68

Анонимен

преди 10 месеца

До агент Мълдър ЦРУ 72. Ако ти пълниш памперси защо мислиш, че всички го правят?

67

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Жужака пълни памперси в бункера. Ако обърка хапчетата може и да се изпусне лошо.

66

дедо Груйо

преди 10 месеца

Горбачов беше умен човек, който видя краят на този пропаднал режим и сам дръпна шалтера. За съжаление руския народ не го разбра.

65

Помня

преди 10 месеца

До Анонимен 54 Ааа , има , има. Нашия Живков бе избиран 33 години .

64

Анонимен

преди 10 месеца

Не споменава, защото не е имало....

63

Така е ..

преди 10 месеца

Срам го. Ако засегне метежа, трябва и да обясни и защо избяга.Неприятно е.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Да ви имам заглавието. За какво да споменава, толкова ли не чухте или да бяхте прочели обръщението му в деня на метежа. Или слушате само удобните за вас евроатлантически ПО Мии

61

Анонимен

преди 10 месеца

До любителите на *** и Путин: Защо не помогнете на вожда да се справи със ситуацията на място, вместо само да пишете коментари от натовска територия?

60

Анонимен

преди 10 месеца

100% фейк.

59

Някой до Никола Стеф

преди 10 месеца

Дори да виждат нищо не могат да направят. Ако измислят нещо и дадат оръжие следва удар който е катастрофа за всички. Просто никой не разбра, че нищо вече не е същото като преди. Нито хората са същите, нито времето, нито оръжията, нито мафията престъпници и убийци ужасно богати.... НАТО ръчка околията и нас и както ни ръчкат от драгата страна. Писах преди време, че ние сме буферът на който се крепи всичко като мир в района и бонус, че Турция са в НАТО, но никой не вярва. Това беше достатъчно като

58

Мда

преди 10 месеца

Путин - ВЕЛИК !Във Вашингтон се наcpaxa от група протестиращи на Капитолия и наредиха да се стреля , а руснаците се разбраха културно без нито един изстрел за потрес на Вашингтон и Киев.Колко само се надяваха оня ден че руснаците ще се избиват едни други , но Путин така им го наби четвъртит че ще им държи с години !

57

Никола Стефанов

преди 10 месеца

Чудя се дали някой в НАТОвското командване му прави впечатление, че вследствие на това шоу немалка част от Вагнер - които придобиха значителен опит в градски сражения покрай Артемьовск - са позиционирани на само 100км от Киев? И че уж за да противодейства на "метежа" руското МО позиционира значителни части в Белгород и Курск доста подходящо разположени за откриване на северен фронт в посока Харков?

56

Анонимен

преди 10 месеца

До 50. Ако ти ходиш с памперси за всеки случай, защо мислиш, че и Путин го прави?

55

Някой

преди 10 месеца

НАТО и ЕС се превръщат в доста по-опасна организация от Путин. Той си гледа там военната операция, а тези съсипаха цял свят и продължават доста успешно. Скоро ще си навлечат доста недоволство. Не е нормално НАТО като военна организация да се опитва да командва света дори чрез ЕС. Това си е полу военно положение. Предизвикват със любезното съдействие на Макрон и Берлин още повече проблеми от сегашните. Тръгнали са доста лоши процеси в близко бъдеще. Да видим и тежкият сезон зимата .....

54

Слава Россиа

преди 10 месеца

Драскачите от Дневник , вече се *сират и им държи влага, кой знае как са тролвали след като са видяли , че всичко е приключило , хаха

53

Анонимен

преди 10 месеца

До 55. Смешна работа е да се избират за държавни ръководители смешници. А Путин си върши работата невероятно добре. Той е явление. Защо да го сменят? Впрочем на Запада дали му е толкова смешно, колкото но теб?

52

Анонимен

преди 10 месеца

Само си помислете, защо не ги нападат ? ми ясно е , осъзнали се се на края , че изхода ще бъде един , те са 25 000 и преди да престигнатм, ще го обкръжат и изхода ще е само един. Смуърт за всики, все пак е имало и по умни хора за да предотвратят всичко това.

51

Анонимен

преди 10 месеца

А трябва ли да го споменава? Темата на форума е съвсем друга.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Няма политик избиран 23 години! Няма такъв човек, това е смешна работа , пълна диктатура!

49

toti

преди 10 месеца

Тоя *** едва ли за една нощ е РАЗБРАЛ ЩО ЗА ЧУДОВИЩЕ е и че КУЧЕТО ДЕ СПРЯ ДА ХРАНИ ЩЕ ГО РАЗКЪСА и така мантията за величие на дребното човече се изпари и от утре ТОЙ ЩЕ БЪДЕ КРОТКО АГЪНЦЕ !!!......коментарите ОСТВАМ ЗА ВАС !!!