18

прочетох случайно

преди 1 година

Частните университети определено са стъпка напред в българското образование, дори само като конкуренция и мотив за развитие на всички висши училища. Поне така е навсякъде по света.

17

прочетох случайно

преди 1 година

За проф. Веков съм чувал, като автор на учебници и статии, по които учи дъщеря ми. За проф. Добромир Димитров сега прочетох. Той вероятно само "подписва документи, стратегии . . " Цял живот съм в сферата на образованието и в едно съм сигурен : с "академични" бюрократи и техните планове и стратегии далеч няма да стигнем!

16

Падение Плевенско

преди 1 година

Плевен наистина загина! Селище грозно,селище мръсно,селище мега пропаднало! Селище изоставено! Селище неподдържано! Селище най-бързо топящо се! Селище затихнало като функции! Селище наистина загинало! Селище чакащо протоколите от аутопсията! Казвайки истината винаги сме максимално близо до реалността за Плевен тя е повече от отчайваща!Гражданино написал долния пост знаите едно с вашите лъжи сте безкрайно вреден ! Дори най-наивните и прости хора не биха Ви повярвали!

15

До 13

преди 1 година

Ти май не си посещавал Плевен и идея си нямаш за града, но си пишеш квото ти е скимнало

14

МП4

преди 1 година

Хахахаха Навсякъде се нае***те

13

Тихомир

преди 1 година

Правилно.

12

Падение Плевенско

преди 1 година

Та Плевен е толкова пропаднало селище! Пропаднало та дрънка,без инфраструктура без работеща администрация! Селище мръсно,грозно не угледно! Селище което никога не е управлявано от местен човек,никога не улучило на градоначалник! Плевен наистина загина!

11

Анонимен

преди 1 година

ми има ми - далавера фармацията върви

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - Объркал си времената, днес са фалшиви дипломите, защото нямат покритие, през комунизма както пишеш, нищо, че такъв не е имало, зад всяка диплома стояха реални знания.

9

Анонимен

преди 1 година

до 7 - "През Комунизма нямаше фалшиви дипломи" само дето масово спортисти и партийни синчета ги записваха и получаваха оценки и дипломи без да са виждали и един преподавател. После директно директорски пост...

8

Анонимен

преди 1 година

Половината управленски структури на големите световни университети имат фирми, работят като консултанти за милиони, създават патенти, развиват се и вкарват пари в университетите за изследвания и развитие и си търсят вътре служители, още докато учат. Тука университетите се смятат за място за спокойна работа и пенсиониране на държавна издръжка и с целта да се дръпнат от там средства, а частен бизнес и различен от книжния опит се смятат за нещо много лошо, от по-голямата част от "преподавателите".

7

Анонимен

преди 1 година

Не е така тези дето се върнаха от чужбина щот искали да работят за България не е така истината че се върнаха вкл проф Иео Петров е че тук взема по холеми пари от тсм дето е работил Всичко е за пари не имеярвайте

6

Анонимен

преди 1 година

През Комунизма нямаше фалшиви дипломи подле се появиха

5

Анонимен

преди 1 година

Да не е отказал да купува изтекли украински лекарства?

4

Анонимен

преди 1 година

Кой къде не участва Проф Иво Петров или Начев кво казват тези там са им конкуренти

3

Анонимен

преди 1 година

Комунистическа работа. През комунизма всеки с фалшива диплома беше

2

Анонимен

преди 1 година

Потърсете книжката на проф. Хорозов със заглавие "Проектният бизнес и ограбването нанауката", за да видите как се ограбват не само парите, отпуснати за наука чрез Фонд "Научни изследвания", но същевременно се и дискредитира науката ни като цяло. Защото се финансират множество "кухи" проекти (без никаква научна стойност), ако са на "наши" хора и се изнудват авторите на добри проекти да включват в колектива си и абсолютни некадърници, само защото са близки някому.

1

А шефовете на БАН?

преди 1 година

Допреди 34 г. имаха преки връзки с висши партийни структури. После уж изгубиха интерес към партийността, но дремаха на заплата до 70 и повече години, настаниха на възлови позиции цялата си рода плюс метресите и други близки и вследствие на това и днес в Академията социализмът си е отишъл само на думи. Най-върли преследвачки на левите идеи са най-празноглавите щерки, снахи и внучки на доскорошните червени партийни гаулайтери. Но без силната протекция на БКП/БСП ги бива само за текезесарки