43

te me na

преди 10 месеца

разходите падат, но в статията се говори само за увеличение на цени, инфлация - скъпотия като цяло...странен набор от думи за заглавие...бот?

42

Анонимен

преди 10 месеца

как пък веднъж на написахте към "разходите за живот" как стоят нещата с напичието на детски градини, ясли, въобще колективни места за грижа за мналките. Има ли ги въобще, коко струват, ако ги има, за колко време може да се остави дететето, колко време средно е нужно за път до училище или градина и др, неща от сорта. Проблематиката абсолютно пряко корелира 1.С правата и възможностите на жените; 2.с желанитео на държавата и възможността за интеграция на езиковите малцинства 3. с достъп до образов

41

Анонимен

преди 10 месеца

какво значи'разходи за живот" според рекламата, разбрахме. иначи всички разходи все са за живот. Например данъците. Ето в момента в германия е актуален новия данъчен закон за недвижима собственост, според кохто цената се определя от средната продажна стойност в района, незвисимо какъв е имотът, т.е. блок на 10 етажа плаща за същия терен колкото стара къща.Целта е останалтие малко собственци да си продадат имотите на голямата строителна мафия. Срещу имотната мафия имаше много големи протести.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Ти не ми обяснявай как е в немско, имам поне 10 приятели там. Добре са лекари, ай ти та, а останалите блъскат зад волана. Само че лекарите и ай ти тата и тук щяха да си идеално. А там данъците ти изяждат доходите и са нечовешки. Ама нали чуждата кокошка е пуйка, както казва Джон Ленън.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Къде падат тия разходи за живот в Европата ? В немско за продукти преди година плащах 9 евро а сега за същите 18 евро. Това спад ли е според вас?

38

Анонимен

преди 10 месеца

Е, как няма да спадат разходите като те нямат пари. Все едно като нямаш пари за ресторант и не ходиш, да ти кажат, че разходите за ресторант са спаднали. По същата логика можете да кажете, че разходите на Русия са нараснали, понеже те пазаруват като луди и това е факт.

37

Гено от Грамада

преди 10 месеца

Сингапур не е скъп за туризъм, за постоянно живеене не знам, бил съм три пъти, харчил съм колкото в произволна западноевропейска столица.

36

1824 г. ...

преди 10 месеца

...Британската Източноиндийската компания купува о-в Сингапур от султан Хюсеин Шах за 60 000 долара и дава ново развитие на региона. 1963 връщат независимостта на страната. Там е вечно лято, жените...хмм и се пие ром с лимон.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Отивам в Сингапур да си карам почивката да не ми се врат в краката разни бедняци, просяци и плебеи

34

Бай Дрън

преди 10 месеца

А Масква къде е? Рублата миналата година скочи и Москва поевтиня, хаха. Навремето бе най-скъпия град за живеене.

33

Ушев е в играта

преди 10 месеца

Разбира се но най долни са онези ушеви които между корупцията си подават *** на Путин работят за руzките интереси

32

БГ Е Мафия

преди 10 месеца

Крупният бизнес в България какъв е концесии на плажове хотели проституция дрога политическо влияние

31

Дилъра на дилъра

преди 10 месеца

*** да кусаш от новата стока

30

Хххl

преди 10 месеца

Ние явно не сме Европа, тъй като тук се вдигат. Двойно.

29

Анонимен

преди 10 месеца

С пoĸaчвaнeтo нa инфлaция пpeз пocлeднaтa гoдинa и половина, paзxoдитe зa живoт в Еесовската Зона ce пoвишиxa кратно, но през последните дни пaдaт със стотинки.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Европа я сполетя фашизъм.. как да й е висок стандарта? Всеки иска само да граби от Европа...

27

Ресторантьор

преди 10 месеца

От утре започвам да гоня бедняците от Възраждане от заведението си. Но те така или иначе няма какво да правят при мене - кафето и водата са ми 12 лева - колкото седмичната им заплата на тия бедни гHиди.

26

Дилър на Кокаин

преди 10 месеца

Моите клиенти са само най-заможните - депутати, земеделци, програмисти, хотелиери и ресторантьори. Дрога за бедняци от възраждане не предлагам, защото вие смучете само кафяво и ***. Дрога за бедни. Аз продавам само бело на богати, не на б0клуците на копейкин

25

Космонавт от ИТН

преди 10 месеца

Българите искаме да влеземе в Еврото и да се развием икономически и да създадем космическа програма, да изпратим космонавти, но OTPEПКИТЕ от възраждане искат да връщат бай Тошо и да живеем пак под руско, вместо в отворен пазар. Ще изгинат по кофите с портрета на Путин в малкия джоб yтaйките хахахахаха

24

Анонимен

преди 10 месеца

Програмист, хотелиер, земеделец, депутат, остава и космонавт да стане тоя форумен тролл. :)