31

мдааааа

преди 1 година

стана страшно, полет от 19.99 лева става 26.99. ужас.

30

полковник Колев

преди 1 година

Евтини полети!? - Имаше преди 1990год. - сега ще ви обясняват 100 причини за поскъпването,но само една е приемлива - якото дране на пътуващите....И защо полет Берлин Истанбул е по евтин от полет Берлин София!?

29

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има цената на горивото, щом стандарта ти е висок ?В Русия бензина е 1 лев и няма коли по пътищата, а в България и при 4 л беше пълно с коли по улиците .И сега е задръстено с коли на границата с Гърция

28

Калкулатор Първи

преди 1 година

Миналата година на този ден цена на суров петрол сорт Брент - 109 долара за барел, цена към този момент 74 долара за барел, това е спад в цената от 73 процента. Да ви имам ехпертите, сигурно е искал да каже че ще има 33 процента спад в цените на билетите.

27

Праведен

преди 1 година

Кои сте вие, бе, *** - вдигаме това, вдигаме онова !

26

Калкулатор Първи

преди 1 година

Абe вие тази статия от някой стар вестник ли я преписахте? В момента ОПЕК се чудят как да задържат цената на петрола която пада въпреки съкращенията на добива а вие ми говорите за 33 процента нагоре.

25

Анонимен

преди 1 година

Санкциите работят.

24

puka mi

преди 1 година

az si karam s moq chasten bomardier, pak vii si minavaite nqkvi smeshni skeneri i prostotii.

23

Алекс

преди 1 година

Някой е заспал в социалистическата епоха.Време е да се събуди.Времето на забраните и затварянията приключи.

22

Алекс

преди 1 година

Самолетът не е социална услуга.Колкото,толкова.

21

хаха

преди 1 година

леле каква драма ше настане за *богатите* нашенци :)

20

ZZ top

преди 1 година

Хаха беше то каквото беше от 157 хиляди санкции срещу Русия една не проработи. Ама Русия с един замах ви съсече. Нали разбрахте в Окрайна е обявена всеобща мобилизация и забележете основно от Западна. И най интересното е, че влизат всички навършили 16 години и инвалиди лека форма. Сещам се за един с мустаци 1945 година правеше същото. А около Белгород има 164К свежа Руска армия която е готова да щурмува Харков.Бау изненадите за Украйна, НАТО, сащ и васалния ЕС тепърва предстоят

19

Ми

преди 1 година

Авантата свърши, 70Е двупосочен билет за 4 часа полет, сега е 160Е. Ами ядва се. Аз помня когато нормалните цени за същия полет беше 400+ Е ..така че не рева

18

Анонимен

преди 1 година

Глyпости, вчера един приятел се върна от ЕС, разправя че летищата са пълни, цените на газта и бензина падат надолу, заплатите растат, няма криза, ЕС е стабилка откакто се освободи от руската енергийна зависимост.

17

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости!! Цените на самолетните билети са си все така безумно ниски и затова куцо и сакато е на летищата. За полет в Европа билети под 200 евро в двете посоки е НЕДОПУСТИМО !!! Лоукост ите трябва да ги затворят!!

16

Един Българин

преди 1 година

Керосинът не съм следил с колко се е вдигнал, но горивата скочиха с 40% и се върнаха на ниеата преди войната. Не вярвам керосинът да е чак такова изключение. Не че ползвам самолет да ми дреме ама няма особено смисъл да въртят празни самолетин особено огромните, а с малки няма икономия от мащаба.

15

Русия

преди 1 година

Нал цинити на бинзина паднаа. И ся ли Русия е виновна. Ся вечи Украйна е виновна.

14

ПоздравиОтКлаус Шваб

преди 1 година

Няма да Притежавате Нищо, ще Ядете Бобулечките и ще сте Щастливи, че все пак сме ви оставили живи в Златният Милиард да ни Слугувате, а не сме ви хвърлили на Чеервейте, като останалите 7 милиарда!

13

Анонимен

преди 1 година

Абе те скоро автомобилите ще са само за заможни хора..за полети няма мислим ся

12

Анонимен

преди 1 година

Е имат предвид тия 10евро имаше ся кво ше са 30-40еврака. Паундака и там кой кват валута ползва. Просто вредните емисии вдигат цената ,