24

Анонимен

преди 10 месеца

Ако АЗ бяха казла това преди два месеца, щяха да ме посипят с една купчина мизерия лъф гаден фашист съм бил...

23

Я па я..!

преди 10 месеца

Руснаците не се занимават с такива глупости.Те си имат грижи с войната. Но ако Запада успеят с изкуствената храна , първи ще се наредят.

22

Анонимен

преди 10 месеца

победа не могат да спрът сандвичите за нищо на света

21

Deep Zone

преди 10 месеца

Да се посмеем сега на човек, който пише статия за победата на "истинската" храна. Истинската храна, моето момиче, отдавна се разболя от корпоративна болест и сега стене в своите финални мъки. Ако за теб са истинска храна пълните рафтове на магазините с всякакви гадости, за мен това НЕ е истинска храна.

20

Веган

преди 10 месеца

Тази новина е лъжа. Фалират просто некачествените веган алтернативи като The Meatless Farm, който всеки научи, че са с отвратителен вкус и са пълни с химия. За сметка на тях марки като Violife, Heura, Witee и Sojasun процъвтяват и стават все по-популярни. Авторката да си покаже носа малко извън БГ и да не се излага с такива смешни статии.

19

Анонимен

преди 10 месеца

материалите, които вземате от наглосаксонските медии, се отличават с няколко характеристики: 1. В един материал никога няма развиване на темата, която е в заглавието; 2. винаги е пълно с многобройни имена, които за преобладаващите читатели нищо не значат, но целят да създадат представа за обективност; 3. Има натрупване на факти извън времето и пространството, което цели да създаде впечатление за важност, мащаабност на явлението; 4. Няма микакви обосновки, никакви причинно-следствени връзки

18

Спецов

преди 10 месеца

До До 13, 14 Четвърто полов немодерен, аз не знам да има известен гeй, който да е веган. Всичките лапат здраво месо т.е. салама, също като тебе.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Като предпочитащ месото човек ссъм замислил една врътка - НЕВЕРОЯТНА САЛАТА обаче ще са само месни заместители на салата. Вместо марули ще е пастърма, вместо краставица ще е суджук и вместо домати ще са дробчета. Дали ще върви

16

Анонимен

преди 10 месеца

Вегетарианците имат нещо генерално сбъркано. Не искат да ядат месо, яюца и сирене, а пък непрекъснато купуват "заместители" на месо и сирене? Какъв е смисълът?? Яжте си яйца и бекон, ако ви се ядат!

15

Анонимен

преди 10 месеца

как звучи само: растително месо!! Иначе новината е добра- ментаците фалирват!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Честно казано аз не разбирам смисълът да си веган или вегетарианец и да си купуваш фалшив бекон и фалшиви яйца.В края на краищата като ти се ядат яйца с бекон, не си веган, нито вегатарианец. Ако си ситиснки веган, че си ядеш суровите плодове и зеленчуци и ще си щастлив, ако си вегетарианец - ще си ядеш ядки вместо месо и ще си щастлив.Ако не си истински веган и вегетарианец, яж си истински яйца и бекон.

13

До 13, 14

преди 10 месеца

Тpeтоnoлов, единствената причина да аи веган, е, защото това е модерно на запад. Ако беше модерно да се ядат кaмъни, щеше да пропагандираш яденето на камъни.

12

Диетолога

преди 10 месеца

ха ха ха карай един месец само на яйца и бекон и после ще е цяло чудо ако не си влязла в болница. Истинска храна били .... ще ме уморите от смях това псевдо джурналистчетата

11

до Анисия Иванова

преди 10 месеца

След като яйцето и бекона са "истинска" храна, защо тогава комсумацията им те вкарва в болница? Ако си хищник, защо не ядеш сурово месо, а бекон? А ако не си, защо ядеш месо? Още по-смешното е, че ти не харесваш вкуса на месото, а на солта и подправките в него. Всички мейнстрийм единици сте едни зомбита.

10

Анонимен

преди 10 месеца

3 де веган бекон

9

МИСЛЕЩА

преди 10 месеца

Бидейки вегетарианка от дълги години, не мога да проумея какво е това "веган бекон"?! Някакво растително прасе ли са отгледали вече?! Или ядеш месо, но натурално, или не ядеш. Всякакви други синтетични храни, било то вегански или месни са пълна отрова.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Дааа, да бе да, ама не. Сега на мода са мръви от стволови клетки, отгледани в "чудна" химична среда, кеф ти пиле, кеф ти теле, кеф ти гуде, заек, защо не и куче, коте, скакаУец и кой каквото му е кеф. За начало в луксозните ресторанти, че да го промотираме като невидян лукс (почти като "Титан" подводния), после като му 'фанем чалъма и ще е за ширпотреба и да гняват париите...никога не са спирали опитите на разни хитреци да затрият човека с менте храни, които да носят печалби и да минават за исти

7

Анонимен

преди 10 месеца

Не мисля че ще спрат, просто ще се прегрупират

6

Салам Ал Бахур

преди 10 месеца

Само моя салам е истински.

5

По истински случай

преди 10 месеца

На път далече от България в една чужда страна бяхме изгладнели но нямаше от къде да вземем мръвки. Там е пустиня, няма крайпътни заведения и скари, намерихме накрая в един магазин в едно село консерви с някакво месо в сос със зеленчуци. Някаква странна манджа арабска която реално не ставаше за ядене. Наложи се да изхвърлим соса и да отделим само парчетата месо които старателно измихме с вода. Тогава вече ставаше за ядене долу горе. Защо ви го разказвам? Защото това е бъдещето към което вървим.