79

дечко Петров

преди 10 месеца

Ако в Русия настъпят мътни времена . Напълно е възможно нервните и кисели генерали и маршали да вземат властта т.е. да извършат дъжавен преврат , обвинявайки , че Путин има мекушаво държание като ***... Тогава наистина може да стане много страшно за целия свят и тия потомствени пияници , кисели и нервни генерали и маршали да започнат наистина ядрена - атомна война .

78

ББ

преди 10 месеца

САЩ са плащали нечовешки цени даващи Свобода на Народи,спиращи геноциди над Народи!факти които всеки мислещ може да провери!руската пропаганда ги представяше като...агресия...намеса......спряхме Хитлер!възстановихме икономически Европа!ти за власт и пари..за его..путин те рекетира да организираш преврат в САЩ!откровен руски агент си!само руската пропаганда по гьобелс се опитва да ти помага да манипулираш Народа на САЩ както го направиха с г-жа Клинтън!евтин руски р.б със самолет и...его си!!!

77

ББ

преди 10 месеца

заплашваш Народа на САЩ с...какво?САЩ не са си пожелавали нищо освен Мирен и Справедлив Свят!САЩ не избива децата и жените на съседите си,докато ти по нареждане на путиен организира преврат в Капитолия спрестъпници избихте мирни служители...граждани на САЩ...задължително трябва да свършиш на електрическият стол...за пример!!!ти си позор за рЕпубликанската...ти си позор за САЩ!!!

76

Мда

преди 10 месеца

Пак е прав !

75

Анонимен

преди 10 месеца

Наистина внимавайте особено на Еньовден.

74

Даньо

преди 10 месеца

Хора, виждам че злобата ви заслепява и затова моля ви се успокойте и изгонете сляпата русофилия от дивите си глави, а поработете малко върху човещината и възпитанието си. Веднъж организирахме благотворителен концерт и малки дечица от една занималня се бяха приготвили с танци и сценки с голямо желание да зарадват възрастните хора от квартала, бяхме направили и пакети с храна. дъртите влязоха взеха си пакетите и заминаха без да гледат въобще никакви изълнения на децата. Това сме сега...

73

Анонимен

преди 10 месеца

Тръмп е точен, както винаги. Много си мислят, че като Путин си отиде и Русия веднага ще се подчини на САЩ и ще се разпадне - това няма да стане. Медведев за кратко беше президент и кво стана, разпадна ли се РФ. Самите САЩ вече са в голям упадък и не са пример за подражание, както бяха през 90-те години. Който и да е президент в Русия ще защитава цялостта на РФ, това е ядрена държава. Това което казва Тръмп, че войната в Украйна ще спре, ако дойде на власт е истина, точно така ще стане.

72

Анонимен

преди 10 месеца

На тия театрални постановки преврат ли им казвате и у нас ги играят вече тридесет години.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути. В Пентагона замирисало на фейалии!

70

Белгород тръгна ей

преди 10 месеца

Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!

69

Анонимен

преди 10 месеца

Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.

68

Ще отпорят нациста

преди 10 месеца

Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!

67

Анонимен

преди 10 месеца

Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.

66

Вова няма да даде

преди 10 месеца

Ще се молите. За капчица бензин, за молелулка газ. Ще падате на колене и ще се молите горещо. ВОВА НЯМА ДА ДАДЕ!

65

И засвистяха

преди 10 месеца

И засвистяха небесата! Кинжалите прорязват тъмнината. Буданов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.

64

До 62 Факт

преди 10 месеца

Така е! Рептилите и сатанистите на запад и главния рептил десети дан Сорос, имат за цел да унищожат всички суверенни държави и структори. Разпаднаха СССР, сега искат да унищожат и разчленят Русия и Китай и после да купят на безценица всички природни блага там! Мръсните сатанисти не трябва да успяват!

63

Анонимен

преди 10 месеца

До 62 Войната е средство за постигане на определено видими и други на пръв поглед невидими цели, но винаги със спекула.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Илюзията, че една сила може да контролира всичко и всички се срути.

61

До 62 факт

преди 10 месеца

Пробвай други лекарства. Тези, които в момента пиеш, не ти влияят добре.

60

Всички мълчаха

преди 10 месеца

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!