34

жалко

преди 10 месеца

На хората им заминаха къщите, па шопите реват за некъв подлез.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Апропо, какви бяха цените на коочинките на Гоце делчев и България?

32

Готин

преди 10 месеца

"Този път проблемът идва от подземната инфраструктура, която не е удържала напора.."Така е и така ще бъде защото: По улиците и булевардите на София, плътно до бордюрите има едни чугунени решетки ( любими на ромите с каруците) и под тях се крият едни съоръжения за отводняване, наречени улични оттоци. Та тези съоръжения имат за цел и да задържат утайките и пясъците. Те трябва да се почистват два пъти в годината от ВиК. Това не се прави от 30 години и за това са задръстени с *** каналите.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Да се чудиш на хората които дават баснословни цени за кв.метър за жилище в София, като гледаш какво е. Не може само да се краде и да не се поддържа нищо.

30

Наблюдател

преди 10 месеца

Идеално е за плаж. Яко пече по морето, водата е чиста тази седмица.

29

ERA

преди 10 месеца

редовното почистване на шахти не са правили от поне 20 год. Най-лесно е да обвиниш малкия човечец отворил капанче и дето харчи 3-4 кубика вода на месец. Няма такива долнища

28

Заглавието

преди 10 месеца

Подкеза беше знаков а после го смениха на ключов и ми изтриха коментара НО произхода на пишещия си е все така Провинциален !!!А подлеза си е съвсем обикновен каквито има СТОТИЦИ в София но когато си новосУфиянец от Исперих или КърЖали тогава всичко е култово в София!!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко излезе с нова заповед. Никакви подлези повече, само надлези. Подлезите са забранени

26

Анонимен

преди 10 месеца

Лично съм виждал на подлеза на бул. България и Каблешков как заведение за храна за в къщи излива мазната си помия в шахтата. Има разбира се и охрана от общинската фирма Егида, но те са си облепили кабинката с тъмно фолио и спят по цял ден

25

Анонимен

преди 10 месеца

Дрън дрън. Баничките били виновни. То и тавана колко пъти за разпадаше. И лампите и всичко. Трамвая като минава отгоре всичко се тресе. А предишната кметица на красно село не даде 1 лв. за ремонт

24

Анонимен

преди 10 месеца

и мойта баня в къще е с плочки и от 50 години са си здрави,,, а вода всеки ден ги заливаме ..не е от водата да знаетя

23

ГЕРБ СДС

преди 10 месеца

София се управлява от некадърници твърде дълго и затова е супер зле. СДС - Софиянски започва съсипването от 19.11.1995 г та до 2005 г. след него се настанява Бойко на 10.11.2005 и така до 27.07.2009 г., който настанява послушкото Фандъкова на 23.11.2009 г и до днес. През цялото това време само се усвояват средства и се търсят начини да се прави ремонт на ремонта за да може техни фирми да печелят. Всичко тъне в разруха.

22

Анонимен

преди 10 месеца

"Съсипан е ключов подлез", завършва заглавието на статията. Подлеза е съсипан от години, от нехайство и незаинтересованост! Наводнението направи така, че някой евентуално без да открадне едни пари, да вземе да направи нещо добро за хората, като го ремонтира цялостно!

21

Алов

преди 10 месеца

Как една корупционна схме води до дрга и трета и накрая всичко запушено и главата на ламята Фандъкова е на тепиха

20

Анонимен

преди 10 месеца

Георги Георгиев ще го оправи...

19

Подлезът е строен...

преди 10 месеца

Подлезът е строен преди 10 ноември 1990 г. и явно поне 8 г. не е поддържан - при предишния районен кмет и при предишния главен архитект, печално известния ивш служебен министър Шишков и предишен главен архитект на район "Триадица"!

18

Kuncho

преди 10 месеца

Този подлез е съсипан от некъдърността на оговоните! Ярък пример е как от едно приятно място е превърнат в руйна! Градинките около него вместо да се аранжират и да се възстановят пейките са оставени да рухват! Тавана при всеки вятър се разхвърчава, а поради некачествения ремонт на стълбите изразяващ се в залепване на отлепени плочки се нуждае вече от нов ремонт и на стълбите! Нека президент и премиер които минават над него пробват да преминат с детска количка от южната към северната страна !

17

Анонимен

преди 10 месеца

Изглежда особеният статут на трасето не важи за заведенията. Важното е да има бира и кебапчета за политиците.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Не, така строи ОПГ Герб и лицето Фандъкова!!

15

ГайЮлийЦезър

преди 10 месеца

До 13 Щото са я правили римляни не българи