20

Анонимен

преди 10 месеца

Пострадала е 5-годишната дъщеря на украинката, пътуваща на задната седалка. Аха 5 годишното е шофирало солата , а пияната му украивска майка лежала на задната седалка

19

-----

преди 10 месеца

Заглавието трябва да е неадекватна украинка се блъсна в автобус Ясно Стига сте драматизирали кокошкари от сайта.триите ме СЕГА,

18

____

преди 10 месеца

Каква простотия къде е гледал укропитека ,че се е натресла .Колата пострадала ли е ?

17

ам'чи тъй де

преди 10 месеца

Чудесно!Иначе бандеровката е шофьорка, колкото аз съм космонаФт.......

16

Путин е виновен

преди 10 месеца

И веднага да се наложи нов пакет със санкции и да се публикува заповед за арест в ХАГА.

15

От хората

преди 10 месеца

До 10-Шофьорът на автобуса е "виновен".Ако не беше спрял там,тази нямаше да се натресе в него а може и да е била пила.При други ПТП пишат дали шофьорите са изпробвани,а сега не.

14

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Дано да се оправи това дете, но дано след като порасне да не си сложи наци-татуси и да тръгне да тероризира българите затова, че според бандеровската идеология "сме по-нисша раса" от тях, които произхожали уж от викингите. А на мен ми прави впечатление, че тези инциденти с украинците стават все по курортите на България, никога не съм прочел да е станало около завод или индустриална зона където се работи, украинците тук са отдадени на безделие и постоянен кеф.

13

Журналя

преди 10 месеца

Защо не написахте като заглавие - "Украинка се вряза в спрял на спирка автобус..." или "Украинка блъсна спрял автобус...". И след това да стане ясно, че е пострадало само нейното дете.

12

аман от тези

преди 10 месеца

Крайно време е българското черноморие да бъде изчистено от чужди натрапници на иждивение на народа! Колко трябва да си *** или пиян за да се натресеш в спрял автобус!? Ако искат да са бежанци, да се хващат на работа из страната, а не да пекат *** безплатно в 4 и 5 звездни хотели по морето за сметка на българите!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Маа и да е... дол. на украннка не стига дето почива на гърба на българския народ ами и застраховката от катастрофата иска да вземе

10

Защо акцента е върху

преди 10 месеца

гражданството на пострадалото дете? И защо заглавието е написано така, все едно автобуса е причинител на катастрофата, след като майката е тази, която е виновна в случая?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Ой, горкото. И на свети Влас? Курортувало? Българче няма опасност да пострада на Свети Влас. Просто не може да попадне там.

8

Анонимен

преди 10 месеца

На 21ви юни всеобща мобилизация е била обявена в област Ованово-Франковск, по-късно в облат Киев, днес и в област Чернигов на Украйна. Попадат мъже на възраст от 18 до 59 години, в рамките на 10 дена са длъбни да се явят във военните комисии, ня болниците е забранено да *** болни мъце на тази възраст. Всеобща мобилизация, до последния украинец. Това ли искаме българите? Това ли искат хората, гласували за в момента управляващите ПЛЮС ДПС, които сега са най-върли?????

7

Анонимен

преди 10 месеца

3, 'Какво значение има дали детето е българче, украинче или русначе?' -- предательо, тук е българия, не америка

6

а

преди 10 месеца

Дано детето е наред. Все пак е дете, без значение от раса, религия и т.н. Но не мога да не отбележа, че украинците (поне тези в Несебър и Слънчев Бряг) се държат доста нагло, нахално и арогантно. В началото на войната им съчувствах, но заради поведението на такива индивиди, а те са повечето, които срещам, вече взеха да ме дразнят.

5

Заглавието!?

преди 10 месеца

Моралното падение на путинофилите не знае граници.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Децата са си деца, без значение от националността! Що за т ъ п а н а р с к о заглавие?!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Какво значение има дали детето е българче, украинче или русначе? Освен че давате храна за злобата на оркопитеците, за които няма по-голяма радост от смъртта на украинско дете.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Хитри хохли. Живеят все по луксозните хотели по Черноморието при това без пари. А им даваме и по 1600 лв джобни.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Детето било ли е на столче с колан?