10

Анонимен

преди 10 месеца

Гледах филм, който обясняваше какво представлява този батискаф-пълна недомислица. ОЛюкът се отваря само навън и навигацията се прави само от екипажа на кораба-майка. Та точно тази връзка се е прекъснала и на сляпо са се разбили. Много гаден и мъчителен начин да умреш.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Кат' се правят следващия път на капитан НемОвци, да не слизат в дън Земя/океан в кутия от кока-кола. Има къде къде по- приятни места, където са могли да си изхарчат сами парите. Сега друг ще им ги харчи.

8

А

преди 10 месеца

Фотото да си гледа работата

7

Мани

преди 10 месеца

Мани студената вода не е за всеки

6

Оранжево

преди 10 месеца

Небето

5

То е ясно защо

преди 10 месеца

Разбирам, че иновациите изискват поемане на известни рискове. Използвали са нови материали за изграждането на "Титан", начинът му на работа е толкова напреднал, че би трябвало месеци на евентуалните сертифициращи органи да го разберат. И други подобни дивотии. Обаче тази фирма съзнателно е рискувала живота на други хора. Е, за радост (или тъга) на останалите мераклии за приключението повече няма да го прави.

4

Коментар

преди 10 месеца

"Епоксидна смола"!Изкуственият интелект на китайския ми телефон си пише глупости каквито му дойдат на акъла!

3

Коментар

преди 10 месеца

Какво има да му разследват на бахтишкафа ?То на всеки средноителигентен човек е ясно че варел направен от въглеродни конци и епилсидна смола няма как да издържи на 4 километра под водата!Само името му е Титан и нищо от титан няма в него освен капака,че и с джойстик за електронна игра да го управляват!То за тъпите американци всичко е компютърна игра!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Да осъдят батискафа на 50 години строг тъмничен затвор. Той е съдействал на самоубийството на екипажа, като се е потопил много по-дълбоко от максималната дълбочина за която е конструиран.

1

777

преди 10 месеца

Защото човека не се научи, да не се завира където не му е мястото, и не разбра, че не е по голям от Майката природа.