16

жорето

преди 10 месеца

Много си *** саше /Георг/

15

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ имат дълга програма с Пеевски и Русофилофашиста. Изпълняват я.

14

анонимен

преди 10 месеца

разкарай се бе хлапак

13

Поздрав

преди 10 месеца

за всички национални предатели с песента на Кали - Седем и с пожелание да заминават час по-скоро на някой неизвестен тихоокеански остров,преди да попаднат при Бай Ставри на топло...

12

пришълецът

преди 10 месеца

Едва ли някой ще се трогне от оценката и преценката на баба ти:)))

11

МЛАДЕЖ

преди 10 месеца

Този е типичен пример как се назначават на важни постове некадърници,само защото лижат зад..ка на Борисов.Ама иначе да се перчи и да показва колко е лоялен е първи в редичката на подмазваните.Това е капацитетът на мутрите.

10

РАБОТЕЩ

преди 10 месеца

Този,който показаха колко е неграмотен ще дава акъл.Назначиха го за зам.министър на външните работи,но така и не разбрахме какво е свършил.Важното е,че кум му е ББ.Няма по-нагли от герберите и се чудя защо ДБ и ПП се съгласиха да правят правителство.С мутри не можеш да се договаряш.Нито НС работи,а само тръбят колко важни закони имат да гласуват,нито виждаме какво върши правителството.Светът върви напред,а ние се занимаваме с конституция,с уреждане на наши гербери и ще искаме да вървим напред.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Я къш,бе!Освен сериозни крадци,друго не сте.Да се благодарите,че ПП изобщо ви допуснаха близо до себе си.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Не е правилно да се дават съвети, но може би, ако се вземе за юрнек технологията на ДПС, господин Борисов да бъде произведен в почетен председател на ГЕРБ и се спрат на авторитетна личност за оперативен председател на партията, възможно е да достигнат и до абсолютно мнозинство при едни следващи избори. Сложно е да се приеме веднага такова решение, но всичко тече и обстоятелствата се менят с времето!

7

Анонимен

преди 10 месеца

моркови 3 лв. килото егати и държавата

6

баба мара

преди 10 месеца

от вашите празни приказки ни доиде до гуша подаваите оставките и изчезваитеняма ли мотика за вас ами прос-то-тии всеки ден и накрая огромна заплата занищонеправене избори до дупка

5

Ванката

преди 10 месеца

Ето ги 7-те точки - . . . . . . .

4

Анонимен

преди 10 месеца

къде са тия седем точки ъе

3

Тодор

преди 10 месеца

Па аре седни и ти напиши некоя друга точица! К'во стоиш като кибик само да дуднеш! Па после аз ще ти я коментирам как за един чвор не става. Де . Ва. недоправениците.

2

Право на мнение!

преди 10 месеца

Махайте го този мошеник Борисов от челната позиция на ГЕРБ и сложете Мария Габриел, за да се обнови партията, тогава ГЕРБ ще спечели изборите с разбиващо мнозинство! Борисов е отдавта компрометирана фигура и нищо и никой не може да го изпере от глупостите, които е натворил!!!

1

Анонимен

преди 10 месеца

И къде е последно алтернативата на ГЕРБ след 5 пъти избори, някой форумен разбирач ще каже ли?