преди 11 месеца

чак ме е срам да казвам с какво съм - все грешно ме разбират

6

Анонимен

преди 11 месеца

бе Хуавей, ко искаш

5

И.Б.

преди 1 година

Китайската цифрова трансформация е от полза за Китай, защото ще шпионират поредната държава в Европа.

4

Анонимен

преди 1 година

Хуауей е голяма работа, всичко ми е хуауей, телефони, лаптопи, часовници. Дел и Хюлет Пакард умееха отдавна, Самсунг също при телефоните, много пари а насреща нищо

3

Анонимен

преди 1 година

Байдън се преби по стълбите на американско-китайския евентуален рестарт. Американските политици с раздвоен език трябва да бъдат отхвърлени, докато Вашингтон действително не започне да се държи като субект, който спазва закона.Склонността на Джо Байдън да се спъва в краката си и то вербално не можеше да се случи в по-нещастен момент.

2

Анонимен

преди 1 година

Много сте наивен ако си мислите че Си държи едноличната власт и контролира всяко едно зъбно колелце в системата. Ролята му е по-скоро на обединяващ образ и на човек който задава големите стратегически задачи. Единствената причина да го преизберат и да му дадат неограничен мандат е точно САЩ. САЩ постоянно дрънкат оръжия и заплащват Китай и нажежават Азиатския регион до краен предел. В тази ситуация опитът на Си е решаващ. Затова и единодушно му гласуваха доверие.

1

Анонимен

преди 1 година

Ако искате младите са имат бъдеще, спрете дектаторите и освободете обществото от тях и войните! Иначе няма да тръгнем наникъде.