164

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Руското МО спряло плащанията за частната групировка Вагнер, за това Пригожин се изнервил. Сега Лукашенко ще му плаща. В долари разбира се. Все пак всичко е бизнес.

163

Ти да видиш..

преди 11 месеца

Излагаха Пригожин.Сега го дебнат , да го е--нат.

162

Венелин

преди 11 месеца

Какво е казал или направил Пригожин, че да е извършил престъпление?! Нищо! Човека искаше да говори с Шойгу и Герасимов. Последния, кото разбра, че Пригожин идва, се метна на самолета и отпраши към Москва. Пригожин говори в двама генерали мирно и кротко. Те казаха, че Герасимов и Шойгу нама да дойдат. Пригожин тогава тръгна към Москва, заедно с персонала на фирмата си. Нито е призовавал да се сваля Путин, нито е искал да взима власта. Каза, армията да не ги напада, защото ще се защитават.

161

До до 157

преди 11 месеца

Освен 11 милиона души население срещу 20 000

160

Бай Кор

преди 11 месеца

Всичко това си беше театрална постановка.Задайте си въпроса : кой печели от това ? Путин, разбира се !Сега получи още повече подкрепа.Тези които са се колебали в мнението си, вече са на страната на Путин.Е това стана.Ама по всички западни медии и нашите разбира се, се изредиха знайни и незнайни експерти да расъждават...Наслушахме се на какви ли не мозъчни "пръдни".Путин си е възпитаник на КГБ, ако не може една операцийка да ви заформи...здраве му кажи!Сега 95% от руснаците са на негова страна !

159

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "Е кат няма настъпление, как да има контранастъпление?" - аха, значи са признали Крим, Донецк, Луганск, Запорожие и Херсонска за руски. Сега чакат Одеска и Харковска области, и тогава почва контрата?

158

Анонимен

преди 11 месеца

Да му се чуди човек на Пригожин, защо отстъпи като с неговите закалени бойци можеше да разкатае няколко пъти и таманската дивизия, и частите Алфа и ВДВ и танковите дивизии.

157

до 157

преди 11 месеца

Таманската дивизия беше няколко пъти разкатана наплъно в Украйна а и танковете в градски бой са просто лесна мишена. Група Алфа са от порядъка на 100 човека и повечето от тях са без боен опит. ВДВ в Москва няма. Има вътрешна войска т.н. Росгвардия, която е обучена за действия срещу тълпи демонстранти. В Москва нямаше кой реално да се противопостави на 10-20000 закалени в боевете професионалисти.

156

Анонимен

преди 11 месеца

В субботу в Восточной Европе начали с эйфории по поводу слабости России, а закончили заявлением о том, что Россия представляет для них страшную угрозу. И все это за 12 часов.

155

Анонимен

преди 11 месеца

Русия не успява в нищо и е време тая простотия да приключи, а виновното жуже са смъртта на стотици хиляди хора от двете страни да понесе отговорност!

154

Анонимен

преди 11 месеца

New York Times В администрации Байдена считают результаты первых недель украинского наступления "отрезвляющими" и отмечают, что Киев "отстает от расписания".

153

еми нема и пари

преди 11 месеца

като няма контранастъпление

152

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин не можеше да издържи и час срещу частите на "Алфа", нито ВДВ, нито на танкови части, нито на Таманската дивизия. Те не са воювали с такива войски, не са способни. В това състояние щяха да издържат час, няколко часа, днес щеше да има хиляди трупове от Вагнер, щяха да бъдат изтрити от лицето на земята. Пригожин изпрати хората си на cмъpт, а тези хора бяха герои които се биха за Русия в Украйна. И когато му обясниха всичко това, тогава той тръгна на преговори и се стигна до решението, и прави чест на Путин, че избра това решение.

151

Анонимен

преди 11 месеца

Е кат няма настъпление, как да има контранастъпление?

150

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ очакваха много повече кръвопролития в Русия: CNN съобщава, че Белият дом е очаквал още кръвопролития и е много изненадан, че руснаците не са се избили.

149

До Мека мария

преди 11 месеца

Няколко хиляди отбрани представители на двата квартала са в състояние да вземат Масква за 3 дни!

148

Анонимен

преди 11 месеца

А какво става с контранастъплението?

147

Анонимен

преди 11 месеца

На мен ми харесва, Украйна ще ги бие ! И Русия за мъка на милиони български комунисти ще трябва да проумее че няма потенциал да диктува световния ред! Защото е икономически изостанала страна!

146

Ха ха,

преди 11 месеца

Кой вярва на Кремъл? Щели.да спрат разследването на метежа,и Пригожин им се е вързал ? И как ще разследват преврата, като всъщност, всички генерали които го подкрепят, излязоха да го "кандардисват" да спре похода! А в центъра на Ростов се надпреварваха да си правят селфи с него и го изпратиха с ръкопляскания! И това е най-вече, защото се опълчи на Путин!

145

Мека мария

преди 11 месеца

Махнете ги тези меки руснаци. Кажете кой ще победи ако се сбият квартал Люлин(Сф) и квартал Меден Рудник(Бс)?