23

ББ

преди 1 година

БГЕКЗИТ!!!ЕС е руски!!!съд за шрьодер и вебер...или не ви вярваме...съд за борисов.пеевски,доган...или не вярваме!САЩ е време да помогнат на клетите българи безкомпромисно!!!наистина ли не виждате,че са манипулирани да искат излизане от ЕС и Нато???пеевски,доган и борисов работят за това...платени с парите на ЕС, плана е на кгб!САЩ безкомпромисни към руските агенти пеевски,доган борисов...или децата ви ще платят грабежите им с...животите си!война е!!

22

ББ

преди 1 година

Нидерландия...само със санкции...те са комунисти превзели животите ни,финансирани от вЕбер и ЕС,хората са смазани през медии на путин,през схеми на путин финансиращи олигарси и р.би на путин...платено от ЕС,доган и борисов служат на...пеевски...той пък ги обогатява финансово с ограбеното от ЕС данъкоплатците през схеми за грабежи създадени от кгб...да е 3-та СВ...ядрена да е!Бог да пази САЩ

21

Димитър

преди 1 година

Оф, дано поне Нидерландия ни помогне да убедим и накараме ГЕРБ и Борисов да подкрепят съдебна реформа. Вече станахме за смях с това, че всички държави имат съдебни реформи, а само ние не.

20

Анонимен

преди 1 година

Никаква съдебна реформа няма в Бг. Подмяната на хора не е реформа.

19

Анонимен

преди 1 година

какво върховенство на закона те не могат да изберът и. д. прокурор няма процедура ми НС да им измислят една процедура на ВСС ама те са забравили вече

18

Анонимен

преди 1 година

Нидерландия ще гледа престъпленията на Променливия Боко. Изпуснахме питомното и гоним дивото. Гешев беше уплашил престъпника, джентълменското споразумение с негодниците от ГЕРБ вече не е нужно на негодниците. Пак от чужбина ще търсим помощ да ни спасяват от българските престъпници, "политически съкровища". Боко пак се почувства сигурен и пак започна да буйства.

17

Анонимен

преди 1 година

Да си гледат дрогата и проституцията!

16

Анонимен

преди 1 година

Защо не наблюдават пропускат ли газ Северните потоци,че нещо преди година и повече време съмнително забълбука водата сякаш от взрив на тръбите лежащи по дъното на морето в пролива м/у Дания и Швеция в техните икономически зони.

15

Анонимен

преди 1 година

Защо българската Лукойл плаща данъци в Нидерландия. Прехвърлете я в България. Всичко което е регистрирано в Нидерландия, но работи в България, също. Какво чакате, война е. Холандците са най-стиснатите по-манталитет. Това е слабото им място. Габровците в сравнение с тях са щедри.

14

Анонимен

преди 1 година

Низерладци, къш!

13

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Нидерландия няма да поучи промяна в Съдебната Реформа - Зайко Байко , Мравояда , Лудото Ленче , Парапета , Дебелата Лили , Цръния , еврото , Гела и Руди Гела , още Управляват Държавата .

12

Промяната е факт!

преди 1 година

И на най-извратения народ ли ще се отчитаме вече?!?!

11

Анонимен

преди 1 година

С колко вида наркотици се поддържат концентрирани? Холандия, страната, в която наркоманите са вероятно по-голям процент отколкото в сащ. А това е постижение.

10

наркоманите

преди 1 година

да си се наблюдават сами себе си, извратеняци

9

Анонимен

преди 1 година

И как е? Интересно ли им е?

8

факт

преди 1 година

Върховенството ще дойде ,само когато борисов влезе в затвора !!

7

Митко Пешев

преди 1 година

Така реформа няма да има. Това правителство е инсталирано за други работи. То е с кратък живот

6

Анонимен

преди 1 година

Мога ли да попитам защо Нидерландия ни шпионира и какво я засяга? Па вие се тревожите за Митрофанова на която и е през плетката за нас.

5

мак

преди 1 година

След Нидерландия бг политиците да се отчетат пред германците, чехите, поляци, французи и тн. А след това да започнат да наблюдават внимателно същите държави за нередности всякакви. Не е възможно там да няма никакви нередности.

4

Анонимен

преди 1 година

да си гледат арабите и забрадките, нас няма ко да гледат