218

Анонимен

преди 1 година

На жуженцето му смениха памперса и вече пак е велик :)

217

ZAРОДИНА

преди 1 година

ВИЕ БЪЛГАРИТЕ,НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ СВОБОДНИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ.СЛУГИНАЖА ВИ БУТА НАЗАД ,А ВИЕ СЕ ОПРОСТЯВАТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ!!!

216

Идеалист

преди 1 година

По този въпрос питайте Уважаемия доц. Вацев. Не слушайте ангосаксонските пропагандатори, които в случая се излъгаха. Нашиият "умник" Кирчо, който преди 2 дни си мислеще, че ще му дадат за заслуги като подарък мезонет в Рубльовка.

215

мозък личинка

преди 1 година

Извинете, на 11.09., след нападенията в Америка, Буш къде се изнесе? С правителствения самолет на скришно място, така се прави. Не знам къде е бил Путин, ама си е бил на мястото, и изигра шах и театър за да си чешете езиците още десет години!

214

Анонимен

преди 1 година

Американското разузнаване предположи, че въстанието на Вагнер ще срещне по-силна съпротива, пише CNN. Очакваше се да има повече "бруталности и кръвопролития".

213

Бог с нами!

преди 1 година

П утю си е англосаксонска любовница и обожава да го кле цат западни че п ове . Страхливец от класа . Песента му е изпята . Интересно кой ще дойде на негово място . Прогнозирам че ще е скоро и ще е краен националист който ще подпали и изпрати Европа в ядренното бунище .

212

уууу

преди 1 година

А ВИЕ КОГА ГО ВИДЯХТЕ ДА С ИЗНАСЯ ЧЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ПИСНА НИ ОТ ТАКИВА "ГОЛЕМИ ЖУРНАЛИСКИ" КАТО ВАС КАКВОТО ИМ НАРЕДИ ИЛИ ИМ ПЛАТИ НЯКОЙ ТОВА ДА ПИШАТ А ДАЛИ ТАКА?????? КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ??????

211

Анонимен

преди 1 година

Путин е най-обикновена мека китка, провъзгласила се за Наполеон.

210

Анонимен

преди 1 година

КГБ-то едно си знае, едно си бае.

209

Анонимен

преди 1 година

Съветвам Копейката да бяга и той. Тук няма бъдеще при никоя власт с неговите маргинали и ултраси.

208

Анонимен

преди 1 година

Шубето е голем страх! Животецът му е по-мил от Русия. Там нямат такива фигури като нашите Ботев и Левски.

207

Новинар

преди 1 година

Като хукнал да бяга със самолета си , товарищ Путин загубил единия си чехъл. Наредил незабавно на кагебешниците да му намерят чехъла и да се върнат в бункера за обувките му с токчета. Великият държавник напълнил памперса от страх след новината от Пригожин. Жалко джудже ! По-жалък и от Хитлер - оня поне се е самоубил , проявил е смелост ! А наш джуджак не сварва да доприпка до самолета за бягство !

206

1945

преди 1 година

Ако това е слабост какво да кажем когато някакви наркомани нахлуха в Белият дом хахахахх ЕвропенделАтлантиците си скубят косите от яд докато сладко лапкат праву мулти0културни резани краставичоци хахаха

205

niko

преди 1 година

Единствената слабост на Путин в случая е, че се е доверил на един свой приближен.Тенденциозна статия и глупави коментар/може би на платени западни /***/.Събитията ясно показаханяколко неща.Руснаци няма да се бият един срещу друг.Армията е твърдо зад Путин.ЧВК Вагнер в основната си част не е била на Пригожин.Революция няма да има.След години ще излезе истината за ''ПУЧА'"

204

Анонимен

преди 1 година

Анализатор Шаламанов колкото пъти са го канили по телевизиите,толкова пъти се е излагал с плещенето на глупости.Колко пъти изкарваше Путин болен и умиращ до месец.Не канете това смешно недоразумение и ***.

203

Ти да видиш..

преди 1 година

Не му е лесно на Путин да вижда в лицето на всеки влязъл в кабинета му, убиец.

202

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха. Свалиха 2 собствени хеликоптера и гръмнаха покрай това и една цивилна кола. Разкопаха всички пътища които водят до Москва (това се случи в държава суперсила, да не забравяме :Д:Д). Построиха някакви барикади от градски автобуси и пясък. Всички олигарси си качиха синчетата и щерките на частните самолите и заминаха кой накъде хване. Но да, като цяло свръх гениален номер от великия геостратег. Разказа им играта на запада. Всички са в ступор. :Д:Д

201

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 195 - смях смях, ама Русия единна продължава да смила на бойното поле. Кратък беше душевния оргазъм на Запада.

200

ВдлъбнатЕвроДжендер

преди 1 година

До вчера САЩ бяха вкарали пригожин в забранения списък, вчера на обяд го изкараха Демократ и борец за свободи хахаах Путин как ги врътна тия ЕвроАтлантически мижит$рки хахахах Няма толкова вдлъбнати, нискочели красавци като нашите ЕвроаАтлантициЛГБТЛиберали-Родоостъпници хахахаха Агов, марш да ти сменят бабешките памперси хахахаха

199

ЕДИН ГОТВАЧ...

преди 1 година

...ПОКАЗА НА СВЕТА ,КОЛКО Е ГОЛ ЦАРЯ---А , ТОЙ ПОБЪРЗА "СТРАТЕГИЧЕСКИ" ДА СИ СКРИЕ ГЗ В БУНКЕРА!