84

Христо Христов

преди 10 месеца

Всъщност, ако стриктно погледнем заглавието, медиите наистина са пълни с неграмотни. Пример е цветанка ризова, която не прави разлика между валутен борд и еврозона.

83

Христо Христов

преди 10 месеца

Последно място в подобна европейска класация звучи като комплимент.

82

Христо Христов

преди 10 месеца

До Анонимен/75 "ДОСКОРО БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ НАПЪЛНО НЕГРАМОТЕН ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ" - Във всеки случай по-грамотен от харвардските възпитаници.

81

Анонимен

преди 10 месеца

На Балкански полуостров, ние тъмни балкански субъекти не се поддаваме на медийно-мозъчна обработка за разлика от лъскави,бели и пухкави, лустросани западняци техният мозък е станал на каша затъпял и ***..

80

НЯКОЙ

преди 10 месеца

Резултатът не можа да е друг. Само като гледаш колко много експерти се навъдиха и всеки разбира от всичко. Вчера един бивш генерал от МВР коментира ситуацията в Русия, като че ли разбира политика и от военни операции. Интересното е,че журна-листа не го попита от къде има сведенията след като има руска цензура. В България неграмотни журналисти правилно коментират щото както каза Кокорчо са съгласували където трябва. То и неграмотни експерти ги канят и коментират щото и те са съгла-сували .

79

Изровено същество

преди 10 месеца

Русофилската пропаганда наистина е повредила умовете и съзнанията, но такава е всяка пропаганда. Включително и тази на ,,О.т.р.овено общество". Някак неуместно и арогантно ми се вижда точно те да правят ,,класации". И, понеже повечето хора ги знаят много добре колко струват, приемат и ,,класациите" им като пропаганда. Каквато всъщност си е... Най-добре е да ги подминем с лека забележка за морална нечистоплътност.

78

Старшината

преди 10 месеца

Едно време дублираните филми, бяха само за децата които не можеха да четат.

77

Анонимен

преди 10 месеца

В тази връзка, министър Тагарев обяви преди две седмици, че ще се създаде Einsatzgruppen към МО, която ще се грижи за медийната чистота и ще се бори с дезинформацията.

76

мдаа

преди 10 месеца

Явно организацията на Сорос не е доволна, че тук все още има самостоятелно мислещи хора, които не се подават на медийната едностранна западна пропаганда.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите, които се подават на руската пропаганда яко ни дърпат назад във всяка една класация, най-вече в тази. Как се гради нормална държава с такива хора?!

74

Историка

преди 10 месеца

76 Рушията и червената чума са терористи и окупатори специално за България не е освободила нищо а я е окупирала пияните *** са грабили изнасилвали и убивали безразборно и безконтролно и Георги Димитров пише на Сталин писмо и молба да спрът или да понамалят с издевателствата.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще сме медийно неграмотни бе ей. Тука всеки знае всичко. До такава сме образовани че акъл от никой не приемаме, освен ако не е някоя конспирация написана от мазен дебелак на средна възраст щивеещ в мазата на родителите си

72

Анонимен

преди 10 месеца

ДОСКОРО БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ НАПЪЛНО НЕГРАМОТЕН ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ

71

От Берлин

преди 10 месеца

То е точно обратното, нали?! Ако бяха хората толкова зомбита , нямаше да има толкова много ,,несиропирани"-отровени и фалшиви ,,паспорти"....Но, всичко е фейк нюз...?

70

ЧСИ 828

преди 10 месеца

Максимално горд съм с медийната си неграмотност. Руското влияние за мен е добре дошло. Вечна слава, на непобедимата Червена армия - ОСВОБОДИТЕЛКА! Русия е единственият гарант за съществуването на България. Иначе демокрация, сътрудничество, партньори и т. н...

69

Никола Стефанов

преди 10 месеца

Глупости. Повечето хора в България са пределно наясно, че това, което масмедиите бълват ежечасно е пропаганда, нямаща нищо общо с действителността, но много малко от тях си правят труда да дискутират по въпроса - както казваха по времето на соца: безсмислено е да спориш с радиоточка. Съвременната му версия - безсмислено е да спориш с телевизор и новинарски сайт. А и само бал.ам.урниците вярват на новинарските сайтове.

68

Вяра

преди 10 месеца

Е има ли нещо за което ,да не сме на последно място?!Какъвто материала такива рвзултатите

67

седефчо

преди 10 месеца

ето ви с такива информационни статии от бг сайтовете https://***.bg/***/liubopitno/amerikanski-grad-e-pod-karantina-zaradi-gigantski-ohliuv-2350882 и после им се подиграват че били последни по медийна грамотност!!!ще ви показват по родните тАлавизии обективните и истински неща ама друг път в следващия живот в този ще е така ще живеете в илюзорна реалност!!!

66

Русоро бите

преди 10 месеца

Слагат яко запетайки и ни лъжат че са грамотни

65

Синът на Сорус

преди 10 месеца

До 70 Като ти казват истината има ли значение кой ти я казва аутист