7

Тихомир

преди 10 месеца

Боже, до къде я докарахме - Сабрутев да дава акъл на тема финанси. Докарали я до 3 % дефицит. Да, като декапитализирахте енергийните дружества. След 6 месеца като последва едно зверско увеличение на тока за битови нужди, паки ли Радев, марсианците и Карлсон който живее на покрива ще са виновни. Кейнсианските теории на Асен Василев ще съсипят държавата. Не сме Гърция, за нас на никой не му дреме, нямаме гръцкия туризъм, а сме се засилили към техния сценарий от преди десетина години.

6

Еврогейец

преди 10 месеца

Какво е това разширение по време на кризаДепутат може да бъхти за 10 бондака,а тия не им стига минимална заплата 780 лв брутна-605 чисто.

5

Сахар

преди 10 месеца

Интересно защо не е предвидено съкращаване в администрацията при положение, че населението намалява, а някои административни услуги отпадат или се електронизират...

4

Мария Янкова

преди 10 месеца

Хм. Не знаех, че педагогическия персонал в ДГ не са учители. Интересно твърдение.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Продължава популизма след Радев, докато не го видим това на обещания не вярваме.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо не разбирам от финанси, как хем държавата е на минус, хем сме с най-раздута и корумпирана администрация, хем пак пари за администрацията. Хм... нещо да обвържети тия пари с по-строг контрол и повечко задължения...

1

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхме преди как с раздутите бюджети на ококорената Асенка и теглене на кредити през седмица, бяхме стигнали до фалит. Хубаво, че ви изритаха с вот на недоверие. И сега няма да е по различно от преди.