23

Ликвидация на МОН

преди 11 месеца

ДА СЕ ЗАБРАНИ ..Ползват го за ОБСЕБВАНЕ И ТРАЙНО УВРЕЖДАНЕ>> ДОСЕга над 500 000 000 жертви .Искуствения интелект програми се водят от обемно обсебени наркоманизирани..ЕКсперти да ги огледат на наличната техника МИРИШАТ НА НАРКОТИЦИ.. Миризмата се вижда..

22

Мухаха

преди 11 месеца

В часовете по Езкуствен Ентелект щяло да се преподава "Лайкване" на пост във Фейсбук ... Гледане на клипчета в ТикТок ... и Основни правила при използване на Емутикони .... От сега се очаква учениците да знаят повече от учителите си и да имат само отлични оценки.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Когато моралът е изтикан в ъгъла на обществото , като наказан, напълно маргинализиран, каквито и интелекти да се изучават в училище, резултатите от образованието ще са плачевни. Жалко за бъдещите поколения.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Луди крави.

19

Дърт Вейдър

преди 11 месеца

Ами то нивото на нашто даскало е такова че по добре изкуствен интелект да учи децата докато даскалицата си рисува маникюра.

18

Анонимен

преди 11 месеца

До 14 - Аз ИИ го вижм, същото като с компютрите - За едни велосипед за ума, за други нов вид наркотик.

17

Анонимен

преди 11 месеца

За Путин ли ще им говорят в този предмет !

16

Спиридон

преди 11 месеца

Има нужда от изкуствен интелект защото естествен вече няма. Родното училище уби последните 2 мозъчни клетки на един ученик вчера.

15

Спасов

преди 11 месеца

Българските училища и универститети основно произвеждат увредени и неграмотни хора готови да стават роби за жълти стотинки в Германия.

14

Анонимен

преди 11 месеца

И по какъв начин например изкуствения интелект може да помогне на неграмотни ученици, каквито за съжаление са поне 80 %? Да се допитват до него, за да изкарат оценки? Да, такива програми могат да помогнат в много други области, но не и в изграждането на критично мислене, което е ключово за естествения интелект.

13

Пена

преди 11 месеца

То вече ученици няма. А те искат още учители да назначават с двойни и тройни заплати. И понеже икономика няма всички абитуриенти емигрират за западна Европа. Така България остава без население.

12

Анонимен

преди 11 месеца

То и сега на мнозина им е трудно да използват естествения интелект, защото им липсва такъв, а какво остава да разчитат на изкуствения. Тогава съвсем ще спрат да мислят, защото друг ще им прави настройките и ще им издава заповеди.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Дигиталният концлагер ще получи мощен балкански шут, както стана с ескперименталмните препарати за фалшивия вирус.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Не, благодаря.

9

до 6

преди 11 месеца

Да, НЕ ни учат на финасова грамотност. Едва ли мкадежите, които биват примамвани да следват в чужбина, се осведомяват, че в случая те са просто стока, както ***, цимент и всичко друго, част от сектор "услуги". Кой тръгнал да учи икономика във Великобритания, се замисля на какво се базира все по-ниския процент на страната в общия продукт на света, а и от какво се формира този дял, има ли реално производство, как формира собствени кадри,какво би станало, ако другите страни действат като тях...

8

Crazy

преди 11 месеца

Абе, теа съвсем изтрещяха. Кви ИИ, кви 5 лева? Пълни лакардии и измишльотини. Най-добре е вземат да научат децата да разбират текст и да смятат.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Ключово умение е да се цени трудът. Като се започне от хляба и водата. Те не бива никога да се възприемат лековато и като нещо, което винаги е съществувало и ще ни ползва на воля.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Училището и образованието в него винаги са били неадекватни, създаващи индивиди които повтарят като папагали без да са научени да мислят, на финансова грамотност и самоинициатива.

5

Пешев

преди 11 месеца

те учителите са неграмотни. а какво да кажем за учениците?

4

Анонимен

преди 11 месеца

който гласува, бачка и плаща данъци безспорно няма интелект! ако имаше щеше да направи други да му вършат масфарата!