14

Паню Баирски

преди 1 година

Този е дървар и не става за нищо!

13

инспектор Катани

преди 1 година

Народа е казал, на турчин вяра да нямаш, ние сме го турили да ни защитава интересите в Македония. Долен предател

12

Експерт - содомит

преди 1 година

Ааамууу що прайти дискриминации бате! Ние азиатските еврогейтаците сме непреодолим фактор .!.

11

Малко шок

преди 1 година

Този , не е ли господина дето се опитва да премахне поставените условия от страна на България в договора за добросъседство ? Кой е дал право на човек от различен етнос и религия да определя какво би било добре и какво не ? На всеки му е ясно ,че ДПС играят само в интерес на тяхната партия и тяхната държава . Хората ,които са живяли извън България може да ме разберат повече , комшиите и тяхните религиозни братя не се интегрират , те създават държава в държавата и живеят както си искат.

10

Анонимен

преди 1 година

8, 'Турция е най добрия ни съсед и Ердоган е наш приятел' -- за наводненията туркие помогна ли ти? а урсула и ес помогна ли ти?

9

akud

преди 1 година

Кючук за коя сигурност говори в р с м български малцинства биват пребивани а той е от ДПС дето се прави на най-голямата евро не знам си каква партия за спасяване на малцинствата мълчат като пр#сета

8

Анонимен

преди 1 година

Турция не е в - ес, тоя бьлгария взе да оправя - е това не го разбирам

7

българин

преди 1 година

кво прави тоя там , не трябва ли българи да са там а не некакъв с български паспорт ?! я го питайте коя е неговата родина !

6

Анонимен

преди 1 година

Закъсали сме го, ако такива ще отговарят и ще представляват сигурността ни. Пази, Боже!

5

Да допълня...

преди 1 година

Точно така. Европейска армия.ДПС се указа най адекватната партия , след Герб.Про руска партия , но виждат на къде отиват нещата.

4

......

преди 1 година

Какъв приоритет е Еврозоната, след като не събира и 20% одобрение в обществото?

3

Анонимен

преди 1 година

"Той коментира и войната, посочвайки, че 70 години на европейския континент не е имало война"Прав е. За Босна нямаше война, за Косово нямаше война. Нато не бомби Сърбия без резолюция от ООН.

2

Lina

преди 1 година

Чудесно. Турчина ще защитава бг интереси ( знаем как), а тагареффа украинската министърка вече стяга " военни медици" за фронта.

1

Анонимен

преди 1 година

е нали ви видехме. ислям джамии,джамии и ислям. добре че господарят ви ердоган нещо посвърши парата че иначе отдавна да сме долнопробна турска провинция.