21

Анонимен

преди 1 година

Забелязах често са блокират хора който пиша антидженджерски статии.Сега реших да пиша относно изказването на дженджера Илхам.Който декларира че не представител на Българския народ а на еврейския съюз.Говорим за свобода на словото и печата. ГОЛЯМА ЛЪЖА.

20

Анонимен

преди 1 година

Нека се уточним: конфликтът е между ПП-ДБ, по-точно между ПП и Атанас Атанасов от ДСБ и президента. Дори премиерът - един професор, станал м.г. по време на управлението на ПП академик, реши да не покани на заседанието на МС,на което се е решавал важен за държавата въпрос, президента на РБ. Това е предизвикателство на управляващите към Радев, на което известният със своята праволинейност бивш военен няма начин да не отговори. Лидерът на ГЕРБ ББ пък променя своята позиция според ситуацията.

19

Вьзмутен

преди 1 година

Тоя генерал пак не е разбрал - конфликта е между радев и посолството нали то - назначи - пп с -6% на избори да ни управлява с ала бала и машинките както рече - кокорко

18

В.

преди 1 година

Президентът, като върховен главнокомандващ, с право да обвини и амнистира, в Русия например предотврати гражданска война.

17

Анонимен

преди 1 година

АХ, ЩАБНИ ПЛЪХОВЕ - ВОЙСКА НЕ ВИЖДАЛИ, ГЕНЕРАЛИ СТАНАЛИ , В ГЕНЕРЛНИ АКАДЕМИИ КИСНАЛИ, А КЬОРАВИ КАТО ХЪМПТИ ДЪМПТИ!...

16

Българин

преди 1 година

Вън окраинците!

15

ММ

преди 1 година

До Българин Къде беше защитнико на човечеството, когато САЩ избиваха стотици хиляди цивилни в Сърбия, Сирия, Либия, Ирак, Афганистан... Какво правеха там нашите военни?! Чии интереси защитаваха?! Промити ви са мозъците, мислите само с телевизорите! Българин бил...

14

Анонимен

преди 1 година

Общо гласували под 30% от имащите право на глас, от тях 4% гласували за никой и около 16 за Възраждане и около 8 за Бсп.Сега опетайте да определите колко процента са гласували да партиите на войната, защато ако махнем около 4 процента на итн ще излезе около 60% от тези 30% гласували, което прави това правителство непредставително и силно нежелано.

13

Анонимен

преди 1 година

Радев се опитва, но плахо да изтрие срама от участието ни на страната на фашистите в руския район окрайна. Лошото е че се допусна нелегитимно правителство ръководено от интересите на семейство бай дънови и върхушки в сащ.Пак сме на грешната страна и имаме нужда от наш Орбан, ако искаме да имаме държава.

12

кашик

преди 1 година

с едно изречение : радев се изказва неподготвен относно това кога е главнокомандващ . нема ли съветници тоя човек , щото много почна да се излага .

11

Анонимен

преди 1 година

Абе Украйна не е член на НАТО и какви задължения и а България към Украйна.И защо някой ще ми набутва чужди конфликти

10

Анонимен

преди 1 година

Защо се слага все равенство между Нато и ЕС...Някак полека и удобно стана равнозначно и който не подкрепя дивотиите на Щатите по света....влиза автоматично в графа "против ЕС"...? Радев отстоява националния интерес и не е против ЕС но му се лепят етикети....

9

Алекс

преди 1 година

Конфликтът между Радев и Парламента ще приключи след местните избори.Радев ще продължи да е президент,а ББ бие шута на академика и настоящият парламент отива в историята.

8

Сата НАТО

преди 1 година

Безсмислено е да се праща вече помощ, така или иначе украинците вече не воюват със старите съветски оръжия, а и войната вече я загубиха... Трябваше да се помага в началото, тогава имаше смисъл.

7

Васко Жабата

преди 1 година

А сега си представете, че влизаме във война и президент и върховен главнокомандващ е чехлю плужека или Цеца мецата.

6

Анонимен

преди 1 година

Президента е Главнокомандващ и в мирно и военно време,Парламента може само да реши ще участва ли държавата във война и на чия страна или ще заеме неутрална позиция,колкото до военно участие ,кой ли толкова му е разрешил на тоя парламент като е съставен от 40 % общо гласували граждани не даже за състав от 240 депутати понеже 5% колкото за ИТН гласуваха въздържали се,но не с признаване на гласовете на въздържалите се понеже са отбелязали не избирам никоя от представените партии с кандидати за НС.

5

Alex

преди 1 година

Ген. Попов - не те уважавам вече.

4

Анонимен

преди 1 година

Трябва българите да се съберем и да избием до крак либерастите в България.

3

Анонимен

преди 1 година

Има документи за подписване, има нужда от президент. Няма документи за подписване, няма нужда от президент.

2

Христо Христов

преди 1 година

Брюкселската пета колона - на кестените!