416

Нинова се полакоми

преди 11 месеца

До Коджабашев.Нинова искаше много министерства (При БСП разбирай кешовица за партията,по стар партизански 130 годишен обичай)

415

Коджабашев.

преди 11 месеца

ДБ какво се излагат с теа млади меринджейи.Трябваше да се направи широка коалиция ДБ,ГЕРБ,ИТН,БСП

414

Алекс

преди 11 месеца

Про100 Киро изведе цирка до нови висоти.Заплашва с оставка собственото си правителство.Уникален номер,непознат за световното цирково изкуство.

413

Главанак

преди 11 месеца

Хак им е на ПП ДБ, след като не искаха или не можаха да проумеят, че главатаря на мафията отново ще ги излъже! За какво трябваше да му пристават на акъла, да му дават имената на проектокабинет, и да се съгласявт с всяко негово желание, след като и на овцете е ясно, че ще ги прекара!Жалко за хората, които им повярваха!

412

Христо Христов

преди 11 месеца

Една пожарникарска диплома струва колкото десет харвардски. Един пожарникар е по-умен от десет харвардеца. Факт.

411

Kiril Kiki Petkoff

преди 11 месеца

Ако Борисов не почне да гласува както аз искам ще ни самосваля!! Внимавайте какво гласувате! Ако ме ядосате още веднъж се самосвалям от власт!

410

Анонимен

преди 11 месеца

Пинокио много посърнал.

409

Джон Триволта пробио

преди 11 месеца

Тоя пак налази ефира с реални едва 5% иска да е цар Киро...

408

Анонимен

преди 11 месеца

Може да подаде оставка, но със 63 депутата не могат да бутнат кабинета. Ако НС не гласува оставката, ще трябва Денков да управлява до последния пепеец. А след това за тях потоп. Ще са политически трупове. Борисов крие във всеки джоб фокуси. Всичко е обмислил хиляди хода напред. Няма да си остави магарето в реката. Язък за Харвардските дипломи!

407

Анонимен

преди 11 месеца

Първо което е, вие реално НЯМАТЕ споразумение! Споразумявали са се само Денков и Габриел. Само те могат да го развалят!

406

не може да бъде!

преди 11 месеца

какво да правят ...особено след този ултиматум....както се казва -да се гръмнат!?

405

Анонимен

преди 11 месеца

Аве тоА Божанков шо е толкова нисък?

404

Балък

преди 11 месеца

До sevА ПП какви са? Честни, кадърни, некрадливи и неподкупни? Курделата им го каза ясно на ПП. И собственото си правителство не могат да свалят, ако ГЕРБ, ДПС и Възраждане не искат да го свалят. Нали трябва да се гласува оставката му? Кой ще ги подкрепи? Колко и да ми е неприятен Славчо, много точно: има по-страшно от това да си зъл- това да си глупав. Бяха опиянени от себе си и проспаха какво следва след свалянето на Гешев. Сами се изиграха. И продължават. Жалки са.

403

Анонимен

преди 11 месеца

На фотото по-горе Петков изглежда подобно Путин, на едно фото по кримската агресия от 2014, заобиколен от лошо гледащи генерали!

402

Анонимен

преди 11 месеца

Нали няма коалиция, как така има споразумение?

401

Анонимен

преди 11 месеца

Тези още не са свършили работа и за пет лева и вече се сърдят, че не ги подкрепят. А те самите какво подкрепят. Шуреите и баджанаците.

400

sev

преди 11 месеца

Надявахме се да се свърщи някаква полезна работа , но ГЕРБ не издържаха и две седмици и започнаха с мръсните номера посредством ДПС и Възраждане. В крайна сметка ПП ДБ да подават оставка и на власт да си дойде истинската коалиция на крадците ГЕРБ, ДПС и Възраждане. След Бойко и Пеевски и Копейкин ще стане мултимилионер .

399

Анонимен

преди 11 месеца

Разтурвайте седянката!

398

Анонимен

преди 11 месеца

Дай Боже! И от там ...при бай Ставри. Време ви е!

397

жалки мизерници

преди 11 месеца

Няма да подадете оставка, колкото и да се гаврите с народа. Искате да се окопаете във властта, за да нагласите местните избори! Бедна ми Българийо, щом такива *** те управляват!