41

Копи-пейст

преди 1 година

Има ли дежурен редактор в неделя или още ви гони съботния махмурлук? Я си прочетете статията,поне веднъж и вижте какво сте изпльоскали :)Явно статията за неграмотността на медиите ще се окаже вярна :)

40

Ангелина

преди 1 година

Такива ,като теб не могат да съставят и едно просто изречение самостоятелно ....

39

Анонимен

преди 1 година

АИДЕ БЕ ДЕЛЯНЧО АИДЕ ЧИЧОВОТО РАЗВАЛЯИТЕ СЕДЯНКАТА С ТЕЯ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ

38

Боко

преди 1 година

Този мазен комплексар крадец за милиони от Хасково...отдавна трябва да радва Загоразагорелите затворници...

37

По-точно

преди 1 година

Този делян кумгейта трябва да го съдят за фалшиви новини и фалшиви сигнали!

36

Софиянка

преди 1 година

Този другар учил някакъв частен университет за нещо, което няма ама нищо общо с енергетика и финанси , дошъл от сергията няма ли да престане махленски да се изказва. Бойко махай го, че ще ти навреди

35

Анонимен

преди 1 година

Просто не знам Баце как ги търпи тия кокосови палачинки те тия са в задължение един милиард свободни средства при това и в масло изобщо пълна демагогия

34

Анонимен

преди 1 година

Това е точно така . Сега когато БЕХ е стабилен трябва да се декапитализира и да се заграби на безценица. Поредната схема ? Не съм му фен но за пореден път показва компетентност и държавно мислене .

33

Магнитски

преди 1 година

Този наглец има безсрамието да излиза на обществени места и да си дава безполезното и изключително вредно мнение?

32

Анонимен

преди 1 година

Добрев е полезно и редно да отлежи няколко години в затвора при бай Ставри. Има за какво. Оооо има за какво.

31

Анонимен

преди 1 година

Kocтoвиcтkи нaциoнaлeн rpaбeж, Bтopa cepия...

30

Право на мнение!

преди 1 година

ПП търси изчезналия 1 милиард! А Добрев отклонява вниманието и набеждава тези, които всъщност са забелязали липсата и исщат да се разследва!

29

Истината

преди 1 година

Делян Добрев врещи срещу ПП, защото министъра на финансите Асен Василилев от ПП иска да се разследва укриването на 1 милиард от БЕХ.

28

По-точно

преди 1 година

Василев е възложил на Агенцията за държавна финансова инспекция и НАП да проверят защо през февруари БЕХ е декларирал 1,588 млрд. лв. печалба за изтеклата година, а на 21 април се подава нов отчет, в който счетоводителите и одиторите на дружеството я снижават до 640 млн. лв.

27

Мдааа

преди 1 година

АДФИ И НАП ПРОВЕРЯВАТ КАК 1 МЛРД. ЛВ. ОТ ПЕЧАЛБАТА НА БЕХ СА ОТПИСАНИ ЗА 2 МЕСЕЦА?!

26

Съмнения

преди 1 година

Разминавания в отчетите на БЕХ: Две агенции влязоха на проверка в холдинга! В БЕХ става нещо нередно и за това не е виновта ПП, а едни други мошеници!

25

Те това е

преди 1 година

"За тези два месеца - от февруари до април - БЕХ е открил, че неговите дъщерни дружестав няма да може да върнат заеми за 780 млн. лв. Ако се установи, че могат, значи БЕХ отчита нереална счетоводна загуба. И в двата случая това е притеснително поведение", каза Василев.

24

Г557дт

преди 1 година

"Според финансовият министър Асен Василев, това е силно притенително и затова още преди десетина дни той е разпоредил на Агенцията за държавен финансов контрол да започне проверка, а НАП са се самосезирали за проверка дали няма укриване на данъци."

23

Истината

преди 1 година

Никакъв фалит не иска да прави ПП на БЕХ. Истината е дрега, 1 милиард се укрива ... от предното правителство на гълъба.

22

Помнещ

преди 1 година

Основна опорка беше, как Борисов строял защото оттам можело да се краде! А те, понеже не крадели, затова и нищо не строяли! Асен Василев изтегли.близо половин милиард от сметките на АПИ за Хемус,, набута ги в излишъка ,и после ги профука яко дим! Същото сега се гласи да направи и с БЕХ! Как беше,"...измамник, но интелигентен измамник"!