43

VladTepes

преди 11 месеца

Браво на големия учен икономист проф. Гечев. Заслужава Нобелова награда за икономика за разработките си в областта на кредитирането.

42

ГЕЧЕВ,,,,

преди 1 година

Ти що не си у кауша.....

41

До Истината

преди 1 година

Сигурно и Сорос купи на Гечев къща в Симеоново , или прогони Ровер . Сорос би трябвало да е изнесъл зърното , или направил долара 3000 , или фалирал 17 банки . Ако е така , то човека на Сорос в България се казва Румен Гечев , защото човека на снимката е прекия участник в описаните поразии и корупционни скандали. А после се изнесе към офшорните зони на Белиз . Те там много им трябва професор по фалитите

40

Другар Гечев

преди 1 година

Демагог от висша класа , а под маската е уродливото лице на корупцията в България

39

Анонимен

преди 1 година

Другарю Гечев , всички които оцеляхме през зимата на 1997 високо ценим експертното ви мнение и храним топли чувства към светлата ви личност

38

Агент Економов

преди 1 година

Слушайте ме и ще ви оправя , както ви оправих през 1997 .

37

Истината

преди 1 година

Сорос организира Виденовата зима тъй като Виденов отказа да приватизира и унищожи всичко тогава. Е, дойде ман.густата Ванко и свърши добре работата след това :)

36

Анонимен

преди 1 година

Драпат за власт, която вече явно им се изплъзна от крадливите ръчички - накратко казано!

35

Анонимен

преди 1 година

По голямо безочие от комунистическото няма никъде . Жан Виденов след цялата си мизерия , поне се скри за винаги от политическият и обществен живот .Този който е бил икономически министър по време на т.нар. Виденова зима има наглостта да дава наклон как да се развива държата !!!! Според мен трябва да правим точно обратното на което говори г-н Гечев за да сме на прав път .

34

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая подкрепа за Украйна, де това да ни беше най-големият дерт. Я ги вижте и днес управниците ни как се дърлят и заплашват с разтуряне на сглобки и правителства. И всеки вади куп претенции с мерак да покаже, че е най-важният и трябва да е на неговата. И докога ще го карат по тоя начин? Не знам дали е имало външен натиск и затова се събраха, но явно и той не е достатъчен, за да ги сложи по местата им и да вземат да вършат работа, не само да се дърлят. Зад дърлянето им прозира некадърност.

33

пфффф

преди 1 година

Това червено мекотело ми говори за унизително!!!Абе професоре по фалитите, няма по-унизително нещо от това да фалираш 17 банки и по тоя начин да ограбиш жалките спестявания на българските пенсионери!Няма по-жалко нещо от това да докараш долара до 3000лв. и по тоя начин да накараш българските работници да работят за по 5 долара! А най-жалкото е че вместо да висиш на някоя круша ти си в парламента.Ей на това му се вика жалка работа другарю професор по фалитите!

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31. Какво му е доброто ? Нищо хубаво не ни чака. А подкрепата на Украйна е възможно най-малкия проблем

31

Анонимен

преди 1 година

Поредният комунист се изказа .Добре че най на края имаме правителство ,което ако не друго поне ясно и открито да заяви подкрепа за Украйна ,а не като този или президента да преразказват сушитите с бели конци "тези" на Путин. Истината в този конфликт е само едно - Русия е на чужда територия и е така от 2014 , ако Украйна спре да се бие - ще изчезне като държава , ако Русия спре да се бие - войната спира.

30

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни демагози и подлеци са БСП и Възраждане...

29

До 27

преди 1 година

Не знам какво става, но знам, че с руски газ плащах 22 лв на мегават, а сега с американски такъв - "само" 65 !

28

Ле ле,

преди 1 година

Какъв динозавър-комунист са ни натресли.да ни поучава! Мислех, че такива са на изчезване, но все изпълнява някой из нафталина! Трябва да му нагласят специална клетка в музея и от там да ръси мозък!

27

ГЕЧЕВ, КВО СТАНА

преди 1 година

С руската газ...не умрехме нали.....

26

ГЕЧЕВ, ДРУГАРЮ

преди 1 година

Ти ли фалира БГ през 1997г......

25

123

преди 1 година

Гечев , като се загрижи за пенсионерите става страшно. Когато той беше вицепремиер баба ми взимаше 2 долара пенсия. Не проумявам как тотално провалени политици имат очи да дават акъл. При тоя банките фалираха, долара беше 3 000 лева, пирамидите събираха парите на хората и същия има наглостта въобще да се изказва.

24

Мен

преди 1 година

Той, Гечката е голям специалист по бюджетите. Я как добре се справи в правителството на Жан Виденов, направи всички българи милионери за по-малко от два месеца.