22

Анонимен

преди 1 година

Путин да и даде и "Герой на СССР"!

21

Факт

преди 1 година

Велик политик.

20

Истината

преди 1 година

"Поддържането на Европа като място на мир и просперитет е най-важната цел!!!" - казваше Ангела Меркел. Докато тя беше канцлер на Германия, имаше мир!

19

Истината

преди 1 година

Успехите на Меркел оформиха нов стил в политическо поведение. В партиите и начело на държавните правителства получиха шанс политици, които приличат на Меркел: съсредоточени върху важните неща и избягващи словесни обиди.

18

Право на мнение!

преди 1 година

Приятелската примка беше силата на Ангела Меркел и причината за неологизма Меркел да се нарича "майка" на нацията. Нейно средството не беше да мобилизира противниковия лагер чрез партийно-политическа поляризация, а да го спечели чрез политика и подбор на думи "да го приспиш така да се каже."

17

Реалист

преди 1 година

Ангела Меркел промени политиката в Германия и в Европа. Тя беше като майка на нациите, като помирител можеше да седи между Путин и Джордж Буш.

16

Мнение

преди 1 година

Канцлерството на Меркел е оценено положително в световен мащаб. Ангела Меркел се радва на висока международна репутация. Германия под ръководството на Меркел беше "надежден партньор". Светът би бил по-мирен и проспериращ, ако имаше повече жени лидери в политиката като Ангела Меркел!!!

15

БАНко

преди 1 година

МЕРКЕЛ ПОМОГНА ЕВРОПАТА И ГЕРМАНИЯ ДА БЪДАТ ВЪРХА , ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЗОРА СЛЕД НЕЯ УРСЪСЕЛА И ШОЛЦА !!! ЛЪЖИТЕ И' ЗА УКРАЙНА Я ПОСТАВЯТ НИСКО В ИСТОРИЯТА !!!

14

Българка

преди 1 година

Съд, а не орден трябва за тази жена. Войната в Украйна е пряк резултат на лъжливостта и некадърността и.

13

Стария хъш

преди 1 година

Най професионален политик които е имала Германия.Дано да съм жив за да и прочета мемоарите.

12

Анонимен

преди 1 година

Заслугата и към Аварския хаганат е, че като се разминат афганец и мароканец на улицата и единия пита : А германците къде са?, Другия отговаря : На работа...

11

Анонимен

преди 1 година

Да дойде в България, Румен рублата ше и даде тиквения орден за помощта и в легитимирането на гербажийската корупция и закрепване на рушкото влияние. Рублата даже два тиквени медала трябва да и даде.

10

Орден

преди 1 година

За мен тази женица има един неоспорим грях....неглижира заплахата Русия и поради това , сега има война.

9

Анонимен

преди 1 година

Вещице срината, пази си гърбината!

8

Анонимен

преди 1 година

До Таз /6/ Таз беше и продължава да бъде по произход полска еврейка, чийто баща преди време се е покръстил, а тя пък станала комсомолска активистка и нудистка на младини. Направи си извод. Ако не ми вярваш, потърси материали в мрежата, има предостатъчно.

7

Заслуга към Бавария?

преди 1 година

Каква заслуга по-точно? За принос в сферата на генетичното инженерство ли? Заради старанията да съчетае арийския ген с този на индивиди, които до неотдавна са имали двуклонни и триклонни апартаменти и са събирали диви плодове в джунглата, за да се прехранват, но после лелята ги е поканила да си живуркат на социал в Европа?

6

нормален

преди 1 година

тая трябва да бъде съдена а не награждавана ! с неиното добре дошли съсипа цяла Европа !

5

таз

преди 1 година

каква му беше на Хитлер? Щерка или племеница?

4

kirilenko

преди 1 година

тая св...ня издигна ''карлик'' до висоти и той реши ,че е БОГ...какви отличия тя е за затвора...

3

Азия и Африка

преди 1 година

няма ли да й дадат ордени за наводняването на Европа със "сирийски бежанци"? Пък и са й дадат, какво от това. Дърта е и адът я очаква с нетърпение. И Сорос ще е там, ще има да си обсъждат мизериите.