23

Аз

преди 10 месеца

Тука вярвам, че Алибегов пише всички негативни коментари за Гърция. Ще му падне стандарта от тия отцепници, които искат да отидат на хубаво. Пиша от нашето море. Е, признавам си, и аз искам да чакам на Кулата вече...

22

2555

преди 10 месеца

До АлексТи знаеш ли какъв % българи ходят в Гърция? Доста малък, а още повече хора -- българи въобще не ходят на почивка заради непосилните спрямо доходите ни цени. Едни сърби са по-богати от нас.

21

ЯЯЯЯ

преди 10 месеца

До ПенсионерАми защо лъжеш. М.г. Ханиоти - чадър и два шедлонга 15 евро, консумацията отделно. За трима души без да се изхвърляме 4000 лева за една седмица. Оше съжалявам, защото това е една нова кухня с уредите. Специално Ханиоти - хотелите полумизерни, плажа малък и чакълест във водата камъняк. Ми мерси.

20

РБ

преди 10 месеца

Пътувайте през ГКПП-Илинден няма опашки от коли и спирате в Кавала !!!

19

Пенсионер

преди 10 месеца

В момента сме на море в Гърция с жената. Чисто, спокойно, нормално, и ако не се изхвърляш - напълно по джоба. Паркирането е безплатно, чадърите и шезлонги по 10 Е , но в това е включена консумация. В Созопол за едно кюфте искаха 5 лв, за чадър и шезлонги 22 лв., с касетата стават над 35. лв. Ами няма да им ги дам.

18

СС

преди 10 месеца

Гърците да разширят Промахон ,а не да мързелуват !!!

17

Алекс

преди 10 месеца

Според руската пропаганда в ЕС е много зле.Най-бедните европейци масово отиват на почивка в чужбина.Сигурно,защото са много зле.

16

до 15

преди 10 месеца

Не съм чак толкова богат, че да ходя на почивка в България. Още от паркинга се почва едно брулене. Като решиш нещо да хапнеш и да няма риба в менюто. А си на море все пак. Ония ти пробутват пица с луканка?!? Някой италианец някъде получи инфаркт. Отивам на море и тъпкано с пицарии и дюнерджийници. Искам салата от миди и лук и да пия една мастика, ама няма.. от консерва салата и узо. Как да не ходят в Гърция хората? Хотелче ли имаш, че се пениш? Всеки 2-ри там вече има барака "хотел принцеса".

15

Junior

преди 10 месеца

Абе, нали народа беше беден, измъчен, ограбен и какво ли още не?Голяма беднотия е да ходиш на почивки в Гърция....

14

Анонимен

преди 10 месеца

Да чакаш на килиметрични опашки в тая жега е висша форма на мазохизъм, но щом ги кефи.

13

богаташ

преди 10 месеца

ниски заплати , бензина скъп , винетки и магистрални такси също , магистралата не ставала за нищо , но се юрнали към гръцко и турско :) това ако не е парадокс .

12

радио Ереван

преди 10 месеца

кои ходят в Гърция и Турция ? ами бедните !

11

Анонимен

преди 10 месеца

После не сакат да копат домате и компире.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Ревът, че били бедни, сър.

9

Име

преди 10 месеца

Бедните българи тръгнали по селата, разбира се. Да оберат картофите, краставиците, доматите и да се върнат от понеделник на работа. 5км бедни българи, най-малко.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са сега феновете на Костя Копейкин и противници на еврото и Шенген?Нека да ни обяснят - много ли е готино да чакаш в жегата с часове за да стигнеш до Солун?

7

от бузлуджа

преди 10 месеца

а нинова казва че имало бедни работещи и била мноо притеснена :)

6

Анонимен

преди 10 месеца

Какво - бъдещите безработни (граничните по гръцката граница) заработват като за последно и се правят на интересни ли?Нищо малко им остана и после тези бездарници ще са на опашки за социални помощи!

5

мдааа

преди 10 месеца

ееее , отново неудобства за родните баровци . да ги подсетя че няма да могат да спят в колите -глоба , няма да могат да шофират с джапанки -глоба :) за това пък няма да плащат магистрална такса събота и неделя -аванта . е айде приятно висене на опашката . и най важното , да не забравят да се снимат пред скъпи хотели за фейсо !

4

До Общ работник

преди 10 месеца

И как и къде виждаш трафика в гугъл мапс, че на мен не ми излиза на компа като гледам