74

ББ

преди 1 година

пр.м.тимен агент на кгб...сър!!!съсипвате България от десетилетия...ен.ч.рин руски!децата ти в сИбир ли са?лада ли караш?пали ли?...из.ет!!!

73

пасарела

преди 1 година

Тоя натегач от Варна да ходи в Сибир , да си направи комуна с такива като него и хич да не се върне . Тия от БСП са като Президента да сме в НАТО , да сме в ЕС , да ни помагат , ама ние сме и с Русия и сме се "разчекнали " като на околовръстното , ама искаме пари , помощи , Шенген , еврозона , е , не се ли излагаме , а искаме и уважение като тоя ГуцаЛов !!!

72

toti

преди 1 година

От вас по опасни няма та дори и ДВАМА С КЛАСНАТА ДА ОСТАНЕТЕ !!!

71

Срам голям

преди 1 година

Гуци, ако живееше по времето на Левси, или Ботев, щеше да си с куршум между очите или греша може би ти щеше да сим предателя.

70

Анонимен

преди 1 година

Гуцанов, ти си долен комунист!

69

тоя паразит

преди 1 година

Тоя *** се почуства застрашен и вече премина на страната на България. Но това не е България на олигарсите, да ходи при Путин.

68

опасно е за вас

преди 1 година

Опасно е за вас паразитна путинска ***. Не сте България бе мръсни, долни хора такива. Хората искат да ви няма.

67

Анонимен

преди 1 година

Гуци Гуци е червена матрьошка същевременно е капиталист

66

Анонимен

преди 1 година

Г-н Гуцанов, първо вижте, на кое място и на какво положение е вашата партия, която на следващи избори, най-вероятно ще и е трудно да влезе в парламента, та тогава говорете.

65

До 69

преди 1 година

При под 40% гласували това правителство е избрано с около 20% от имащите право на глас. Като прибавим и ала-балата през президента означава, че реално 10% от пълнолетните българи споделят евроатлантическата тъпотия. А това правителство най-много да събуди онези 60%, които не гласуват. Атаката на умнокрасивите срещу Възраждане е само в полза на Костадинов.

64

Анонимен

преди 1 година

До 59 "Турция продава дронове..." - точно така! Продава а не подарява. И Русия продава енергоносители на Украйна. Просто бизнес.

63

Христо Христов

преди 1 година

Не е прав. Това е правителство за което 90% от електората гласува. Правителство с ясна евроатлантическа ориентация и евроатлантически ценности, което подаде заявка за решителната евроинтеграция на България.

62

Мишка Болшевишка

преди 1 година

Абе Мишок На кое място ти е разкапаната ти партийка че даваш акъл и препоръки като все едно си първа политическа сила Стой си в дупката и мълчи

61

Анонимен

преди 1 година

Прав е който е с краварника марш в САЩ

60

Случаен минувач

преди 1 година

Ами да, правителството е опасно. Най-опасният човек в него са казва Асен. Сложили са го да управлява парите ни. Той показа вече как знае да управлява пари. Така ще ги управлява, че много скоро всички ще започнем да си броим стотинките... Другите министри мога да ги преглътна все някак си, но тая cвoлоtч Асен - никога!

59

Дарко

преди 1 година

Нали си полуруснак, Боре, *** помагай в Русия. Или от там ти казаха, че в България си по-полезен

58

Анонимен

преди 1 година

Гуцанов не е Гуцанов, а е Гуцанова. Така, че при него всичко е обратно и като до него поставиш и пратката Корнелия, става ясно две сливи какво могат ? Нищо !!

57

Жеков

преди 1 година

Комунистите са опасни за България

56

анонимен

преди 1 година

Прав е Господи Гоцанов че това правителство е вредно за държавата Съглана съм с него Много точно изказване

55

Изнервен

преди 1 година

Добре бе, съветски глу.пак, айде ти обясни как го виждаш мира?