50

емо

преди 10 месеца

не сте прояснили само какво е дезинформация за вас?неудобната истина!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Като знам напоследък на какво викат "дезинформация"...

48

Анонимен

преди 10 месеца

Дезинформацията и манипулацията се появиха в България от края на 1989 година с реставрацията на капитализма или както сега го наричат демокрация и пазарна икономика. Голям възход дезинформацията имаше при ГЕРБ.

47

Класика

преди 10 месеца

Е да,опитват се да ни манипулират,но не успяват! Само с груби намеси става! Както парцалената секта Трюдо Макрон Шолц Нехамер Байдън Урсула и д-р.,водени от богатите клубове ни натресоха Кирчо и Кокорчо и Габриел, Денков и Тагарев,така само могат да ни завладеят!

46

123

преди 10 месеца

Думата дезинформация се появи последните 7 .8 години 'до сега не съм чул една вярна информация освен прогнозата за времето.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Отровено общество нали работи точно за тая работа . Явно отчитат успехи. Айде до края на годината на 41-во.

44

ZZ

преди 10 месеца

Защото не вярваме на шашмите колко е велика Украйна и че Русия сама си взривява газопроводите ли? Или че постоянно ни заливат с такива приказки от 1001 нощи по медиите?

43

Анонимен

преди 10 месеца

В унисон с ДЕзинформацията на "началството" И Габриел, и от центракната телевизия НАРОЧНО казват собствени руски имена с ГРЕШНИ ударения.

42

Анонимен

преди 10 месеца

От "Отворено общество" да кажат какви са законите в САЩ за медии с чуждо финансиране и въобще има ли в САЩ достъп до друга, освен официалната, информация. Да кажат от ЕС и САЩ каква част от населението умее и ползва информация на езици, различни от майчиния им, английски и френски. Защо, след като се считат за обучени в умност, на най-високо ниво забраниха официални телевизии? Нашите официални медии СЪЩО ползват единствено ЦЕНЗУРИРАНА информация.

41

А

преди 10 месеца

самата статия дали не е дезинформация ?

40

Анонимен

преди 10 месеца

Пеевски ви облъчва с неговите медии, за това и ГЕРБ са първи. Техни са "експертите" по телевизиите. Предварително се дават въпросите, които мисирките да питат. Образование няма, така че хората да разбират, че ги лъжат и така. Някой хора си крадат, а народа е облъчен.

39

Анонимен

преди 10 месеца

На следващия ден след приключването на изстъпленията на Пригожин, от САЩ се обадиха, че били знаели за готвен преврат. Те за готвенИ превратИ в Русия ВИНАГИ знаят (поради понятно причини), но зашо така НИЩО, ама НИЩИЧКО не знаят за взривяването на Северен поток ? Ептен нищо! И ние в Бъогария , понеже сме ептен дезинформирани, не им вярваме, че не са неинформирани.

38

жорето

преди 10 месеца

Ауууу, толкова назад ли сме. Че тогава аз изобщо спирам да се информирам от нашите средства за масова информация

37

Ало,Бтв

преди 10 месеца

Къде спите? Къде е Рачева? Засрамете се! 35-ото място е резил за вашата дезинформация!

36

gogo

преди 10 месеца

Е, Днесчето, работете бе, искам ви първи да сте

35

Анонимен

преди 10 месеца

Оня ден вечерта, коахато Денков, Габриел и трима военни илиразъзнавателни началници се изтъпачиха да правят официални изявления по повод ситуацията с Вагнер, еди журналист посика да кажат нещо по повод инфорнацията, че придвижванео към Москва с е прекратява и т.н НЕдезинформираните НИ държавници, военни и разузнавачи НИЩО не знаеха. На каква дезинформация разчитат държавниците ни? Смехотворно е унишлено да си глух и сляп за различно от пуснатото от "началника". И вредно за държавата.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Дезинформацията в момента си се спуска от самата Европа - редовно и видно за всеки дори с пет мозъчни гънки. А конците й се дърпат зад океана. Колонизаторът много се ядосва, когато не му се връзват на елементарните похвати, понеже са жалки и изтъркани до болка. Смята, че както си лъже американските граждани, живеещи на помощи, така може да маже навред, но не е познал.

33

Анонимен

преди 10 месеца

и това може да е лъжа

32

Анонимен

преди 10 месеца

"Може ли бандит като Сорос, обрал Английската национална банка и спечелил милиарди на гърба на народа, да е пример за нещо положително?" - Да! Опериране на финасовите пазараи. Имахме роднини в чужбина, които по това време инвестиах яко във фондовете му. Това 25-30% ръст почти всяка година за поне 12 поредни годни си беше ... Абе лудница.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Т.е. това е добре, нали? Защото като кажем "На първо място по" разбираме тези, с най-голям брой от показателите, които сме решили да ползваме.