47

Д.Тръмп

преди 10 месеца

Щом Байдън каже; Бойко лижи и духай. Войко искам още сега. Машала Войко ,Машала

46

аььаьаьа

преди 10 месеца

Eбeте го Бoйко, Eбete его. Той обича от зад , то обича от зад

45

ББ

преди 10 месеца

г-жата казва на Българите...***.н.та ми,ще останете без Бюджет,ще загубите едни милиарди от ПВР,разбирай без пенсии,армия,полиция и всички руски роби без плащания...анархия!те са мултимилионери с ограбеното от Българите и ще избягат,поднасят Българите на поднос на...путин!това прави дпс-герб!еС ги финансира,корумпиран и зависим!!!колко ви струваха СП 1 и 2?САЩ и Свободният...толерантноста си има граници,другото е съучастие,импотентност!минахте я и Нардите ни не ви вярват!спрете бАрисов!!!

44

ББ

преди 10 месеца

Правителството си е ок,зависимостите на бАрисов са с руснаците,сее хаос и бедност,грабежи,беззаконие от десетилетия,корумпира и еС,забравящ,че живеем в Глобален Свят,че има сили който ще го спрат за часове!Самозабравилият се ,да дойде на себе си!Света ни може без..държавата на мафията дпс-гроб!г-н вЕбер да не се забрлуждава като хитлер,че е недосегаем!Война е и децата на САЩ и Свободният плащат цената на мафиоти работещи за путин..по делата е казано в Библията!САЩ и Света не са строили руски!

43

АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛС

преди 10 месеца

ГЕРБ ВНИМАВАИТЕ ЩЕ ОПЪВАМЕ УШИ И ЗАДНИ ЧАСТИ

42

европеец

преди 10 месеца

От утре - редовни консултации на килимчето в Лозенец.....

41

Анонимен

преди 10 месеца

взаимно да се унищожат пп дб и герб сдс за радост на Българите :)))

40

Ужас

преди 10 месеца

При герб беше много зле но сега обединени и с - пп е страшноНе познавам вече човек който да не е затънал в дьлговеПод турско не е било такова нещо

39

Случаен минувач

преди 10 месеца

Това изсмукано от пръсти правителство да си ходи. Хората не го искат. Ставаме свидетели на кинокомедия, сякаш я разиграват Лаурел и Харди или пък Чарли Чаплин. Проблемът е, че животът не е кинокомедия! Нямаме приет бюджет, цените си растат, хората живеят все по-лошо, а тези, които сме избрали да ни служат и отстояват интересите ни, си разиграват циркове! Затова трябва мажоритарни избори, с тях такива като Кирил и Асен ще гледат парламента през крив макарон!

38

toti

преди 10 месеца

Алчни ГЕРБЕРИ !!!- НЕ СЕ НАЯДАХА !! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ОСВЕН ДА РУШАТ !! СТИГА 12г КРАЖБИ !!!

37

Съд на Линч

преди 10 месеца

За гербавите айдуци! Сега!

36

ББ

преди 10 месеца

САЩ,Кралството присъидинете се към Народите им виждате престъпления,доказано служат на путин герб,създадено от дпс...дпс се опитва да стой в сянка...но в същност е основният играч със кгб...борисов е използван от доган...камикадзе сър

35

Анонимен

преди 10 месеца

Нали след 9 месеца пък вие ще командите! За какво споразумение приказва този олиг*уфрен, аман от него бе!!

34

ББ

преди 10 месеца

До Анонименабе без тепане няма да стане,убиващите жени и деца в украина когато ги предупредим,че ще отстояваме Свободата си със "винкели",нямат аргументи вменяват пороци пиещите спирт и убиващите жени и деца решетниковци,борисовци,копейкиновци и татко им доган!САЩ и Свободният задължително трябва да ударят смъртоносно р.бите на путин ограбващиНародите си с ограбеното финансират путин срещу тлъсти комисионни,насаждащи страхове и не справедливости...ЕС доказано финансира тези процеси през опг!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Докато гербавите престъпници не бъдат догонвани по кръстовища и полета и довършвани с колове и винкели, тая държава няма да има бъдеще!

32

ББ

преди 10 месеца

До АнонименПредставляват образованите и да заявяващи как да живеят българи...процентите си ги заврете с решетников..негрласувалите очакват 50-ци от пеевски,само,че раздаващите започнаха да не ги дават на р.бите и явно не гласуват!,ако службите погнат...или САЩ и Свободният...копейкин,решетников,борисов,доган къде ще избягат?...както е тръгнало скоро може да няма руско за които гАспадари работят от десетилетия!просто не сте на дневен ред...но и вашият идва!!!Бог да пази САЩ и Свободният!

31

Анонимен

преди 10 месеца

Деса много я боли и *** на умряло, но докато Бойко трябва да избяга от магнита, а Мария Габриел е съпруга на Франсоа Габриел, дуловската принцеса ще е безгласна буква.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Контра-офанзива?

29

Десислива Дуловска

преди 10 месеца

Ами като герб и дъпъсъ върнаха хартиените бюлетини и външните тоалетни, така се получава. Всеки говори от името на народа, а представлява единствено себе си.

28

Анонимен

преди 10 месеца

До Реконтраултиматум - ___ - ако, според твоята логика, погледнем процентите на 3,4,5,6 политически парламентарнио сили, те от кого се представляват!