135

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна е твърде голяма хапка за тънкото вратле на кагебейското джудже. Той така се задави, че скоро или ще умре или ще повръща.

134

Диана

преди 1 година

От самото начало на войната нещата не вървят добре и всъщност нищо не се променя въпреки всички критики. След като Путин претендира, че той ръководи нещата там, явно е, че той разчита на некомпетентни хора и/или сам е некомпетентен - войната в Афганистан показа наличието на много проблеми в ръководството на руската армия, в Сирия руснаците просто следваха Асад, явно руските генерали са книжни генерали, верни на парията и народа, значи..т.е. тоталитаристи, намърдали се на чужди места...

133

Диана

преди 1 година

Не вярвам Пригоижин да е в Беларус без съгласието на Путин - по-скоро Путин го е изпратил там докато се успокои положението и...той реши какво да го прави, може би...Според мен, класификацията на протеста на Пригожин като предателство е доста пресилена - всъщност Пригожин не за първи път протестира срещу военното управление и вероятно тази бомбардировка на неговата армия от руската армия му е дошла в повече..Ясно е че липсва координация или дори информация, липсва информация, кооперация...

132

с.т.

преди 1 година

Най-много Пригожин да падне от някой прозорец, или стълби и да .... Поради големите комплекси, които имат малките хора, т.е. ниските, какъвто е путин, сигурно ще отмъсти на Пригожин заради унижението, наистина.

131

Анонимен

преди 1 година

Истината е някъде там. Само можем да гадаем.

130

Шаман

преди 1 година

Харков още ли е украйнски.

129

Анонимен

преди 1 година

Путин избяга със самолет и за да не го смени в негово отсъствие, отвлече Мишустин.

128

Венелин

преди 1 година

Статията е пълна глупост, а коментарите още повече...Ядреното оръжие в Беларус е по искане на самия Лукашенко. Даже той искаше отдавна това, но Путин не му даваше. То си е собственост на Русия, но Лукашенко може да го използва.Пригожин се мести в Беларус заедно с хората си. Днес е бил забелязан в луксозен хотел в Минск. Близо до Минск е започнало строителството на първия военен лагер на ЧВК Вагнер за 8 000 човека. Лукашенко се оказа по-умен от Путин и фактически си осигури старините...

127

Анонимен

преди 1 година

Путин избяга със самолет и за да не го смени в негово отсъствие, отвлече Мишустин.

126

Анонимен

преди 1 година

Пригожин искаше оставката на Шойгу и очакваше руската армия да го подкрепи, но единственият, с когото можа да преговаря беше от БЕЛАРУС, Лукашенко. ВСИЧКИ СЕ ПОКРИХА : Путин, Шойгу, Герасимов, ГосДума, ФСБ, РосГвардия, Полиция. И ако това може да го наречеш държава ?

125

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, мисля, че Путин ще се разбере и без вашите съвети.

124

Рамазан

преди 1 година

Кадиров се оказа най-хитър от всички. Покри се далеееч преди въпросните събития и периодично праща стари филмови ленти в телеграма-та, колкото да не го забравят. Дали въобще е жив?

123

Анонимен

преди 1 година

Путин плати висок откуп от личните си средства, за да не бъде унизен публично. С парите Пригожин се покри (засега), но ще го намерят и самоубият. Злобното Джуджи не прощава. Тези с наполеоновите комплекси са най-опасни. Справка: Костадин Костадинов.

122

Анонимен

преди 1 година

Това с автоматите и насилието нещо не е за мен. Не мога да повярвам все още че две цивилизовани държави продължават да водят война. Не искам да заемам страна защото войната отприщва най жестокото у човека и не се знае кой е по лош. Силно се надявам че може да се намери мирен път. Това решение е най правилното на един лидер. Без убийства без метежи. Ако беше използвана сила щяха да умрат много хора. не разбирам в какво обвиняват лидера на Беларус. Той не е направил нищо лошо. Даже похвално

121

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Вайй, много ги разбирате тези работи!

120

Деди

преди 1 година

Абе, Саше откъде ги изравяш тия *** "анализатор/и/КИ". Те просто не разбират, че всико си идва по местата. Седнали от девет дерета "еврогейска вода" да ни докарват и поят, а колко е простичко да изучиш и да "разгадаеш руската душа"!

119

Анонимен

преди 1 година

фийуууу...и Путин отлетя със самолета...избегал.

118

!!

преди 1 година

Много ми се иска рашистите, дето са налазили всички форуми да ми обяснят, как така Пригожин и наемниците ги посрещаха като освободители по пътя им към Москва.Има достатъчно видеа снимани - от където минат - всички им се радват и ги подкрепят. Кой от кото освобождава вътре в Русия?

117

Костя и Цомчо

преди 1 година

Всички участници в тази поредна монголска драма извадиха КъсМек! Честито на партньорите им!

116

ловец

преди 1 година

До Въгнерзащото всичко е част от мастърплана на ***