215

xoxo

преди 1 година

#228Логиката е за познавачи,не лаици ;) Пригожин и Вагнер отидоха на линията с Полша,преди това в Беларус разтовариха ядрено оръжие..В същото време в Москва върви чистка,която няма да въде официално обявена:та с един куршум-два заека отстреля Путин.Комбинатор е,нема съмнение.И явно също така е в добро здраве и няма да го свалят превратаджии скоро.

214

МастърШеф Шоу

преди 1 година

А някой запитал ли се е КОЙ постави тоя продавач на блиночки и квас за командир на "Вагнер" ? ... Въпроса е много важен . Преди създаването на наемническата армия Гената Пригожин няма НИКАКЪВ военен опит А САМО посредствени готварски умения... И КОЙ го издига от сергийката му със закуски до този пост ? .... Аааа, не беше ли ПУТИН ? Пригожката е една кукла на конци И ЦЯЛАТА ТАЗИ "ТРЕВОЖНА" СИТУАЦИЯ започва да се изяснява като една режисирана от Джудже пиеса с цели които ще разберем последни ....

213

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще се отвори втори фронт от Беларус като извинението ще е че са Вагнер, а не руската армия

212

Анонимен

преди 1 година

Хитър е джуджака. Пригожин му е верен, но явно го е страх от незнайните предатели и инсценира този преврат за да осветли съмнителните от обкръжението му. След това официално го прати в Беларус, като предполагаемото "заточение" ще е в Брест и тогава полките ще изтръпнат, а покрай тях Литва и Латвия , когато дойде Вагнера уж да си пази Шефа. Голяма е играта покрай тази война.

211

Анонимен

преди 1 година

КАКВО Я ТЪНИТЕ. ТО Е ЯСНО. ОТ БЕЛАРУС ДИРЕКТНО КЪМ ПОЛША. ДА ТРЕПЕРЯТ *** СЕГА.

210

1234

преди 1 година

Лукашенко ще го назначи за командващ руските ядрени ракети!

209

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 232 Пригожин бил дясната ръка на Путин..! Тогава защо Путин бяга през глава ? Постанавка казваш.

208

Op

преди 1 година

Киев е наред,от Беларус е по-близо.

207

Така е ..

преди 1 година

Това беше една добра репетиция за Путин , как и къде да избяга.

206

Ха-ха

преди 1 година

Пригожин развали хубавата поговорка:"Всяко чудо-за три дни!". За два не звучи толкова добре.

205

Анонимен

преди 1 година

ПРИГОЖИН ЩЕ ИЗКУПИ СВОЯ ГРЯХ КАТО ПРЕВЗЕМЕ КИЕВ, И С ТОВА РАДОСТА ЗА УКРИТЕ СВЪРШВА

204

Никола Стефанов

преди 1 година

Краткия отговор на въпроса от заглавието е - не. Дори и опита за преврат да е истински, а не постановка, Владимир Владимирович може да си позволи да пусне Пригожин сега - винаги може да го спипа и самоубие по-късно. А как точни изглежда в тази ситуация в очите на запада - за него всъщност е без значение.

203

Анонимен

преди 1 година

Пригожин сега ще пази Лукашенко от майдан и едновременно ще докарва перманентна д.и...а..р..и..я на натовските и полски войски по полската граница .В същотот време украинците ще треперят за северната си граница.В общи линии това се случва.Пригожин е дясната ръка на Путин а това по телевизията е просто цирк

202

Анонимен

преди 1 година

Вчера иху,днеска сте тихо 😄

201

Дядо Соци

преди 1 година

Пригожин не можа да свали Путин , сега ще опита с Лукашенко.

200

Отговор

преди 1 година

Разбира се че може. Пригожин трябваше да отиде с армията си при Зеленски.Тогава шока за Путин щеше да бъде още по голям.

199

Анонимен

преди 1 година

Защо си мисля, че ако някой трябва да се тревожи, това е Лукашенко. С такъв превратаджия у дома си е направо таралеж в гащите.

198

Анонимен

преди 1 година

В момента единствените фашисти в България са от Възраждане. Едно към едно движението им има идентични действия и искания като при зараждането на фашизма в Европа. Уж започват социално... Учете бре, четете бре. Точно като вас са започнали и те. Копия сте им. Но не съвсем. Онези са били доста по-образовани, нямало е нужда да лъжат в анкетите и пишат виШо образование.

197

Анонимен

преди 1 година

Само вижте речника на копейките. Разполагат с десетина еднакви изрения и двайсетина обидни фрази и - дотам.И обеидните фрази са ги взели от трибуните по стадионите. Пак не са им авторски. А Баш Рахат Кибик Костадинов е наизустил няколко речи от соц учебници и ги повтаря в разбъркан вид. Едно и също, като латерна. Еми нискочел е човекът, той не е виновен. Толко си може.

196

Анонимен

преди 1 година

Къде е днес "смелия, джобен диктатор" щом преврата е фалшив,а русофилски кратуни?