47

Ангелина

преди 1 година

Не е късно ,ако си по делата ,а не по думите" ,за да бъдеш "буден гражданин" и направиш това ,което не направи ,в качеството си на Главен прокурор!Изборът е твой!

46

Право на мнение!

преди 1 година

За изпълняващ длъжността Главен прокурор трябваше да изберат фигура с безупречна репутация, а не човек, който ходи на крака при бандити, ръкува се с тях и си говори приятелски ухилен до уши! Това уронва престижа на Прокуратурата! Това е недопустимо! Затова после народа няма доверие в Съдебната власт!

45

Анонимен

преди 1 година

Всъщност г-н Каскет, ако знаеш и укриваш за извършено престъпление си съучастник, по този начин индиректно си признаваш за престъпление, май не си много умен?

44

Анонимен

преди 1 година

А миналата година се кълнеше, че всичко било скалъпено срещу Борисов, е как да ти вярва човек?

43

Анонимен

преди 1 година

3 години и половина имаше Гешев! А ти само го пазеше от Наказателно преследване! Е кой ти беше виновен,че Нищо не правеше?? Късно е либе за китка вече!!

42

Анонимен

преди 1 година

Тиквочаа е за затвора още от бизнеса му с Пашата. Овцете и клатещите си краката нищо не вършещи лелки и калинки от раздутата администрация членуващи в "жените герб", ако имаха малко акъл, щяха да знаят че не е нормално да подаваш оставка да симулираш че вдигаш кръвно и на другия ден да си пак на изборите изпран. А Гешев и цялата съдебна система е компрометирана още от костовашко време, то не беше Татарчев и Филчев къде казваха че са заплашвани. Гешев е същия подкупен симулант играещ с мафията

41

анонимен до Руди

преди 1 година

Вече и децата в детската градина знаят с изкуствен интелект какви гад-ости могат да се сътворят във видео формат. С такива гну-сни хватки могат да се излъжат неинформирани и много пр-ости хора. Болшинството хора няма да се вържат на подобни из-***.

40

Чугун

преди 1 година

Как ще го обвиняваш ти бе, *** ? Нали беше само администраитивен ръководител на прокурорите, не се месеше в делата и т.н. ... 5 дни не помниш какво си лъгал само допреди 5 дни ...

39

Джон Геш

преди 1 година

Дори и в Барцилона, шефе, да нямаш ти дете, духовни синове сме твои и аз, и другите от дъпъсе!

38

Гешев

преди 1 година

Честит ден на бащата, шефе, и за много години!

37

Ц до 36

преди 1 година

ИМАШЕ - ДА. А ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧИ ТАМ?? РАДЕВ ЗАСТАНА НА АМБРАЗУРАТА КАТО ЕДИН МАТРОСОВ. СЕГА МНОГО МНОГО ДА НЕ П.ЛЮ.Е СРЕЩУ ПРИЯТЕЛЯ СИ БОРИСОВ, КОЙТО СЪЩО РАБОТИ В ЕДНА ПОСОКА С НЕГО! КЪМ РУСИЯ.

36

Тъй тъй

преди 1 година

Борисов Индирегтно признава, че Гешев е бил Политическо назначение и това е НЕДОПУСТИМО. ЗАЩО НЕ СЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА - ТОЙ КАМ СИ ПРИЗНА. А Гешев кега ли осъзна това????

35

Анонимен

преди 1 година

За влизане в президентството имаше решение на два съда, бИмаше доказателства за изтичане на квалифицирана информация от президентството към трета страна, Русия. Престъпление към републиката.

34

Безимен.

преди 1 година

Гешеф няма незаменими!Използвахате кат презерватив , а знаеш де отиват използвани или още не си се усетил? И все след посещение във Щатите стават тез неща !Сега се съберете със ЦВ ЦВ и оня от Сърбия и направете още една партия.

33

баба мара

преди 1 година

и още нещо забравих я кажи с кои акъл влезе в президенството какво търсешетам какви са резултатите защо се мълчи по тази тема мен не ме интересувакъщата в барцелона а кои взе чувалите в банката и къде ги отнесе

32

Анонимен

преди 1 година

Като прокурор се провали, ако направи глупост да се кандидатира в политиката, ще претърпи ново фиаско. Като Йоло Денев...Видя се, че дори компромати няма, с които да заплашва Борисов. Освен, да стане дописник на скандалния сайт "Бирд", където е аверът му руския зет Атанас Чобанов.

31

В.

преди 1 година

Политици много. Да беше си останал обикновен прокурор щеше да има повече полза.

30

Анонимен

преди 1 година

И в кокво гешев щеше да обвини Борисов, като няма доказателства? Времето на тарикатите, които влязоха в политиката и властта с антигерб политика, отмина. Гешев е милиционер, който няма политическа платформа и идеи, около които да обедини хора в евентуален политически проект. Антинато нишата също е заета, с какво ще излъже и привлече електорат? Може би, криминалните от ъндърграунда, които пусна, или им даде леки присъди.

29

Анонимен

преди 1 година

Аз не видях тоя .... на снимката да е обвинявал някога Борисов. Изля си омразата като го махнаха, ама каза някакви неща с половин уста. Никъде няма обвинителен акт, няма конкретни обвинения. Ако щатите си мислят, че този можа да направи някакъв добър политически проект явно са доста сбъркали та и специално го викаха. Дъно

28

Анонимен

преди 1 година

Гешев ,се омота като пате в калчища !Абсолютна пародия !