50

Класика

преди 11 месеца

Е,вижте еничари на живо ако някой не е видял!.... Еничарка свирепа и озверена ( Виктор - чистач на престъпника Урсула) Габриел поличбата и до нея подобието на мъж или гугутка или там каквото ни е донесла котката...Но свирепи и безвъзвратно съсипващи ни!

49

Тия двечките

преди 11 месеца

на снимката са новата неолибера3тка порода голи оxxхлюви,оставяйки ма3на слу33 след всяко свое движение... Одобрено и съгласувано с посолството!

48

Анонимен

преди 11 месеца

До 45...Има ли държава без военни.И без военно промишлен комплекс.Или щом за тебе Русия е държавата която трябва да се грижи за нас.Очевидно предаваш страната ни и си предател.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Не може руския Нефтохим ,,Лукойл" да има по строга охрана и по голяма от тази на военно промишлено предприятие.Дори да е частно И ,,Лукойл ". е частен.Нимо сигурността в военен завод е по маловажна от такъв за нефтопродукти.Или руския сектор е по добре пазен от българския...Задавам въпроси за предишно управление.На този на ГРАБ.И цялата им престъпна и безотговорна шайка.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Съжалявам - просто тъга.

45

Анонимен

преди 11 месеца

44

Анонимен

преди 11 месеца

НЕ на военно-промишления комплекс, НЕ на военната индустрия. Министърът по икономиката да се занимава с това - просто бизнес, ще кажешнищо чудно че хората напускат България а останалите са или мутри, или дрогирани, или пенсионери, или некомпетентни политици, или малкото население останало по нашите земивсичко е карма. Ще ни спасят САЩ

43

Бай Дрън

преди 11 месеца

А какво в гръмнало снощи? Извинявам се, в неделя не ми плащат.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Тези две жалки *** от снимката освен да съсипят държавата ни за нищо друго не стават!!! Оставка на мутрите и шарлатаните!!! Молецът гледа като треснат,а мара ходи като нас*р**на!!!

41

Повиквателни

преди 11 месеца

за жълтопаветните ястреби? Нека воюват,щом им харесва,само че не е компютърна симулация както си го въобразяват тротинетките...

40

а добро утро

преди 11 месеца

някой вече ще разследва саботажите? ама да не са тия дето и предишните саботажи разследват и все нищо не откриват?

39

SS

преди 11 месеца

А знаете ли ,че и снайпери не правим ? Замислете се защо ? Всички са внос !

38

SS

преди 11 месеца

Защо не кажат Евроатлантиците защо след като сме страна членка на NATO все още не са ни извадили от списъка КОКОМ ! Тоест имаме забрана за военни технологии с възможна двойна употреба ? Ние произвеждаме боеприпаси ,леко стрелково оръжие някой минохвъргачки 60,81,82,120 милиметрови ,снаряди и леки бронетранспортьори МТЛБ ! Танкове,Подводници,Самолети не правим ,едно е ,че не можем ,друго е ,че не ни е разрешено !

37

КАБИНЕТА СЕ ГРИЖИ

преди 11 месеца

УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ДА ПОЛУЧАВАТ РЕДОВНО СНАРЯДИ И ПАТРОНИ

36

SS

преди 11 месеца

90 процента от така наречената Бг военна индустрия е по стар съветски лиценз с изтекъл срок ! Когато влезнахме в NATO направихме АК по патрон 5,56X45 (223Remington ) който е ......?! Имаме собствена разработка на картечен пистолет Шипка по патрон ( 9X18 Макаров ) който е пълен ***! Това е !

35

Анонимен

преди 11 месеца

Лена Бориславова ли е премиер в сянка, защото чувам този зъл демон колил и бесил в министерски съвет ама и то как да е при наличието на елементи като Кирил Петков които слушат само оная си работа!

34

Анонимен

преди 11 месеца

На Вагнер не им пука с какво оръжие стрелят, те са главорези. Плащат им да убиват. Шефът им отиде в Беларус, там ще умуват с Лукавия как да свалят джуджето. Вовата нищо чудно сега да нападне и Беларус.

33

Анонимен

преди 11 месеца

що не я закрият Българската военна индустрия

32

Анонимен

преди 11 месеца

Пращайте, те Вагнер това чакат. Днес ги показаха с българско оръжие.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Това заглавие Жирафата ли го измисли, или Сид - ленивеца от ледена епоха?