96

Анонимен

преди 10 месеца

Путин избяга със самолет и за да не го смени в негово отсъствие, отвлече Мишустин.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин искаше оставката на Шойгу и очакваше руската армия да го подкрепи, но единственият, с когото можа да преговаря беше от БЕЛАРУС, Лукашенко. ВСИЧКИ СЕ ПОКРИХА : Путин, Шойгу, Герасимов, ГосДума, ФСБ, РосГвардия, Полиция. И ако това може да го наречеш държава ?

94

Анонимен

преди 10 месеца

глобалярите не им се сбъднаха мокрите надежди :)

93

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

До До Укро феновете - не?! Пак ли ще ходят за 3 дни до Киев? Стига! Тея вече на тур-оператори се превърнаха. ***-травъл!

92

Анонимен

преди 10 месеца

Ще пие чай с Путин, може и да го пратят на екскурзия до Хага.

91

Анонимен

преди 10 месеца

ше му резнат шойгуна :()))))

90

Клеций II

преди 10 месеца

"Въпросът е Колко още ще остане наркомана на трона в Киев ?" Паляячо, платена Муурзилке, "нааркомана" и "клооуна" в Киев вече повече от година прави смешна "втората армия в света" това го виждат всички. Колкото и да разправяш приказки кой как заграждал, и как аха ей сега са в Киев, нищо поодбно не се случва. Това същото както с всички останали "безаналогови" неща от Русия - ще станат ама друг път. Единственото което видяхме е, че 25000 души стигнаха на 200км от Москва за 1-2 дни без проблем.

89

гого

преди 10 месеца

Много слаба пропаганда

88

100%

преди 10 месеца

Всичко е наред

87

Заслуженото.

преди 10 месеца

- това ще получи. Други въпроси?

86

До Укро феновете

преди 10 месеца

Въпросът е Колко още ще остане наркомана на трона в Киев ? А резултатът от така наречения "метеж" на Вагнер е че...50 хилядна елитна армия със стотици единици най различна бойна техника се оказа на...100 километра от Киев ! Това се нарича ШАХ ! Иначе Бандер феновете в България би трябвало да се притесняват повече за руската офанзива в района на Купянск а не измисленият преврат на Вагнер. В този район на фронта руските части реално минават в гръб на Краматорск от североизток ! Приятен ден Укри !

85

Puff daddy

преди 10 месеца

Шойгу трябва да е спокоен, нищо няма да му се случи. Не че Путин много го обича, просто ак ого махне това ще е проява на слабост и ще легитимира действията на Пригожин. Русия се управлява като една голяма организирана престъна група. Тъжно е, че в 21 век все още съществуват такива държави, с подобно управление.

84

Клеций II

преди 10 месеца

Това което гледаме в момента, е боричкане кой да целува краката на Путин. Пирожкин явно се бори за тази позиция, е се дразни на Шойгу, който редовно целува краката на ботксовото джуудже. Да не забравяме, че Пирожкин започна като личен слуга на джууджето, наливаше му вино, сервираше му храната. Сега явно са го хвърлили да върши мръсната работа, а облаги няма никакви. Забележитлно е как Могучая и Безаналоговая се управлява като монголски хаганат, с вожд и придворни.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Нормално е да се пенсионира в един момент Шойгу и Путин едва ли ще са с памперси на служба, ще се оттеглят рано или късно. Историята ще ги съди, не разни разбирачи от политика, лаладжии с претенции.

82

Черната дупка

преди 10 месеца

На всички джендурля Шойгу ще друсне в устите миризливото кебабче

81

Анонимен

преди 10 месеца

До Слава Украини /\aпaй 6anypa ge6u/\!!!

80

Слава Украини

преди 10 месеца

До 135 Рушиzката и з м е т назадва само никъде не напредва аутист

79

Анонимен

преди 10 месеца

В посока Южнодонецк фашистката rMeж успя да заемат нови позиции близо до Приютное и североизточно от Ровнопол (Времиевски участък). Руските войски, подкрепени от артилерия, се опитаха да контраатакуват при Макаровка, Золотой Нива и в покрайнините на Угледар. Без успех.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Направление Херсон. В района на Антоновския мост тази нощ ситуацията беше следната: "ВС на РФ през цялата нощ и в този момент сутринта предприемат настъпателни действия. Битката е трудна, те работят с леки оръжия, снайперисти работят на този рубеж, БПЛА летят и хвърлят подаръци. Няколко бойни машини на пехотата и танкове пристигнаха за подкрепление, отработват се с минохвъргачки и артилерия. Зомби нацитата успяха да прехвърлят достатъчно биомаса през нощта.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Бахмут и околностите. Вчера подразделенията на фашистката rMeж не успяха да изпълнят задачата на деня: след като три пъти атакуваха позициите на руските въоръжени сили в Бахмут, rMeжTa се окъп в собствената кръв и отстъпи. В посока Соледарск атаките на rMeжTa продължават, руски бойци държат позициитe си. Донецко направление. В района на Авдиевка се водят позиционни боеве. Зомбитата на киевската хунта предприеха няколко неуспешни атаки срещу руските позиции в Маринка. Междувременно ВС на РФ настъпват в направление Новомихайловка.