11

Пак ли това?

преди 10 месеца

Добре, бе, хора, самият Дунчев казва, че са спорили шумно и никой не е удрял никого. Това се е случило в МС, има и свидетел - Лена Бориславова. От ПП не са чак толкова прекомерно емоционални, че да правят такива неща.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Дунчев е употребен и захвърлен, от Кирил Петков и ПП. Дори отнесе и един юмрук от К.Петков, но по друг повод. Последният му се притече на помощ в това дело за клевета, защото именно ПП го накара да отправя лъжливи обвинения към политическия противник Добрев ГЕРБ. Заради която клевета Добрев съди Дунчев.

9

Хаирлия да е,

преди 10 месеца

днес свидетел - утре подсъдим!

8

Еха

преди 10 месеца

Дунчев на излизане от ПП наговори сума глупости, но той пак е дошъл да го защитава. Добра душа е Петков и в българската политика това малко му пречи.

7

Lina

преди 10 месеца

На каква д..рога е това същество се чудя, че не вижда бОцан как ги държи и си прави каквото му поръчат от посолството . Не вижда ли пораженията Кико тъ. пото. Защото 7- 5 % = 2 ? На следващи избори . А и сарафоф е новият любимец на граб и дпс , така че разлика няма. Тъ.пото кире е единственото , което не е фаворит на " новия гешеф" , следователно... Логиката да не я търсим в тези дР ОГ ари пп

6

Алекс

преди 10 месеца

Нека свиква с обстановката в съда.Предстои да се яви и като обвиняем.

5

Анонимен

преди 10 месеца

КОЙТО ВЕДНЪЖ Е ИЗЛЪГАЛ, ПАК ЩЕ ИЗЛЪЖЕ.

4

Анонимен

преди 10 месеца

абе ко стана със схемата донос-бонус или кирчу се би сам срещу корупцията до последния прокурор?

3

Анонимен

преди 10 месеца

ДНК тест на баджанака Киро за Лена :)))

2

Анонимен

преди 10 месеца

"Скандалните назначения на Добрев? Господи, възможно ли е, някой да е назначил повече роднини, приятели, кумове- цели семейства, любовници, във властта, от Кирил Петков ПП! Това дело е фарс. Кирил Петков удари Дунчев при едно скачване. Заради него пострадалият тапусна ПП. Срам.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Отива му. Скоро и на подсъдимата скамейка!