59

Анонимен

преди 1 година

Каква зима бе Рибентроп,то такава нямаше ,а не си мисли ,че газа се използва само за отопление.Като ни ходил в Европа и не знаеш как е що се обаждаш.А Шолц са пита щатите защо не си изпратиха танковете,както на справи той

58

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Тея статии са фейкове. Според Кремъл цяла Европа замръзна миналата зима. Следователно няма как Европа да е пращала каквито и да е оръжия срещу руснаците, объркали са се ватньошките завалии.

57

Анонимен

преди 1 година

За насилените германки от руски войници. Вече ги разбирам момчетата. С такива мъже като Шолц, нищо доуго да не чакат германските жени.

56

Анонимен

преди 1 година

Шолц мислихме, че е спокоен, пресметлив и разумен политик. Оказа се един импулсивен чичко без собствено мнение. Май по-слаб шеф Германия никога не е имала.

55

Анонимен

преди 1 година

Този филм сме го гледали два пъти вече...... Знаем краят! На края руски войници извършват непристойни дела с германки в Берлин ужасен край!!!

54

Явно не им се ще

преди 1 година

...да свърши войната. Тъкмо да намалеят белите мъже за сметка на черните мигранти. Което ковида не довърши, ще го довърши театрото с войната за демокрация. Дали ще издържим и какво ни готвят за после, е въпросът

53

обидената наденица

преди 1 година

плаче за една сърма в Берлин

52

Анонимен

преди 1 година

Е как бе нали липардите бяха велики и непобедими и с тях покрайна гарантирано щеше да спечели.

51

Анонимен

преди 1 година

Абе НАТО що не помогна на Сърбия срещу сепаратистите ,а направи точно обратното.Какви са тия двойно стандарти.

50

Айнс цу цвайн цу дра

преди 1 година

Хер Шолц искаш милитариш нападаш Русиш,швайне глобалистиш.ЯЯ *** станиш искаш ощи малко чакаш.

49

Някой

преди 1 година

Предлагам на Олаф Шолц парите да бъдат дарени за мигранти и имотите му. Също работата му да бъде дадена на мигрант в нужда, а той да се оправя както може. Да пробва социала може да му отпуснат нещо или да мигрира в друга държава.

48

Някой

преди 1 година

Заулаф Шолц да се пенсионира като Меркел да не го замярат със мигранти на килограм. Излагат се много.

47

Улав Шолц

преди 1 година

Питал ли е какво мислят немците?

46

Алекс

преди 1 година

Дано се вслушат в призива.

45

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Браво на Путин на руските граници имаше 3 натовски държави, 2 от които незначителни, сега ще бъдат 6, голем стратег." Имаш предвид че ще граничи и с Румъния,Чехия и Унгария. Ако Ъкрайна продължава така да тероризира своето население няма да се учудя това да стане факт.

44

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист и педофил на всички времена. Търсен е жив или умрял за отвличане на хиляди деца. Търсен е от междунараодния криминален съд и затова в момента не може да пътува никъде другаде , освен да си стои в бунквра и да не мърда.

43

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин на руските граници имаше 3 натовски държави, 2 от които незначителни, сега ще бъдат 6, голем стратег.

42

Анонимен

преди 1 година

От нацисти само война и смърт друго няма да има!За тях важното е да се избиват руснаци и украинци чувстват се щастливи от това ,а парите давани за оръжие са най добрата им инвестиция досега!Няма да спрат войната,защото искат да пламнат всичките Балкани и да ни изтрепят до крак!Мразят православните християни те ни ненавиждат и не ни смятат за хора!Използват нашите продажници в правителството само докато ни избият!

41

Анонимен

преди 1 година

този е внук на нацист,а на нацистите вяра да нямаш

40

Гошо

преди 1 година

Като богата държава давайте , аз нямам и нямам и желание да го правя.