339

Анонимен

преди 11 месеца

Настъпление към Москва?!С 2 батальона пехота,без авиация,през 200 километрова равнина?!Щяха да ги направят на пролетни ролца за 20-30 мунути!Който се е хванал на това,акъла му е в долната част на гърба :) Путин се хили с Пригожин сега някъде и му казва"Ваня,добре се получи!Дай списъците сега,кой първи ти предложи помощ?!"

338

Анонимен

преди 11 месеца

Много символично-този танк минава между две колони на които пише "цирк".

337

НЯКОЙ

преди 11 месеца

Пригожин отстъпва, жалко, а САЩ и НАТО възлагаха големи надежди на него, Зеленски даже медал щеше да му даде, ама да знаете, че пак Путин е виновен.

336

Анонимен

преди 11 месеца

Забелязвате ли, че днес няма отбрани цитати от творчеството на ЗЕ? Къде се е спотаил тоя талибан? Господарите му заповядаха да мълчи и да не ръси бисери или войната приключи? Едно от двете ще да е.

335

Анонимен

преди 11 месеца

Както винаги западната пропаганда е в стихията си и прави от мухата слон. Настъплението към Москва се отлага за след 5 века. И какво влязоха в Ростов и си поседяха, след което Пригожин махна с ръка и ще ходи в Беларус на почивка.

334

Анонимен

преди 11 месеца

Радостта на либерастите беше кратка. Не са платили достатъчно на Пригожин и сега само едни объркващи сигнали и обратни завои ни заливат. А почакайте малко, а не стойте на радиоточката да слушате слабо предаване, заглушавано като радио Свободна Европа.

333

Анонимен

преди 11 месеца

Путин казал на Пригожин, че ако приближи на 199 км от Москва и ще му пусне един ядрен кинжал. Нямало проблеми цивилните жертви и радиация били допустими в такъв момент. Още малко братя дайте още една засилка и го махайте тоя Пудинг обърка ви хубавата държава, както и целия свят.

332

...

преди 11 месеца

Русконацистите трябва да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството и опит за заличаване на човешката раса!!Русконацистите убиват деца и жени за пари !! Най долната нация на светъ!! МАРШ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЧИСТА ЗЕМЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО СЪС ТЕЗИ УБИЙЦИ!! На 100 % съм съгласен с вас....

331

КаскетЯ

преди 11 месеца

Бре наштИ смели русофили стици, най после се появили от дупките за да обИясняват колко велик и умен стратег бил късокракия МУДАК и как побъркал Нато! Готвача с 5000 солдата направи Путин и великата му безаналогова космическо галактическа армия за смях!

330

Азовец

преди 11 месеца

Вече година съм под земята без вода, храна, ток, интернет и климатик. Писна ми! Майната на укрите, искам хот дог с картофки и салатка, Руснаците тръгнаха ли си вече? Мога ли да изпълзя от катакомбите? :))))

329

Red hardliner

преди 11 месеца

Важното за нас е че Никакъвецът и Никаквицата реагираха неподготвени и първосигнално за ситуацията в Украйна .Но след като сме си ги избрали,ще си ги търпим,няма как.

328

Бай Дрън

преди 11 месеца

Българските превратаджии трябва да бъдат съдени за държавен преврат и престъпления спрямо България. А тия, дето сер.,ат тук, да ги последват. Чакаме скоро и по нашите земи танков поход към жълтите павета.

327

Бай Дрън

преди 11 месеца

Абе вие хубава снимка сте сложили, ама видяхте ли какво пише на нея? Цирк от 29 април до 28 май :) Или викате, руски числа не познавате, заедно с буквите :) Иначе снимката кърти.

326

Анонимен

преди 11 месеца

Голям смях.

325

Анонимен

преди 11 месеца

тоя ако си мисли, че са му простили. Много ясно, че ще му инсценират нещо нелепо. Не може да тръгваш срещу диктатора и после да сключваш сделка с него. Пътник е. Където и да отиде ще го намерят. А имаше реален шанс да му се получи. Жалко

324

Така

преди 11 месеца

Директно си уговори среща с доктор Новичок !

323

Анонимен

преди 11 месеца

Като изключим тея дето не подкрепят путин, очевидно е че 100 % от руснаците подкрепят путин в неговата борба!

322

Анонимен

преди 11 месеца

Това е краят на Вагнер. Руската федерация никога повече няма да позволи създаването на частни армии. Осъзнаха грешката си.

321

Анонимен

преди 11 месеца

Дори и Елцин, който беше клекнал пред американците, беше президент, докато се водиха чеченските войни. Демек, дори и американска подлогга да е президента в РФ, ако има война свъзрана с териториалната цялост на РФ няма шест пет. Та дори и да не е Путин президент, дори да дойде друг президент клякащ пред САЩ, няма как да не защитава териториалната цялост на РФ. Та това с разпадането на Русия просто ей така са пълни тъпизми за наивници.

320

Анонимен

преди 11 месеца

Зелените директиви на ЕС спазва ли Пригожин?