10

Анонимен

преди 1 година

Държавата ги отпуска, ама Асанчо си ги прибира и до хората достигат само голи приказки.

9

Провокатори

преди 1 година

Гледай как си противоречите!! Вчера пишете че Асен Василев спрял помощите за наводненията днес пишете че държавата отпуска!! Сензацийки се търсят!! Дайте го по кротко и без това във въздухът витае напрежение!!

8

Анонимен

преди 1 година

щом има пара давайте нема значение какво се прави

7

Урсулата

преди 1 година

Е защо?? По-добре за снаряди!! Нека спрем войната в *** и да накажем агресора!!!!

6

До До 4

преди 1 година

А ти организира ли някаква кампания или поне взе ли участие в такава бе тавариш?

5

Анонимен

преди 1 година

Факт е , че всички пострадали от наводнение общини са с дългогодишни кметове от ПП ГЕРБ. Сега техния благодетел от Банкя да си разпродаде луксозните джипки, къщата в БарЦелона и да им помага. Нали все твърди , че милее за хората и ги обича много. Хайде да го видим как ще поправи гафовете на своите кметове.

4

До 1

преди 1 година

Хе-хе така правят и в расиюшка, гледах наскоро отчета на един фонд за подмагане на участници от сво с бюджет 1млрд и 300млн рубли. Ами 1млрд и 100млн разходи за заплати на служителите във фонда, 100млн за други разходи и към 100 млн рзздадени на холопите засеганти от сво. Ура друзя, така се прави.

3

ДемократКапитализмов

преди 1 година

Аве, нали едно са дереше у форума че даваме помощ на укрите, а не даваме за наводнения. Ето има и за наводнения. А ако някой му е толкова мъчно за наводнените граждани, защо лично той не организира някакъв вид помощ за тях? Държавата това е всеки един от вас друзя, намомням ви че сега е демокрация и на партията-майка не и до вас, а трябва да трупа денги.

2

От зайчарника

преди 1 година

Аз ще ги разпределям.

1

Анонимен

преди 1 година

по милион за 'метовете, по 300 лв еднократно за пострадалите