31

Начева

преди 11 месеца

Като знам, че ме владика 2,5 години за едно счупване на ищиадичната кост от внезапно и рязко тръгване на автобуса - то не бяха разпити, то експертизи, какво ли не бе. Та имаше дори версия че вратите на автобуса били затворени ??? Дори да бях Худини пак нямаше да ги премина.

30

На

преди 11 месеца

САЩ им харесваме само доЙларите. Какво ли не правим за зелените книжки, НО никак не ни е изгодно да съдим като тях. А да не говорим за работата-тя също не ни е по нашия вкус. Така, че нашата работа е:"Хем сърби, хем боли."Фурнаджийски лопати и предатели, видно от най-високото.С подобно мислене и поведение ще продължим да си имаме територия-мафиотска, а не държава.

29

та така

преди 11 месеца

чудя се защо го бавят тоя ! доказани престъпления от което едно е за двойно убийство , бърза процедура , затвор минимум 30г. но ден за ден . в едни държави тоя ше получи маса години за всяко едно от престъпленията му и сумарно може да събере 100-150г.

28

Анонимен

преди 11 месеца

С - клалиция -пп/дб напред Продьлжаваме пеша

27

До 28

преди 11 месеца

Още в самото начало, стана ясно, че е клюка.От семейството на генерала публично отрекоха.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Че как ли са ги назначили делата на един адвокат по едно и също време.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Семерджиев е осъден на 20 години и в момента вече е в затвора, какво значение има кога ще обжалва дали днес или след една година?

24

Анонимен

преди 11 месеца

Някой ще каже ли дали е истина, че този е внук на Генерал Семерджиев или това е просто клюка?

23

Анонимен

преди 11 месеца

"Бял хакер" (както викаше онзи) ще разследва ли защо двете дела са разпределени по едно и също време? Хахахах! В кой век живеят? 2023 година сме! Компютри има от 70-те години! Мрежи в България има от много време! Защо информационните системи не се ползват от съдебната система? Някой забранил ли им е? Че май още записват на тефтери и не знаят кое дело кога е. Или освен ако перфектно знаят кое дело кога е и именно това е целта... Помислете сами и сами си направете изводите. Всеки сам за себе си.

22

До 25

преди 11 месеца

Лаврентий,не си прав.Осъдиха Янчо Таков за контрабанда с кожи,а баща му беше член на ЦК на БКП.Тогава имаше повече осъдени престъпници,отколкото днес.А и престъпниците бяха по-малко.Днес е пълна анархия и всеки си прави,каквото си иска,особено ако има пари.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Като адвоката му е зает,да се защитава сам.А защо адвоката не е пропуснал другото дело,а това?Докога съд и прокуратура ще ни баламосват,че са независими?

20

Анонимен

преди 11 месеца

Докога ще го протакат?Накрая ще се окаже,че е излежал присъдата си в ареста.

19

Изненада?!

преди 11 месеца

Опа ... изненада. ГЕРБ дойдоха пак и делото се отлага пак. И пак и пак ... докато се закрие. Накрая ще е виновна Швейцария задето му е дала фалшива книжка, а после роднините на двете убити момичета ще трябва да му изплащат обезщетения, задето са му се навряли под гумите и му причиниха толкова неудобства.

18

Вярно си е

преди 11 месеца

До БългарПрави си! Този щеше да е на о. Белене, но не на плаж, а да копае канал с голи ръце в р. Дунав. Както се казва, всяко време си е имало и добри и лоши страни...такава из*ме*т тогава нямаше да има, а ако имаше щеше да си е получила заслуженото

17

Лаврентий Берия

преди 11 месеца

До Българ - да? Верно ли бе? Внука на Другаря Семерджиев щеше да бъде "осъден"? Я се отстреляй пич! Или нищо не знаеш за онова време или лъжеш умишлено.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Ще пропусне затвора татуираната батка.... само дето ние от простолюдието още не го знаем.....

15

селянин

преди 11 месеца

амче тия чак ся ли разбраха че адвоката му е зает никой ли не се е сетил да провери нещо май май уредена работа

14

мак

преди 11 месеца

Врътки и адвокатски номера. Толкова ли е трудно да се насрочат делата така, че да е удобно за адвоката? цирк, а не дело. Правят всичко, за да се проточва.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Ако наистина е роднина на ген Семерджиев и по бай Тошово време щеше да се потули просто случая

12

Българ

преди 11 месеца

Е*ават се с Бай Тошовото време, ама тоя щеше да осъден на смърт тогава и вече щяхме да сме забравили за него ;)