73

ББ

преди 10 месеца

САЩ и Свободният ако не осъзнаят,че кгб е превзел 90% от еС,международни...икономика,финанси,медии...ще платите чудовищна цена!!!еС не са ви приятели...СП 1 и 2 не са приятелски...вкарването на руски троянски коне като рСм...не е приятелски акт,унижението на съюзници...зависимости и корупция са в полза путин...платено!!!събудете се хора...Война е!!!

72

ББ

преди 10 месеца

поредното доказателство за корумпираният и не справедлив ЕС!Макрон предложи плана в който е заложено Българите в рСм да бъдат записани в Конституцията им!...останалото е ВЕТО!слепи не виждате,че работят за путин?колко ви трябва рСм,че унижавате и вършите грях спрямо съюзника и члена на ЕС...България?БГЕКЗИТ Братя!!!не сме немски роби!!!Свят голяам...със САЩ...със Китай...тези а робовладелци несправедливи,закрийте фашисткият си съюз!!!БГЕКЗИТ!децата на коминтерна ще ни заместят!БГЕКЗИТ!

71

Анонимен

преди 10 месеца

Този чиновник след около година ми свърша мандата и изчезва. Да не се взема много насериозно.

70

Това диво

преди 10 месеца

Племе освен да търка ***,клозети и поминни ями за друго не става.

69

На скопения

преди 10 месеца

Етнос му трябва хиляди години да поумнее,защото са бавно развиващи и са СРАМ за Българската нация.

68

Куманите идват

преди 10 месеца

На балканския полуостров след смърта на Чингис хан с хазари и авари в търсене на нови землища и се сливат със сърбите които ги еславизират със гърците се смесват последствие но ги държат само за слугинаж.Това племе до ден днешен не се интегрира и имат отрицателен IQ test за интелигентност -.

67

Това племе

преди 10 месеца

Е заселено от цар Иван Асен,който ги отърва от гръцки геноцид и ги засели в македонска област.

66

Нямат език

преди 10 месеца

Няма история.А народ без минало е катун.

65

Няма такава

преди 10 месеца

Нация македонци или народ не съществува.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Радев= Путин

63

Анонимен

преди 10 месеца

До 47 Анонимен И в крайна сметка,едно нещо е НАЙ-ВАЖНОТО - ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ТОВА, СИ Е НАШИЯТ СТРАХЛИВ,ИЗПРОСТЯЛ И ПРЕКЛОНИ-ГЛАВА,С ИЗВИНЕНИЕ,"НАРОД!НИКОЙ ДРУГ!Всичко друго е следствие от НЕГО!________ За това ще гласувам за Възраждане! Те са единствените, които ГОВОРЯТ за България, дали ще НАПРАВЯТ нещо ще видим, от другите вече знаем какво правят - предават!

62

Анонимен

преди 10 месеца

В Германия всеки има право да изучава майчин език. Германската Държава стимулира и поема разходите за това Българи да изучават майчин език. В България все още не се признават малцинства. България не стимулира и не разрешава изучаване на майчин език. В Македония всеки ,който заяви има право да учи на майчин език и държавата му посигирява учител и учебници. Омразата я фабрикуваха няколко човека от ГЕРБ и ВМРО, Радев я подсили.....

61

Диана

преди 10 месеца

До Сандю до Дияна Така е защото имаме "политици" като БСП и СИЕ, които знаят само да подсмърчат пред авторитетите и да мачкат всичко живо зад гърба им...Но не трябва да се мисли така! Движението за човешки права беше създадено и победи не защото се водеше от голями политици, а защото успяха да убедят света в правотата си - нищо че сме 9та дупка на кавала - това не значи, че не сме хора, че не сме приели демокрацията и човешките права, стоящи в основата на ЕС, за своя платформа..

60

Сандю до Дияна

преди 10 месеца

Каквото и да правим ,ние сами се компромитираме и подценяваме. В В ЕС сме 9- та дупка на кавала.

59

Диана

преди 10 месеца

До Анонимен62 Той не казва "процеси", казва "проблеми" - демек ние имаме проблеми с РСМ! Нещо невярно! Ние се борим за каузата "демокрация" и "човешки права" в ЕС, но явно на някои там това не им допада и ни правят, продължават да ни правят на маймуни...Този проблем е крайно време да се реши! И..как може да се реши като имаме такива политици като БСП и СИЕ, които се крият под полите на американците и разни ***?...БСП и СИЕ вън от политиката!

58

Диана

преди 10 месеца

До Диана - продължение от 61 Проблемите не са в нашата страна, значи, и едно такова отношение към ситуацията само показва тенденционно отношение на унижение към България и българите - вероятно продължение на английската политика за разцепление на българите в региона...Тези хора дори си нямат на идея, че не българите сме зацепени един за друг, а те са зацепени към слепотата на своите предразсъдъци и това винаги се заплаща скъпо - аз не мисля, че сърбите и гърците са безопасните хора!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Този чува ли се какви ги говори? Точно двустранните процеси в момента определят целия процес. Двустранни процеси ще има и после. Да прочете договорите. Аман от такива неадекватни хора. То бива бива некадърник, ама ...

56

Диана

преди 10 месеца

п Истината е, че РСМ не спазва елементарни човешки права в страната си и това е абсолютно неприемливи за европейските ценности! Истина е и че тези формални искания, които нашите политици са поставили като условие за доверие към промените в РСМ по пътя на демокрацията и спазването на човешките права са само индикатори, които не могат да осигурят трайни промени към демокрация в РСМ! Но да се казва, че имало двустранни проблеми е наглост! Проблемите не са в нашия телевизор и една такава постановк

55

Анонимен

преди 10 месеца

Българите са прекрасни хора,каквито са и голяма част от Македонците. Големия проблем на двете държави се нарича Корупция и лоши лидъри ,особено в политиката. Много Руски агенти има и в двете държави в институциите без изключение.А у нас май и президент си имат.

54

Анонимен

преди 10 месеца

България и Българите създавате омразата на Македонците и не само на тях в Македония към Българите тям.Това е една кампания ,която активно започна от Българи продажници.Кой плаща за това не знам, но е факт и е видим. Някой се изплаши от зближаването на Македония и България. За съжаление нашия президент и голяма част от политиците работиха и работят активно в тази посока.Не ни стигаше ,че тук ни накараха да се мразим,но взеха да разширяват тази омраза извън България.