36

Plovdivchanin

преди 15 години

не беше ли ректор на Аграрния?

35

преди 15 години

#31, prodaljavai !!! Iskam da znam !!! (Govoria seriozno!)

34

преди 15 години

Хей, и аз съм Георги Гергов, и свинар ходех като малък !

33

гражэданин

преди 15 години

Ама вижте му физиономията на снимката! Този човек мнооого си е повярвал. Нищо чудно утре да започне и да преподава! Да бягаме от тая страна! Имаме само един живот

32

преди 15 години

само да не спрат"Диагноза"по Евроком БГ

31

чудо голямо

преди 15 години

Тази титла университетите я раздават като ваксина и много рядко наистина заслужил учен или изследовател я получава.Ахмед Доган е доктор хонорис-кауза на Шуменския университет....................................... .................................................. да продължавам ли??????????????

30

анонимен

преди 15 години

Следващата му титла е владика.Вече построи манастира в Ягодово.

29

Пловдивчанина

преди 15 години

Чомаков, Станишев, Костов, сдс, бсп, дпс...кой казва, че имало разлика. Смях в залата. Политика-пари-власт-собственост...Все повече и повече и докога?

28

Професора

преди 15 години

Егати и доктора, отказвам се от званието си. Искам да съм почетен измамник. Може и консул в чукотка.

27

Пловдивчанин

преди 15 години

Той Аграрният университет в Пловдив от години си беше и още е свърталище на корумпирани преподаватели, които мислят за всичко друго, но не и за наука - интриги, печалби, рушвети... Гергов съвсем естествено си получава титлата там за великия си принос. Боже, боже... Добре, че не са живи Ботев и Левски, щяха да емигрират от тая държава на мига и да забравят завинаги, че са българи.

26

селянина с колелото

преди 15 години

Гошо да не стане доктор? Има пари, става...Ако нямаше, може би нямаше да стане, ама има...Днес никак не е лесно да пичелиш пари. Само най-умните го могат, другите да духат супата, както казва чичовото. Той е почетен консул на Русия, та нямало да стане някакъв си доктор хонорис в селскостопанския. Че там и магаре да вържеш агроном ставал. Ха останете си със здраве чернописци.

25

tosunbey

преди 15 години

ey tva e super vic!!!

24

Plovdivchanin

преди 15 години

Бърдоква

23

ivo

преди 15 години

След , като съсипаха и ограбиха заводите , всички мафиози се насочиха към туризма. Като го слушах в едно предаване какви глупости плещи за икономиката и туризма , направо трябва да го направят професор. Може ли да ми обясни , с какво освен че е препълнил тоалетната , е заслужил богатството си ?

22

Galena

преди 15 години

Ima li druga durjava v sveta vmesto pera4ite na pari da gi sudqt i da budat v zatvora da im davat titli.Boje Gospodi,dai im akul ,4e mnogo im lipsva!

21

Peev

преди 15 години

Не е луд този,който яде баницата,а този който му я дава!!!Какво е виновен Гергов тука,че има наистина дупедавци около него!

20

lowlevel

преди 15 години

Скапан , който заедно с брат си окрадоха купчина с фирми и парадират с крадените си пари.

19

ani

преди 15 години

Какво против имате човека? Ако бяхте на негово място какво щяхте да правите? Помислете си...

18

преди 15 години

На тоя на лицето му пише: "Посредствен мошеник"

17

преди 15 години

Ей това признание чаках! След като стана почетен консул на Русия, директор и собственик на каквото си поиска, защо да не стане и учен със заслуги в науката:)