12

Анонимен

преди 10 месеца

Закон за движение по пътищата. Чл. 80а. (Нов - ДВ, бр. 60 от 2020 г., в сила от 07.07.2020 г.)...(3) Минималната възраст на водача за управление на индивидуално електрическо превозно средство е:1. шестнадесет години - по велосипедна инфраструктура и по пътища и улици с максимално разрешена скорост до 50 km/h;2. четиринадесет години - само по велосипедни алеи..пише си всичко...

11

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм ЗА да се забранят напълно. Нямат място и на велоалеите, които на много места за изградени в средата на широките тротоари (в Пловдив има такива).

10

Анонимен

преди 10 месеца

До 9 - Говорим за "електрически тротинетки". Да си карат, ако искат онези другите. Най-много да се засили и да мине 3 метра с 10 км/ч. Ама тея машинки, особено ако не са ограничени, с някое леко дете отгоре, може да вдигнат 50-60 км в час.

9

Този

преди 10 месеца

Който е издал заповедта май трябва да отиде на психиатър: Деца под 14-годишна възраст нямат право да управляват тротинетки. Може да забрани използването им на територията за която отговаря, но в градината ми не може да забрани карането на тротинетки.

8

Това

преди 10 месеца

Тротинеткаджия ли си, най-долен чиляк си. Емили тротинетката си.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Точно така. Подкрепям. Тротинеткаджиите превърнаха тротоарите в магистрали. Движат се с огромни скорост и.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Много правилно - изгонете гадните тротинеткаджий от "храма" - анатема

5

евала

преди 10 месеца

за това решение. Можеше и по-строго. Стигат джигите на пътя.

4

пожелание

преди 10 месеца

Време е Лапчев да се измете ,защото Царево е заприличало на гето.

3

Ст.Чилингиров-младши

преди 10 месеца

Колоездачи и тротинеткаджии са от умнокрсивите, и за тях не е редно да се въвеждат правила. Те са волни духове, а пешеходците са от копейките най-вероятно, пада им се да им минават гуми през пръстите на краката

2

Анонимен

преди 10 месеца

Едно разумно решение.

1

Един с Една

преди 10 месеца

Обичам Царево ама е крайно време малко да поспретнете централната част, която впрочем е една уличка дълга 50-60 метра и всичко е струпано там, а зад нея се намира пазара.